Hirdetés
- Androidos fejegységek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Asztrofotózás
- E-book olvasók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
luw2win
őstag
válasz Sir Riccio #15 üzenetére
Tudom, meg ha nincs névjegykártyája akkor a telomat szoktam odanyomni neki hogy irjba bele, ennyi. Nincs nekem semmi problémám ezekkel.
De a Babylon Club és azért az Ibiza Party se egy falusi disco hogy ne legyen normális partyfotósuk.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
luw2win
őstag
Azt nem szeretem amikor van egy partyfotós, és kérdezzük hogy hol lesznek fent a képek ( ez pl Ibiza Party 5 Orosháza), és mondja hogy nem tudja . Másik 28.án voltunk bulizni Babylon-ba Békéscsabán, 4óráig nem volt partyfotós, aztán előkerült, ez csaj volt lehet hogy pultos volt és beállt fotózni nem tudom, de a képeket sehol nem találom...
Amúgy nehéz dolga van egy partyfotósnak, mival a nagycsomó térdig izzadt fiatal között rohangálni, vigyázva hogy ne legyen semmi baja a gépnek, nehogy ráöntsenek valamit stb stb... Meg azért egész éjszaka talponlenni.
De legalább azt tudják már hogy hova teszik fel a képet
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest