Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
Az. az összes tanár szidja az ELTE-n, csak Sike hajszolta hogy ebben tanuljuk a c++-t. De szerencsére Porkoláb (az egyik legnagyobb C++ agy az országban) kezelésbe vette az ügyet, úgy néz ki .NET-esedünk
Így már én is el fogom végezni az elemi alkalmazások fejlesztése 2 tárgyat. DevC++-ban nem voltam hajlandó. 3x buktam meg, 1x mert a beadandót nem tudtam megírni és elegeml ett (utólag kiderült valami bug volt a templatekezelésben), előtte meg egyszer zárthelyin buktam mert fél órát szívtam, mert nem fordult le a hibátlan programom. Aztán jött egy tanás és... jaaa.. új verziójú fordítót raktak fel és meg kellett buherálni...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Így már én is el fogom végezni az elemi alkalmazások fejlesztése 2 tárgyat. DevC++-ban nem voltam hajlandó. 3x buktam meg, 1x mert a beadandót nem tudtam megírni és elegeml ett (utólag kiderült valami bug volt a templatekezelésben), előtte meg egyszer zárthelyin buktam mert fél órát szívtam, mert nem fordult le a hibátlan programom. Aztán jött egy tanás és... jaaa.. új verziójú fordítót raktak fel és meg kellett buherálni...