- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- TCL LCD és LED TV-k
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoca_D
tag
válasz DM-Fan #29137 üzenetére
Nem akarok vitatkozni. Főleg nem szakértővel.
De a 30, akkor is 30 különbség. A 3 legalacsonyabb ár E530-ból 179e, UT50-ből pedig 209e.
A Te logikád szerint hasonlíthatnám a 209eFt-os UT50-et pl. az Auchan-ban található 214eFt-os E530-al, mert ott meg lehet hosszabbítani a garit. Ha Samut nézek 2 év garival, akkor annak az árát a 2 év garis Panához hasonlíthatom csak. Azt pedig akkor nyilván nem Panashop-ból veszi az ember, tehát 209eFt.
Max, ha az ember a +garanciát számolja, akkor kell hozzászámolni a legolcsóbbhoz az árkülönbséget is. Ezért is írtam, hogy a kiterjesztett garancia 15e (árkülönbség) + 35e (maga a garancia).PS Csak érdekességként: Az Auchan-ban egymás mellett áll a Pana 50UT50 229eFt-ért és az LG50PA5500 219eFt-ért.
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz Zsoca_D #29151 üzenetére
Akkor viszont egyáltalán nem értem a gyötrődést, teljesen egyértelmű: vedd az UT50-et kiterjesztett gari nélkül és kész! Mi a probléma? Az LG labdába sem rúg mellette, a Samsung meg nálad nem játszik. Tényleg nem értem, min gondolkozol akkor.
Giinos: ezért kellett időben lecsapni rá, nagyon jó árban volt első perctől, mindenhonnan elfogyott 1-2 hét alatt. Én jó áron el tudtam adni a szóló kiadványokat az első két részből, így gyakorlatilag egy rész árát hozzátéve megvettem a dobozt rögtön megjelenéskor.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
hunspikey
őstag
válasz mayday00 #29092 üzenetére
Amennyiben ezt úgy érted, hogy azon a feketén lehet-e sötétíteni, amit egy 0.0.0-as képnél mutat, pl ha pendrive-ról megnézel egy ilyen tökfekete JPEG-et, akkor a válasz nem. Azon a feketén semmi sem segít. Nyilván feltételezem, hogy nem a brightness csúszka van nulla fölé tolva...
A whisky skót, a kávégép olasz, a TV meg Oled, épp egy LG77G3
-
hunspikey
őstag
válasz mikron #29127 üzenetére
Bocsánat, megjelölnél egy forrást is ehhez az állításhoz?
EDIT: ST60 amerikai hivatalos árak:
TC-P50ST60 | 50-inch, $1300
TC-P50ST60 | 55-inch, $1600
TC-P60ST60 | 60-inch, $1900
TC-P50ST60 | 65-inch, $2800[ Szerkesztve ]
-
89Csabi89
tag
Nos... Ma túl vagyok egy csomó tesztelésen és film nézésen az ST50-esemmel Még mindig hatalmas ez a TV LóóL (-: Nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki, hogy kifogtam egy elég jó példányt
Tesztepékkel leellenőriztem pár dolgot amiket a nem olyan régen linkelt oldalról szedtem le. Pixelhiba : Nincs! Samsara sivatagos jelenetét többször végignéztem, ill. HD Focit is megtekintettem, viszont sávosodásba nem botlottam bele /Talán valami nagyon nagyon halovány sávot mintha láttam volna, de szerintem inkább csak látni akartam, szóval ha van is..., (de nincs) az a nem zavaró kategória/. Tápzajt a képek nézegetésénél külön nem figyeltem, de mivel nem zavart akkor se Tv műsor mellett meg egyáltalán nem hallatszik abszolúte meg vagyok ezzel is elégedve
Szakértők tanácsára True Cinema módba vagyok 46 os kontraszton a bejáratás miatt, de még 60 ason se elég kontrasztos a kép, vagy is inkább a fehér hiányzik! A Dinamikus módba viszont elég sok van, nekem a kettő között lenne megfelelő, remélem ezt kalibrálással az ízléseimnek megfelelő szintre lehet hozni
Jah és még egy jó pont, egy egész film végig ment az HBO HD-n, de Ghost-nak nyoma sincsen, pedig ott álltam a tv-hez közel és direkt kerestem, de semmi. Sőt miközben írok, most a BK-nak is vége van amit most nézett végig Barátnőm, és azt is megnéztem de semmiNekem a fehér hiánya ami most a legjobban zavar ha lehet ezt ezzel a szóval illetni, de egyébként maximálisan meg vagyok elégedve a TV-vel, lenyűgöző a méret és lenyűgöző a "fekete" Nem sok mindent láttunk a szobában amikor véget érte a Film És ha belegondolok, hogy ez még kalibrálással még jobb lehet, mint ahogyan a kép is (-:
Egyszerűen csak élvezem a mozizást SD tényleg sokkal jobb mint egy LCD-n, viszont akkora a méret, hogy még 3 méterről is zavar a pixeles kép Pedig a UPC-nél csak 1.000 FT a 18+2 HD csatorna, de nállunk ugye az nincs, csak UPC Direct
Remélem mindent leírtam amit szerettem volna, és mégegyszer köszönet mindenkinek aki segített a választásban Kicsit kételyekkel a szívemben mentem megvenni a TV-t, de nagy úgy néz ki, hogy nagyon megérte az árát, és egy kíváló TV-t kaptam
[ Szerkesztve ]
-
hunspikey
őstag
válasz 89Csabi89 #29155 üzenetére
Elég fura amit írsz. Mármint nem az, hogy az ST50 egy über TV, mert azt tudtuk, hanem az, hogy nincs fehér.
Menj már be légyszi normál módba, eco: ki, kontraszt 60, brightness 0, fehéregyensúly: normál. Ilyenkor vakítani kéne neki!! Nem ez történik??
Figyelem: csak teszteld, ne hagyd így a készüléket. 60-as kontraszt az elején eléggé durva lenne!
üdv!
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz DM-Fan #29152 üzenetére
Ezeket elkapkodják hamar , tisztában vagyok vele, gondolom nem is rendeltek sokat a magyar piacra..
Én csak most kezdek bekapcsolódni a blu ray filmek világába , így erről a finomságról lemaradtam...de nem bánom , majd megveszem később a többi részt egyesével...Viszont egy Terminátor quadrology kiadást megvennék, azonnal... -
gógyi
aktív tag
Üdv!......Budapesten hol találok Panashopot?
-
blakey
titán
panashop.hu
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
erdoke
titán
Véletlenül a Super TV2 HD-ra kapcsoltam, és tűrhető minőségben A Da Vinci-kód fut. Ezzel szemben a "nem szuper" anya adón megint 4:3-ban igénytelenkednek valami filmmel.
A legjobb aláírás a héten
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz WhiteWalker #29158 üzenetére
"Viszont egy Terminátor quadrology kiadást megvennék, azonnal..."
Na, az nálunk nincs BD-n, de nem is baj, mert ugye a negyedikkel elindult egy új trilógia - bár most az ötödik rész készítése kicsit megtorpant. Az első nagyon szép felújítást kapott egy steelbook-kal, azt bezsákoltam, ahogy a negyediket is, a T2-ből meg beszereztem egy Skynet Edition-t Londonból, potom pénzért. A harmadik meg nem hiányzik, nem tetszett annyira, az egyelőre bőven elég DVD-n is. Majd ha kint lesz mind a hat rész, akkor egyben, esetleg.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
89Csabi89
tag
válasz hunspikey #29156 üzenetére
Megnézem úgy is, de True Cinema módba nincs fehéregyensúly, a fényerő is 0-án van.
DM-Fan: Lehet jót röhögsz, de pl amikor havas tájat nézek, amikor száz ágra süt a nap, akkor a fehér hó szó szerint vakítson, szinte már már hogy napszemüvegért könyörögjek, mint ahogyan az a való életben is így van
Meg sok más esetben is, de ez a legjobb példa erre. Ezt nekem a logikus gondolkodás sugallja. Rosszul gondolom?Dexar007: Így is lehet számolni, de szerencsére ezzel nem én foglalkozom, és hiába magyaráznám el én is ezt, hiába volna Akkor te kinél vagy, vagy mit nézel, mennyit fizetsz egy évre?
[ Szerkesztve ]
-
kovadika
őstag
válasz 89Csabi89 #29164 üzenetére
Soha nem fog annyira elvakítani a plazma fehérsége/fénye, hogy napszemüvegért könyörögj. Talán egy csúcskategóriás lcd ezt képes szebben megjeleníteni. Inkább örülj a feketédnek, hidd el több esetben élvezed annak a meglétét, előnyét, mint a "vakító fehérnek". Feltéve, hogy nem nézel éjt nappallá téve jegesmedvés dokumentumfilmeket.
-
DM-Fan
Topikgazda
Csakhogy ilyet filmen igen ritkán láthatsz, nem szokás így fényképezni, hacsak nem az a kifejezett cél, hogy elvakítsanak. Márpedig olyankor (vagy egy 255-ös fehérnél) vakít is a plazma, mint a betyárélet! Egyéb esetben ez nem normális filmen és ha ilyen vakító fehérséget látsz, akkor ott bizony valamilyen érték túlzó. A havas tájnál pont nem szabad, hogy beégjen a fehér, mert mennének a részletek a levesbe. De pl. egy Aliens főcímnél, amikor kicsap a fény az i-betűből, na, ott pl. szabályosan megvakulsz, pláne, hogy nagy a kontraszt, mert előtte még ráadásul a képernyő nagy része fekete is volt.
Azért írtam, amit írtam, mert tapasztalat, hogy mindig a korábbi LCD-tulajok sírnak emiatt, aztán mindig kiderül, hogy olyan rosszul beállított képet néztek eddig, mint a szél, iszonyatosan feltolt panelfényerővel, amihez hozzászokott a szemük és a természetes kép már nem elég élénk nekik. Nagyon sok ilyenbe belefutottunk már.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
BBéci
legenda
Rosszul gondolod, mert a tévé nem kvarclámpa és nem is ablak.
(#29163) Dexar007
A 18 HD csatorna plusz 1000 Ft, a többi a HBO pack, ami szerintem nem ér annyit.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Dexar007
veterán
Sehol.
M1 HD-t bekapcsolom ha F1 van,vagy esetleg valami meccs vagy koncert, a többi szomszédtól jön de az analóg,de legalább ingyen van.BBéci.: Csak akkor fizethetsz elő a HD csatornákra, ha van legalább egy digital bronze előfizetésed.
[ Szerkesztve ]
Give me your cum,bull!
-
BBéci
legenda
válasz Dexar007 #29169 üzenetére
Igen, ez természetes és nem vitatta senki. Mivel a Bronze a legkisebb és legolcsóbb digitális csomag, ahhoz lehet HD-t kérni, mert analóghoz fizikailag lehetetlen. Ez nem is baj, ki néz lapostévén analógot?
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
nuke7
veterán
válasz WhiteWalker #29150 üzenetére
lehet, hogy nem nézted elég kritikusan, de Anne Hathaway és Tom Hardy kivételével pocsék volt a színészi játék... (talán még Michael Cain, de neki sem ez a legjobb filmje)
A plot-hole-ok, az inkoherencia és az akciójelenetek elnagyoltsága már csak hab a tortán...
Mondjuk ki, unalmas volt annak, aki nem fan. Filmnek nem jó - Batman filmnek elmegy, de a dark knight mérföldekkel veri.
(szerintem a Begins is jobb volt, ez egyéni vélemény - ott még a Reachel is jó színésznő által volt játszva (magyarosan) )https://youtube.com/user/nuke7
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz DM-Fan #29162 üzenetére
Az első rész fémdobozos kiadása engem nem hoz lázba...Ez miatt nem veszem meg,ráadásul megvettem az összes részt dvd pár éve,mikor megjelenhetett végre a T2 nálunk...Itt is volt valami herce-hurca előtte ha jól emlékszem a Canal+ francia céggel...Aztán megjelent ugye a 4.rész (nem lett rossz film, de többre számítottam),azt is bezsákoltam, de hülye fan vagyok és még BD-n is megvenném őket egy szép kiadásban...ha lesz egyáltalán...mondjuk egy magyar Skynet Edition?
nuke7: én nem kritikus szemmel néztem,nem a hibákat akartam benne keresni, egyszerűen leültem a moziszékbe,hátradöltem és átadtam magam a filmnek, élveztem a zenét, a sztorit , Bale hangját , Hardy játékát (ajánlom a Warrior című filmet) , és direkt nem hasonlítom a DK-hoz,mert felesleges..kb mintha a Premier league-t hasonlítanád a Bundesligához...mindkettő a maga nemében varázslatos...
[ Szerkesztve ]
-
ketkedo612
tag
Kis falumban 4400 Ft 40 analóg csatorna a UPC-nél. Ehhez képest a bronz csomag+ HD majdnem azonos áron és szinte azonos csatorna kínálattal már nem is drága.
Ha olyan helyen laknék mint Gyönöngyös, akkor ezt fizetném elő és nem analógot néznék. -
DM-Fan
Topikgazda
válasz WhiteWalker #29176 üzenetére
Pedig ha valami miatt megéri BD-t venni, azok pont azok a kiadványok, mint a T1 fémdoboz. Nem is csak a fémdoboz miatt (bár az is nagyon szép), hanem azért is, mert ez a kiadás a Lowry Digital által felújított képpel érkezett és olyan penge, mint sok mai film sem. Ráadásul maga a film is örökzöld, kiváló alkotás, korai, zsenge James Cameron. A szériát megalapozó film, nagyon hasonló koreográfiával, mint a még zseniálisabb T2.
Get Moded!
-
hunspikey
őstag
Én azt pontosan tudom, hogy nincs, hiszen a truecinema illetve a THX a magasabb kategóriánál jelenti a gyárilag rögzített üzemmódot - ezért írtam, hogy NORMÁL üzemmódban próbáld meg légyszíves. De csak a próba kedvéért. Nekem a VT, mind THX-ben, mind normálban kb 40-45-ös értéken ad tök jó fényt (ez film függő, vannak sötétebbre sikerültek, vannak világosabbak) - és még az eco szenzort is használom, mert az este még lejjebb veszi hál istennek, hogy ne bántson.
Egyébként:
@Janos666 megnéztem az Immortalst - és most már értem miért mondtad, hogy bele kell a TV-nek kapaszkodnia a gatyájába - hehe- Ez a film gyakorlatilag egy plazma TV demo. Azok az iszonyatosan sötétre húzott jelenetek, azok a full komputer generált és szín-beállított (túlzó és valótlan, de nem ez a lényeg) tónusok szó szerint döbbenetesek és egyben megmutatják, hogy mennyivel utolérhetetlenül szebb egy plazma TV mint az LCD. Nincs az az isten, hogy az LCD-nek sikerüljön az a jelenetet hűen megmutatni, amikor full feketéből egy-két borzasztó sötétbordó háttér kárpit? előtt fényes aranyruhás alak áll és fáklyák lángja táncol stb. Tényleg mindenkinek ajánlom, mert a TV-t rendesen teszteli. Kár, hogy a film egy sapka-szar amúgy
-
Gabor970
addikt
ezt max akkor tudom elképzelni, ha a TV nézés egyáltalán nem szerepel valakinek a szándékai közt. Most néztem épp a ma esti HD kínálatot upc kábeles esetén, találok bőven néznivalót.
Filmbox HD: Fame-Hírnév
Spektrum HD: Az Északi-sarkkörön Bruce Parry-vel
Nat Geo HD: Nagy-Britannia csodás gépezetei
History HD: Zálogcsillagok.Lassan nem is lenne előfizetésem, ha a HD nem lenne, nemhogy még arra ne fizetnék elő.
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
kalmanchris
tag
DM-Fan: Lehet jót röhögsz, de pl amikor havas tájat nézek, amikor száz ágra süt a nap, akkor a fehér hó szó szerint vakítson, szinte már már hogy napszemüvegért könyörögjek, mint ahogyan az a való életben is így van
A kettő nem ugyanaz! A valóságban sokkal több fény éri a szemedet, ugyanis közre játszik a periférikus látómeződ is, míg a televízió csak bizonyos részt tölt ki. Próbáld csak ki a valóságban, hogy a kezeddel takard ki a periférikus részt, hogy csak akkora részt láss, mintha tv-t néznél. Máris nem fog úgy vakítani. Vagy próbáld a fordítottját, ami a bonyolultabb. Nézz annyi ugyanolyan tv-t szorosan egymás mellé és fölé helyezve, amennyi teljesen kitölti a látómeződet... Na akkor belőheted a számodra optimális kontrasztot.
kovadika - akkor már felvette volna anapszemüveget
[ Szerkesztve ]
-
kovadika
őstag
válasz kalmanchris #29181 üzenetére
Valószínűleg hegyekben állnak nála az ST50-ek, hogy kitapétázza vele a nappalit
[ Szerkesztve ]
-
rappit4
őstag
TDK trilógia és a warrior a kedvenc filmeim
-
Kernel
nagyúr
válasz Hsanyika1 #29141 üzenetére
Én nem tudok örülni egy ilyen hírnek, hogy nyolc hangszóró, és az ügyes mérnökök mit össze dolgoztak rajta, miután azt ügyesen az árcédulán fogják érvényesíteni.
Miután egy számomra abszolút felesleges funkcióról beszélünk, évtizedek óta hangfalakat és erősítőt használok a TV-hez is. Tehát magam részéről én jobban örülnék, ha minden TV-t hang nélkül, opcionálisan vásárolható hangdobozokkal forgalmaznának, amit egyszerűen nem kellene megvenni, ennyivel is olcsóbb lenne.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Gabor970
addikt
válasz Kernel #29189 üzenetére
Mivel ezzel az igényeddel kisebbségben vagy nagy valószínűség szerint, ezért aztán a TV gyártók nem ez alapján tervezik a készülékeket.
Én spec nem szeretném, ha nem lenne benn hangszóró. Azzal egyet értek, hogy nyolcra nekem sincs semmi igényem. Persze ezek két dolláros hangszórók, max a design részlegnek okoz kis nehézséget, hogy elrakják a dobozba, a TV dobozára meg szép feliratot lehet biggyeszteni a 8 hangszóróval kapcsolatosan.Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
Kernel
nagyúr
Szerintem felesleges emiatt magas kontraszton járatni a TV-t, mert sötétben nézve egyre inkább tágul a pupilla, utána egy világosabb jelenet tényleg vakítónak tűnhet még akkor is, ha ugyanaz a beállítás nappali fényben csak szürke képernyőt eredményez.
Amikor viszont kint jársz a hóban, eleve szűk "blendéről" beszélünk, kicsit más a helyzet.
Más kérdés, aki nappali fényben szeret mozizni, én nem.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
nuke7
veterán
Warrior jo volt - kar hogy az elso 10perc utan lehetett tudni a véget
https://youtube.com/user/nuke7
-
Kernel
nagyúr
válasz erdoke #29143 üzenetére
Sokan azért elfelejtik, hogy LCD TV-knél a kontraszt beállítása is közvetlenül befolyásolja a készülék áramfelvételét, méghozzá elég szignifikánsan. 50 és 100, de még 75 és 100 % kontraszt között is szép különbséget lehet kimutatni, ami hosszabb távon nem kis különbséget eredményezhet az energiafogyasztásban, illetve hőtermelésben, főleg a hagyományos, fénycsöves háttérvilágítású készülékeknél, vagy egy nagyobb méretű LED-esnél is.
Miután úgy van megoldva (egyébként logikusan), hogy minél jobban tolod neki a kontrasztot, annál jobban világít a háttérfény is. Amellett, hogy a panel kontrasztját (vagyis a videojel erősítését, amplitúdóját) is változtatja a kontrasztszabályzó, de vele párhuzamosan emelkedik a háttérvilágítás szintje is.
Ebből adódóan, a kontraszt mérséklésével az LCD-tulajdonosok is valamennyire megzabolázhatják a készüléküket, persze bizonyos szint alá nem lehet menni, mert akkor túl szürke lesz a kép, még este is.
Erről bárki meggyőződhet egy ampermérő soros beiktatása útján, és itt nincs jelentősége annak sem, hogy a közönséges multiméterek impulzusáramok pontos mérésére nem igazán alkalmasak, mert a relatív különbségek attól még jól látszanak. Meg amúgy is a hálózat védelme miatt, 70-100 W felett ezek a tápegységek már fázisjavító áramkörrel szereltek (PFC néven ismert a magyarul nem tudó laikusok körében), emiatt az impulzusok hatása kevésbé zavarja a mérést.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz DM-Fan #29178 üzenetére
A filmet ismerem , nem kell bemutatni , mindegyik részt láttam vagy 50x és nem túlzok...A bogarat beleültetted a fülembe, ezzel a felújított Lowry Digital verzióval...lehet következő hónapba előrendelem ha még lesz belőle
nuke7: nem vagy valami hálás közönség , szerintem a Warrior egy elég jól sikerült film , sok mondani valóval , valós problémákat vázol...mondjuk az Életrevalókat nem übereli , de ennek ellenére nekem nagyon tetszett.
rappit4: egyezik az ízlésünk
És már megint offolok
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Hyundai, Kia topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Hálózati / IP kamera
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Metro Exodus
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest