Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"Annyiban hibásak, hogy átvették a T-systemstől hibása! Senki nem nézte át, nem tesztelték."
Így van, plusz utána a flegma kommunikációért. Ezért mondom, hogy megérdemlik amit kaptak, és a T-Systems is.
A BKK-nak nyilván nem a gyerek miatt kellett volna kapnia, és szerintem elsősorban a T-Systemsnek sem, de az én igazságérzetemet ez nem különösebben bántja.
-
törölt tag
Én ezzel kapcsolatban azt gondolom, hogy a BKK és a T-Systems akkor is megérdemelte volna amit kapott, ha nem lett volna semmilyen "18 éves hacker". Számomra mindenképpen az az érdekes, hogy egy rahedli közpénzt elköltöttek egy hulladék rendszer kifejlesztésére, a többi csak a hab a tortán.
Erről a részéről is fontosnak tartottam írni, ne feltétlenül tekintsd válasznak a hozzászólásom.
Ez lehet, volt már korábban is, nem követem a topikokat. Ha esetleg sokszor volt már, akkor elnézést.
-
törölt tag
Ha a német T-Systemsre gondolsz, akkor ők nem valószínű, hogy tudnak mit kezdeni ezzel, mert a cég nevétől eltekintve áttételesen kötődnek egymáshoz, a Deutsche Telekomon keresztül:
- A T-Systems Magyarország a Magyar Telekomhoz tartozik, ők pedig a Deutsche Telekomhoz.
- A német T-Systems a Deutsche Telekomhoz tartozik közvetlenül.Aztán mégis a német T-Systems kapja a savat, de hát ez egy ilyen bicikli.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- CPU léghűtés kibeszélő
- RAM topik
- Android szakmai topik
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest