- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Forrmell.enn
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
Pl PontSystem, mobilszoftverfejlesztés.
Am én most kezdem a programozást (19 éves vagyok), és nem vagyok egy nagy tehetség, de azt láttam hogy rengeteg jó kodder és programozó egyszerűen hülye az élethez. Jó pár ismerősöm 20-21 évesen 4-5 ezer Ft-os órabérért vállal projektet, emellett van egy 2-300 ezres melójuk.
Ez a nettó 170-200 ezer röhej még kezdő fizetésnek is, nem nagyképű vagyok, de ha vki nem olyan nehezen tanulja a programozást mint én és belefektetett fél-1 évet xcodeban az halálra keresi magát. Ez a ,,mobilalkalmazások feltörekvése" nem puszta közhely, brutálisan megfizetik még ha nem is vagy olyan profi, csak elolvastál 1-2 pdf-et és van pár programod appstoreban-playstoreban.
Ja a másik meg az, hogy ezekből is dől a lé ha eltalálod mi kell a népnek. A csúnya az, hogy ehhez még programoznod se kell tudnod, csak ki kell adnod pár koddernek hogy csinálja meg, ahogy mondtam sok remek programozó van, aki nem is tudja mennyit kéne kapnia, és örül hogy a tag egy projektért ad 100 ezret amit két három hét alatt ír meg, és a faszi meg az első hónapban keres vele 4-500 eurót vele appstoreban. Persze ehhez kell érzék is, hogy tudd mit vennének meg az emberek.Ha meg valaki végtelenül töketlen, és csak kódgyáros, annak érdemes LinkedIn-re regisztrálnia, biztosan jobb melókat is kifoghat mint az aktuális.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózati / IP kamera
- Konteó topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- További aktív témák...
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest