- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- TCL LCD és LED TV-k
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz janos666 #29585 üzenetére
Loudness-t írtál, arról viszont 1000 emberből 1000-nek az erősítők ilyen feliratú nyomógombja jut eszébe, én is arra gondoltam, nem az Audyssey Dynamic EQ-jára.
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
gaborcsu
tag
Véleményekre lennék kíváncsi:
Van most egy samsung ps50c490 a nappaliban, de már mikor bekerült és este néztem rajta egy bd filmet, kicsinek találtam. (3d nézésre sztem meg alkalmatlanul pici de mondjuk ez hidegenhagy, nem mozgat a 3d téma)
A kérdés erre a modellre irányulna: PS60E530
Nagyon belépőszintű kijelző ennél a méretnél vagy miért ennyi az ára?
Sem a smart sem a 3d nem érdekel, csak szeretnék nagyobb kijelzőn mozizni, ha már egyszer egy héten az időm engedi.Ha OAKLEY szemüveg érdekel, nézz be ide: http://o-planet.hu
-
mayday00
őstag
válasz Gergőke88 #29605 üzenetére
ip man-hoz van magyar felirat, rá tudom muxolni. BD50 ben lehetetlen bárhonnan is lewarezolni, max gyengébb 1080p a max.
Mire a postaköltség, vám miegymás rámegy. nem az van, hogy többe kerül a leves mint a hús?
(#29604) mayday00
Be kell regisztrálnod, megadni egy bankkártyát a fizetéshez, stb. Szállítanak EU-n belül, 4 font körül van a költsége. Most rendeltem meg én is, 4800 Ft cakk-pakk.Melyik filmet rendelted?
[ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
erdoke
titán
válasz gaborcsu #29603 üzenetére
Régen láttam a mostani tévédet, és az E530-at is csak futólag és 51-es méretben, de az a 60-as még valamivel jobb minőségű is lenne, mint a meglévő. Különösen, ha ezúttal is mélyebb a feketéje a nagyobb panelnek.
(#29604) mayday00
Be kell regisztrálnod, megadni egy bankkártyát a fizetéshez, stb. Szállítanak EU-n belül, 4 font körül van a költsége. Most rendeltem meg én is, 4800 Ft cakk-pakk.A legjobb aláírás a héten
-
BBéci
legenda
válasz mayday00 #29604 üzenetére
Ahonnan kölcsönözni szoktam, ott négy különböző BD50 változat található, az egyiken olasz hangsáv is van a mandarin és az angol mellett. Gondolom az első kettőben perfekt vagy, csak az angol nem megy.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
mandju
senior tag
válasz Gergőke88 #29600 üzenetére
2,5m a nézési távolság. Elsősorban képátló növelés lenne a cél. Szó nélkül cserélném pl samsung ps51d550-re. Azt láttam és elégedett voltam vele. Igaz, még a régi firmwarerel... Szerintem ebből kiindulva egy e550 sem okozna csalódást...vagy ut50..
[ Szerkesztve ]
* JVC DLA-Z1 * gerriets opera white - ultra thin frame 135" 2.35:1 AT * Trinnov Altitude 16 * FusionAmp * Apollon Audio NCMP 6350 * Apollon Audio NCMP8350 * 3 Pronomic XA1400 * HTPC MadVR * DIY H16-15 Bold Series * 6 BMS18N862 * Trinnov waveforming *
-
BBéci
legenda
A címe ellenére csak preview, de azért érdemes elolvasni.
Attól tartok, csak számomra volt újdonság ez a cikk, na mindegy, nem törlöm ki.[ Szerkesztve ]
-
csube64
csendes tag
Üdv. Mindenkinek !
Már több mint éve olvasom a fórumot és ennek hatására megrendeltem egy 42ST50-et. Sokáig haboztam 42" és az 50 " között de így alakult.
Köszönöm mindeninek, aki építőleg szólt a fórumban és alakította a véleményemet.
A tv-t az edigital-nál rendeltem + 2 év bolti garanciával (9eFt volt, talán megér annyit).
Egy kis tapasztalat az edigiekről.
Múlt hét hétfőn hozta a futár, több mint 5 óra pihentetés után kapcsoltam be. Anyagot UPC HD STB-ről HD csomagról és ASUS médiaboxról kap Inakustik Premium II HDMI kábelen keresztül.
Pixelhibára és sávosodásra leteszteltem azonnal, többször az általatok javasoltak szerint és hibátlannak minősült.
A DVB-T részt még nem próbáltam, majd később.
Egyelőre csak anyit állítotam rajta, hogy
- True Cinema mód
- Fényerő 0
- Kontraszt 20
- Összes képjavító, öko mód ki.Ghostot egyszer láttam kb. félperces médiabox menű maradás után, de tv adásra átkapcsolva elsátaltam a tesztábrás pendrivig, bedugva már semmi sem látszott egyetlen homogén szinen sem. Azóta néha szemre figyelem, de semmi.
A kép minőségéről nem írok, mert így is fantasztikus, minden nap mint ha egyre jobb lenne. Később szeretném kalibráltatni
Változatos anyag megy, SD-HD tv, HD filmek, sorozatok.DE !!!
Tegnap délelőtt megjelent egy függőleges sáv a kép bal szélétől kb 5 cm-re. 2-3 pixel szélességben elhaltak a pixelek a képernyő teljes magasságában. Hívtam a debreceni pana szerzvízt, javítható, holnap jönnek ki, ha kérem. Javaslatukra futok még egy kört az edigital-nál egy új készülékért (még 3 munkanap "abból" 8 napból hátra van), van is Debrecenben, de nem tudom, talán jobb lenne szervizzel javítani és nem kockáztatni egy újat.
Ebben kérem véleményeteket.
Előre is köszönöm. -
BBéci
legenda
válasz kolosszus87 #29617 üzenetére
Egyetértek, szerintem is cseréltetni kell! Ha lehet, akkor 50 colosra!
[ Szerkesztve ]
-
kovadika
őstag
válasz csube64 #29616 üzenetére
Én biztos cserélném. Elrettentene, hogy egyből szervizeléssel kezdek, megvan rá az esély, hogy egy gyengébb panelt fogtál ki és később még több gondod lesz. Amúgy ilyen meghibásodás esetén az edigital futárt küld a termékért a saját költségükre(feltéve, hogy 3 napon belül hibásodik meg). De ha már ebből kiestél, akkor a 8 munkanapossal visszaviheted a helyi kirendeltségükbe és ott helyben lerendezitek(persze a pénzt utalják majd).
[ Szerkesztve ]
-
janos666
nagyúr
válasz mandju #29599 üzenetére
LG-t ne nagyon. Ha kell a méret, akkor inkább Samsung 60E530, ami webshopból 270k bontatlanul, de még ott is feltűnhet, hogy kb. 2x világosabb a feketéje, míg egy ST50-en a fele a G30-hoz képest (tehát ez kb. három lépcsőfok, és így az ST50 és az E530 már egész nagy ugrás). De ha messze ülsz tőle, akkor fontosabb lehet a 60" (csak ne LG-,t hanem Samu-t...)
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
mayday00
őstag
-
gomzol
tag
válasz Gabor970 #19604 üzenetére
"illetve, hogy az AIM biztosító 2-3 év múlva merre lesz"
Látnoki képességek!http://index.hu/gazdasag/2013/01/28/megszunik_egy_biztosito/
Az Extreme Digitalban és a Media Marktban is ők intézték (volna) a pluszban megvásárolt bővített/kiterjesztett garanciát...
[ Szerkesztve ]
-
gomzol
tag
válasz mayday00 #29627 üzenetére
Ma valamiért nagyon rendes vagyok, ezért megnéztem Neked, hogy a legolcsóbb új példányt Budapestre összesen 12,12 fontért postáznák el 3-10 munkanapon belül.
-
spiky03
veterán
-
-
benceb77
tag
Aki garancia kiterjesztésen gondolkodik pl. Edigital vagy Mediamarkt vásárlás esetén, jó ha tudja, hogy az AIM Biztosító felszámolását rendelte el a PSZÁF. Az említett boltok garanciakiterjesztését is ők intézték. Akit érint nézzen utána, hogy valaki átvette-e a portfólióját a biztosítónak, vagy a megkötött szerződések ezzel felmondásra kerülnek.
Bocsánat, látom más már felkapta a témát. Nem olvastam vissza, csak írtam az új hsz-t.
[ Szerkesztve ]
-
M_AND_Ms
veterán
válasz benceb77 #29638 üzenetére
" Akit érint nézzen utána, hogy valaki átvette-e a portfólióját a biztosítónak, vagy a megkötött szerződések ezzel felmondásra kerülnek."
A meglévő szerződésekről a PSZÁF dönt majd, új szerződések meg nem köthetők
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Ijk
nagyúr
Ma benéztem az AV-landba, sajnos UT50 nem volt. ST50, VT50 volt kiállítva, ST50 250k-ért. Rákérdeztem van-e gari kiterjesztés, nincs. Raktáron sem volt másik példány, ami kint volt állítólag szombaton rakták ki, 10 óra sincs benne. Pár percig nézegettem csak, sávosodást ennyi idő alatt nem láttam, viszont fél percig egy gyönyörű vertikális szürke csík jelent meg középen, teljes hosszában, később nem láttam, de szerintem hibás panel. Rendelésre 2 hét lenne.
Legalább arra jó volt, hogy lássam, ég és föld a különbség az X20-asomhoz képest.Szóval az a gond hogy ezeknél kiterjesztett gari nincs, pedig 250k alapárral jó lenne. Panashoptól meg bevallom kicsit félek rendelni, mert egyre inkább úgy látszik hogy lerámolták az ST50 készleteket, és kiküldenek nekem valami visszaküldött példányt. Illetve örülnék ha vásárlás előtt alaposan meg tudnám nézni, mert nem sok kedvem van vidékre oda-vissza küldözgetést akár többször is eljátszani.
ED-nél kétes a kiterjesztett garancia, viszont UT50 ezek szerint meglenne ingyenes szállítással 240-ből. Panashopnál ST50 mindenestül 310k-ra jönne ki, és azért a 70k már nem csekély különbség./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Dorian
félisten
Én továbbra is úgy gondolom, hogy itt a topikban túl van értékelve a garancia kiterjesztés szükségessége, ill. költsége. Gondolj bele kb. 100k egy komplett főpanel csere, ami a legnagyobb, legköltségesebb hiba lehet. Mennyi az esély egy ilyen hibának az 3-5 évig terjedő intervallumban? (2 évig amúgy is van gari) Mennyit ér meg kockázat kizárása? Mérlegelni kell a kockázatot, költséget.
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Ispy
veterán
válasz Dorian #29643 üzenetére
Én nem 2 évre akarok tv-t venni.
A 265e forintra a +3 év gari 40e, ami kb. 13e/év plusz költség, cserébe akármilyen gondod van akárhányszor ingyen megcsinálják neked.
Mindenki döntse el saját maga, hogy mennyit ér neki az, hogy nyugodtan alszik 2+3 évig.
Ispy
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Gabor970
addikt
póker elméleti részével többé-kevésbé tisztábanlevőként maximálisan egyet tudok érteni mindavval, amit írsz. A póker pont ugyanezen az alapon működik. Számolni kell az esélyt, és az ahhoz tartozó "befektetést" amennyiben nagyobb az esélyed, mint a beáldozott összeg, hosszú távon csak nyereséges lehetsz. Ha rendszeresen az esélyen felüli pénzt áldozol egy adott szituációba, akkor meg tuti bukóban leszel.
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
Ijk
nagyúr
Én szeretem ha be vagyok biztosítva.
Ispy: Ez csak feltételezés. Abból gondolom hogy központi raktáron nem nagyon van, hogy itt is 2 hétre adták meg a beszerzést és több helyen, mint pl. az ED nem is rendelhető. Ha jól tudom panashop márkaboltok készletéből is szállíthat.
89Csabi89: Végül ott vetted meg?
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
BBéci
legenda
válasz benceb77 #29638 üzenetére
Hacsak nem kifejezetten engem szólítanak meg, soha nem írok addig hozzászólást, amíg az elmaradást be nem pótoltam. Ezt ajánlom Neked is!
-
89Csabi89
tag
Viszont ha megrendeled, és 2 hét mire megjön az biztos hogy nem a visszaküldött példány lesz Nekem akkor szerencsém volt, mert én ugye 22. én vettem és akkor még kettő volt raktáron, nem beszélve arról hogy úgy néz ki a dolog, hogy hibátlan példányt fogtam ki Igaz 2 év garancia van rá, de én nem is gondolkoztam garanciakibővítésen, bár azért én is rákérdeztem. De a 249.900 Ft-al a legolcsóbb ST50 az országban, és ugye az utazás költsége se nagy
-
Dorian
félisten
Azért az inkább +65ezer Ft (vagy 68, házhozszállítási költséggel) mert ahogy az én példám is mutatja, nem csak a Panashop tud adni 2év rendes Pana garit, hanem más, olcsóbb helyek is.
Én mérlegeltem és jól alszok. A mai naptól Nem ismerek meghibásodási statisztikát, de biztos vagyok benne, hogy ha egy tévégyártónál annyi hiba fordulna elő 2-3-4. évben, hogy a +65 (68)-at megérje rá költeni, az a gyártó már rég lehúzhatná magát.Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest