Hirdetés

Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz Dexar007 #6259 üzenetére

    Még nem próbáltam Panasonic DLNA-val szerelt TV-n ezt az opciót, így nem tudom, hogy milyen formátumú anyagok játszhatók így le.

    Én a PS3 megoldást alkalmazom jelenleg, de nem kell ahhoz eredeti Blu-Ray. A PC-re kell telepítened egy PS3 Media Server nevű progit, amit elindítva létrehoz egy hálózatot a géped és a PS3 között. Nekem ez wireless lan-on keresztül van megoldva, így a dolgozószobában levő W-LAN router-emen keresztül a nappaliban a plazma alatt levő PS3 simán kommunikál a gépemmel és real-time játssza le a PC-m vinyóján levő HD-tartalmaktól elkezdve a DivX-ig mindent. A PS3-on minden menüpontban (így a képek, zene, video menüpontokban is) meg fog jelenni a PC-d, mint media server és a programban kijelölt megosztási mappák tartalmát fogja megjeleníteni. A wireless kapcsolat sávszélessége pedig bőven elég egy Blu-Ray anyag real-time lejátszására is.

    Az említett modellnél nem tudom, hogy ez hogyan működik (csak vezetékes LAN-on, vagy W-LAN-on is), vagy hogy milyen formátumokat játszik le, de érdemes lenne kipróbálni.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Aktív témák