- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Gaming notebook topik
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
up
senior tag
OFF
nekem akkor volt ilyen sötét képernyő ati kártyával, amikor a videokártya-drivert a via 4in1 előtt raktam fel. Ha véletlen via csipszetes a lapod, próbáld előbb a 4in1-et rakni és csak aztán a videokártya-drivert! Ha nem, akkor nincs ötletem :) -
törölt tag
ez nem ilyen ecceru :) a kartya ket chip-et hasnyal. tisztan jatszani lett, kellett vmi ellenfel a tnt2-nek, geforce-nak, voodoo-nak. akkor ugy nezett ki, hogy sem az nt, sem a leendo w2k nem egy gamer platform. nagy nehezen osszeheggesztettek a drivert, hogy kusszon 9x/me alatt. mivel az nt/w2k/xp vonulat mas kernel, gondolom teljesen maskepp kene megirni a drivert erre a ket gpu-ra. akkor meg nem erte meg nekik, most meg mar nem eri meg.
-
Cefa
senior tag
köszönöm a sok segítséget nagyon jól esik hogy próbáltok segíteni de ez valami maxigááááz.
az Xp driver feltelepül és fel is ismeri a kártyát de újraindítás után meg azt írja ki hogy nem települt fel. -
Viktor77
titán
Ez volt már?
[L]http://www.ati.com/support/products/pc/rage128pro/winxp/ragefurymaxxwinxpdrivers.html[/L]
E szerint ki tudod keresni, melyik Catalist kell. -
rudi
nagyúr
[L]http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/ati-furymaxx.html[/L]
hátha... -
törölt tag
uccso tipp:
[L]http://www.ati.com/support/drivers/winxp/wxp-rpro-51026006010.html[/L] -
törölt tag
hat bocs, akkor keves volt a tudomanyom hozza. sztem a fent (lent?) linkelt drivert meg proszald ki xp alatt, ha azzal sem megyik, meg megvan otthon egy archivalt cd-n az a driver, amivel ME alatt nekem tutira ment. este el tudom kuldeni mail-ben, ha igaz de minimum elarulom, hogy mi volt az
-
marso
tag
sajnos ehhez a kártyához csak 9x es driver létezik, anno pont ezért nem vettem meg, hiszen ha egy gyártó előre bejelenti, hogy csak 9x es drivert fog irni hozzá, részemröl halálra van itélve. mivel zárt a forráskodja a drivereknek, nemhiszem hogy házi készítésű létezik hozzá. Ati linux támogatása pedig csak 8500tól felfelé elfogadható.
-
törölt tag
amikor kihoztak, mar akkor is lehetett tudni, hogy csak 9x/me alatt megyik, de amikor en vettem, meg a 2k tavolinak tunt ugyis :) netszerte altalanos a felhaborodas, hogy pont ezt a kartyat nem tamogatja az ati, de ecceruen ez van, en sem ertem. legalabb elarulhatnak, hogy fel kartyakent hogyan lehetne hasznalni.
-
törölt tag
nekem jol ment a sajat driverevel ME alatt, amikor mar felkuszott. sotet kepernyot sosem lattal tole, csak volt, hogy sokadikra ment fel a sajatja, addig alacsony felbontasban es szinmelyseggel ment. nemtom, hogy hibas-e, ha mindenfele driver nelkul standard vga-kent megy, akkor sztem jo. az utso hasznos driver vmi 4.12.7942 volt, ha yol latom a neten 9x ala. talaltam viszont egy ilyen filenevet:
w2k_r128_5_13_01_192.exe, ami esetleg jo lehet. valami korai w2k-s driver ami elmeletileg tamogatja a maxx-ot, de csak hivatkozast lattam ra. sorry, nemtom kiproszalni mivel nekem mar nincs ilyen kartyam. egyebkent elgondolkodtam a kerdesen en is, mint egyik hozzaszolo, hogy mivan, ha catalyst? kezzel hozzaadni ATI Rage 128 Pro-kent v. Rage Fury-kent es megmondani, hogy a driver ott figyel a catalyst konyvtarban. persze mar biztos probaltad... -
-
törölt tag
van meg itt is egy driver, aki aszongya magarol, hogy tud ''Rage128/Pro/ultra/MAXX'', de a kommentek alapjan ez sem tul biztato :(
[L]http://www.windowsxp-drivers.com/drivers/88/88482.htm[/L]
(user: drivers, pwd: all) -
törölt tag
hazamentem :)
hat, ha ez elszall, akkor egyanennek valamelyik regebbi verziojaval ment. vmi kt133-as lap, duron 600 es a maxx. eredetileg winME volt a gepen, aztan akinek eladtam az egeszet akart ra xp-t es akkor kiserleteztem vele, de az mar ket eve volt. ahogy megnezem a driver history-t az ati-nal, sztem ugyanennek lehetett egy regebbi valtozata. vissza lett teve a winME, mert az fel kartya onmagaban eleg lassu volt mar akkor is. sajnalom, ez a max, amit ki tudok facsarni a tekervenyeimbol :( -
Cefa
senior tag
veiter
-
Cefa
senior tag
remélem holnap már lesz valaki aki tud segíteni. :(
-
Cefa
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #7 üzenetére
:))
-
Alvin_ti4200
félisten
Tudom, hogy láma kérdés, de a Catalyst 3.9-cel nem megy?
-
törölt tag
:O :O :O
The worst by far was the message that ATI had to send all Rage Fury MAXX owners when they demanded Windows 2000 drivers that read as follows:
Dear Customer,
You have previously contacted our Microsoft Windows 2000 feedback email address to comment or inquire about RAGE FURY MAXX drivers and support for the Microsoft Windows 2000 operating system.
I regret to inform you that our plan to provide a RAGE FURY MAXX driver for the Windows 2000 operating system cannot be completed. Due to issues with enumerating the chip ID's, of the dual RAGE 128 PRO graphics chips, we are unable to complete the driver for our RAGE FURY MAXX card.
ATI sincerely apologizes for promising a driver to you and then being unable to complete it. This was an unforeseen technical issue during the development of the Windows 2000 RAGE FURY MAXX drivers.
For those customers who wish to contact me directly to comment on this situation, please email me at cservice@ati.com. I welcome your comments and feedback -
törölt tag
sajnalom, en sem talaltam. ha csak 2D-re kell, akkor az Rage Pro drivere elviszi egesz jol, mert 2d-s alkalmazasoknal ugyis csak az egyik chip megy. ha a rage pro drivert teszed fel, akkor 3d is menni fog, de csak az egyik chip-pel. olyat meg en sem talaltam, ami maxximalisan kihasznalja a kartyat xp alatt. lattam hivatkozast arra a w2k-s driverre, remelem meglesz.
egy ex-maxx tulaj :) -
Cefa
senior tag
sziasztok ehhez a csoda kártyához kellene egy xp driver sajnos hivatalos nem létezik csak me és 98 ashoz.
a voodoofiles oldalán van egy link egy béta drájverhez de az hibás(mármint a link).
ha valaki tud egy linket egy béta driverhez az plííz segítsen.
köszönöm előre is. bízom bennetek.
Aktív témák
Hirdetés
- Steam topic
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One mobilszolgáltatások
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Fűnyíró topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- További aktív témák...
- ASUS GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 DUAL OC EVO Eladó!
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- XFX Speedster 319 SWFT RX 6800 16GB
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X OC Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest