Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen notebookot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- HP notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Hatalmas kijelzőt és saját fejlesztésű processzort kapott a Xiaomi Pad 7 Ultra
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
A nagy testrész legalább jobban meg tud figyelni. Az életed minden területén követhet. Pláne ha elterjed az okosház, hisz tudni fogja mit eszel (okoshűtő) mit nézel (okostévé, okosszemüveg) merre jársz (okostelefon, okosautó) kivel mit csinálsz a hálóban (IP megfigyelőrendszer és okoságy) sőt pár csepp reprodukciós anyagból azt is megállapítja Te vagy-e a gyerekeid apjam vagy egyáltalán képes vagy-e reprodukcióra. (Drágám, terhes vagyok.
Szivem, meddő vagyok...
) Sőt, ha nem tetszik a véleményed, vagy nagy a szád, a asaját kocsiddal vonnak ki a forgalomból. (nem fog fogni az okosfék) Viva 1984
Bocs, a paranoid énem kiszabadult. Egyfelől érdekes jövőkép, másfelől, nem kellene... Bár, ha igaz lesz, hogy 40 éven belül a kocsink fogy helyettünk vezetni, az állandó online kapcsolatnak még előnyei is lehetnek. (dugófigyelés, balesetek el- és kikerülése, stb...) Igaz az engem már nemigen fog érinteni. 40 év múlva, vagy egy elmék leszek, vagy a járókeretet fogom vezetni..
Kiváncsi leszek mire fog menni, az öreg mechanikus adagolós dízel Opelemmel...
-
sztanozs
veterán
- A Google most már a vezetési szokásaink alapján fog reklámokat feldobni?
Ja (már most is?) ajánl olyan boltokat, ami mellett napi szinten elnavigálsz... Vagy pl. feldob trafipax-ellenes cuccokat, ha sokszor gyorshajtasz
Adatgyűjtésre egy nem mai videó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Most már tényleg bemutatkozhatna ez a mutatós Moto
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- PlayStation 3
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest