Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Monitor hiba topik
Aktív témák
-
Tapper
csendes tag
válasz polgcsabi #5751 üzenetére
Ez egy régi, részben CRT-technikához kidolgozott DVD (felbontású) teszt lemez.
Ezt javaslom helyette keresni:
[Avia II]Játékos#1 MEDE8ER MED800X3D Játékos#2 Minix NEO U9-H (FW007A+Kodi Krypton 17.6 + TVGO 1.0.30) TV#1 Panasonic VIERA TX-P50GT50E
-
DM-Fan
nagyúr
Na, szóval a Tapper barátom által linkelt japán lemezen találhatók a gyönyörű Hi-Def videók, én is tőle kaptam őket. Érdemes beruházni rá, meg ahogy néztem a többi linkelt Blu-Ray-re is, gyanítom azok is hasonló színvonalat képviselnek.
Get Moded!
-
VMVKWA
csendes tag
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem: plazma tv-t veszek, hosszas keresgélés után (46"-ost akartam, és Panát, max 350k a keretem) 2 típus között vacillálok:
TH-46PY80P
TH-46PY85P(A PZ csak annyival tud többet, h van benne mpeg2 és dvbt tuner, de ezek feleslegesek - set top box lesz a szolgáltatótól)
A 85ös drágább mindenhol 60-80ezerrel, az Akcióháznál viszont 320e (máshol ált 390k körül mozog, viszont a honlapjuk szar, és nem tudom, mennyire megbízhatóak).
A termékleírás alapján annyival tud többet a 85, h van benne IFC és 24p valós mozihatás. Viszont nem tudom, h ezek miatt megéri-e a plusz költséget.
Ha általában véve is kicsit job a képe, akkor talán megéri.
Mit tanácsoltok? Összehasonlítottátok már a 2 típust?Köszi a segítséget!
-
ham_
tag
Egyéni dolog, de pl. az én szememet roppantmód zavarja a motion blur, tehát IFC vagy más ezt csökkentő szolgáltatás nélküli tv-t én már biztos hogy nem vennék. Ekkora méretben főleg.
De persze a legjobb az lenne, ha a saját szemeddel tudnád valahol megnézni és összehasonlítani őket. -
DM-Fan
nagyúr
Én viszont pont, hogy inkább lebeszélnélek az IFC-ről. Saját meglátásom és a nagyobb szaklapok szerint is csak ront a helyzeten az IFC, többek közt megnövekszik a TV input-lagja is, ami nem éppen előny. A 24p Real Cinema elméletben hasznos dolog, gyakorlatban azonban nekem még nem nagyon sikerül érzékelni, hogy be van kapcsolva az általam látott és ezt a funkciót tudó készülékeken.
Szóval szerintem nem ér többet 80 eFt-tal a 85-ös, de Te tudod, meg kell nézni, aztán ha látod a különbséget és zavar, akkor azt vedd, ha nem, akkor a 80-ast!
Get Moded!
-
roland02
csendes tag
Sziasztok.
Jelenleg egy 37PV80P készülék tulajdonosa vagyok.
Szeretném kicserélni egy 42PV80p készülékre. Az lenne a kérdésem hogy a nagyobb képernyő az sd adásokra milyen hatással van, mert most korrekt képem van SD és analóg lejekkel. A nagyobb képernyő ront ezen némiképp ugyanolyan nézési távolságból. /2-2,5m/
köszi.
-
orkester
őstag
válasz roland02 #5760 üzenetére
Szia!
Szerintem nem fogsz észrevenni különbséget ilyen távolságból azon kívül, hogy 13cm-el megnő a Tv átmérője.PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
pinnacle
nagyúr
Az MM-ben jártam TV ügyben, az eladó szerint most a Panasonic TX-P42G10E a legjobb válsztás.Szerintetek ez igaz?Illetve azt nem tudom, hogy a régi VHS, MiniDV-ről készített DVD-im, hogy fognak kinézni?Átkapcsolt analóg TV adásra, olyan volt, mint egy többször másolt VHS kazetta (azt mondta otthon jobb lesz ,UPC kábel), a beépített tuner képe egészen tűrhető volt.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz pinnacle #5764 üzenetére
Hát, ha iszonyat drágán akarsz TV-t venni, akkor biztos a legjobb választás. Ha az új szériát választod, akkor még várj vele, hisz csak 1,5 hónapja jelent meg a piacon, így horror az ára. Fél év múlva a jelen ár 2/3-ért, vagy még kevesebbért fogod megkapni. Ha nem bírod ki addig, akkor inkább a tavalyi szériából válassz.
Ha jó a szolgáltatód, akkor az analóg adás képével sem lesz baj, nálam pengeéles az analóg kábel is, a főbb csatornák (RTL-Klub, tv2) képe egyes DVD-k képére is ráver néha. A Pana tunerjai híresen jók, emiatt nem kell aggódnod.
Get Moded!
-
Lacpac
őstag
Sziasztok!
Régi 55-ös crt tv kezdi beadni a kulcsot, és keresem az utódját.
100k-nál nem szeretnék többet költeni tv-re. (még ez is sok, amennyit mi tv-t nézünk. Heti 1 film max, és napi 1-1,5 óra minimax a gyerekeknek)
Van most egy eksönös plazma az Euronics-ben LG 32PG6000 100k az ára.
Vagy még láttam használtan LG 32LC51 LCD-t S-IPS panellel 75K-ért.
Erről a plazmáról azt olvastam, hogy eléggé hajlamos a ghostingra.
Melyik a jobb választás? -
pinnacle
nagyúr
Köszi! Várok még egy kicsit. Leginkább az analóg TV adástól tartottam, mert a Panasonicnál is azt mondták, hogy Full HD-n elég gyenge lesz.Olvastam, hogy a plazmának vagy egy olyan tulajdonsága, hogy remeg a kép, de ezt csak nagyon kevesen veszik észre, őket viszon eléggé zavarhatja.Ez mi a fene lehet?
[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
Hát, ennyiből nem mernék plazmát ajánlani. Az említett LG modell közel sem nevezhető jónak, az LG-k ráadásul piszokmód képesek a ghosting-ra. Esetleg a 32"-os LCD-k közt lehet érdemes szétnézni, az elfogadható szintű, már jónak mondható plazmák olyan 150 eFt körül indulnak árban.
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz pinnacle #5767 üzenetére
Nem igazán értem, hogy miért mondják, nem sok difi van az SD adás megjelenítésében a két technológia között a Pana-nál, sőt, néha még akár jobban is mutathat:
"A PZ85-ön a TV adás képe kellemes, ismét csak a PX80-hoz tudnánk hasonlítani. Kellemes színek, az analóg adáshoz képest megfelelő képélesség, minimális képzaj, egyszerűen semmi rosszat nem tudunk rá mondani, a Panasonic tunerjei egyértelműen kiváló minőségűek."
2008-tól a Pana összes plazmája 100 Hz-en megy, ennek ellenére - technológiájából adódóan - jobban vibrál, mint egy LCD. Ezt 100 emberből kb. 15 látja, ebből kb. 5-öt zavar. Én is látom (legfőképpen akkor, ha a perifériás látómezőmben van a TV), de engem nem zavar, mert ha a képernyőre fókuszálom a szemem, akkor nem látszik. Ezt neked kell megnézned, hogy egyáltalán látod-e, de szerintem nem nagyon fogod.
Get Moded!
-
sorrow
csendes tag
Sziasztok.
Megvettem a 42PV80-at.
Tv-adás (antenna) képe a megfelelő távolság után szép, persze a 100Hz-es Thomson Crt-szintjét nem közelíti meg.
Hd adások képe (laptopról) 720p-ripek Nagyon! szépek.Egy ami zavar az a ghost, ...szinte azonnnal jelentkezik ha mondjuk átváltok AV -ra ahol a külső jelforrásokat adhatom ugye meg, már a 3-4 másodpercig világító menü is ghostol, ami aztán azonnal 3-4mp és eltünik, ha újra tv adásra majd vissza kapcsolok... de mégis na...kissé zavaró! (Az igazság hogy csak teljes sötétségben és nagyon közel veszem észre.)
Ha más is hasonlóképp tapasztalja a ghostot akkor nyugtasson meg, egyébként nagyon örülök a tv-nek.
-
DM-Fan
nagyúr
Gratulálok a TVdhez!
Ne izgulj a ghost miatt! Mivel új a TV-d, eleinte fokozott mértékben jelentkezik. Ezért a kezdeti időszakban (első 500 óra) figyelj is rá, hogy ne legyen túl sok konstans képtartalom a képen hosszú ideig. Aztán fokozatosan csökkenni fog a ghost mértéke is. Az én PX80-am már szinte abszolút nem is ghost-ol még 2 órai PS3 játék és állandó HUD jelenlét mellett sem.
Get Moded!
-
mindfreak
őstag
Sziasztok!
Plazma TV-t szeretnék venni, már nagyjából meg is lennének a kiszemelt áldozatok, azonban nem tudom eldönteni, hogy milyen méret is lenne nekem megfelelő. A TV-t az ágyból szeretném nézni, ami 3,5 méterre lenne a TV-től. Érzésem szerint egy 42"-os még éppen élvezhető lenne, de lehet, hogy oda már elférne az 50" is. A bolti eladó szerint, 3-3,5 méterről nézve **maximum** 40" is elég! Ezzel csak én nem értek egyet?
Amúgy ezeket a TV-ket néztem ki:
Panasonic TH-42PX80
Panasonic TH-42PZ8ES
Panasonic TH-46PY8P
Samsung PS-50A451Árban olyan 250e Ft lenne a tető, ha esetleg tudtok ajánlani még valamit, annak is nagyon örülnék.
Köszi!
-
nortberg
csendes tag
[link]
42G10E teszt -
pinnacle
nagyúr
válasz nortberg #5775 üzenetére
Itt a 46"-ost tesztelik, a feketéjét a KURO-hoz hasonlítják.
Ez a beégés veszély, vibrálás kicsit idegesítő.Lehet, hogy a vibrálást észre sem vettem volna, de most már direkt keresni fogom. Most 63 cm 50Hz-es TV-m van azon nem látom, csak ha mellé nézek.Egyszer vettem egy 72 cm 50 Hz-es TV, visszavittem mert a nagyobb képméret miatt jobban látszott a vibrálás, ettől félek a Panánál is.A plazmákon csak akkor látszik a vibrálás ha mellé nézek, vagy szemből is? -
DEW3yl
tag
válasz mindfreak #5774 üzenetére
Azt már nem is említem, hogy milyen kevés eladó ért azokhoz a készülékekhez, amelyeket árul, de hogy egy ilyen egyszerű dologban sem tudnak normális választ adni, az már siralmas. Már csak azért is, mivel minnél nagyobb tévét vesz az ember, annál több pénzt hagy ott náluk. 3-3,5 méterről megveheted a legnagbbat amire pénzed van. Mivel 250 felső határ, így nem kell félni, hogy a 150 inch-essel mész haza és nem is fér be az ajtón. Szerintem a 46-os mindenképp. Méret, tudás és gyártó miatt is a legjobb választás. Igaz ebben régebbi fejlesztésű elektronika van mint például a 80/85/800-asban, de a tavalyi is nagyon jó volt és ez annak egy frissített változata. Igaz a keretből nem fér ki, de nyugodt szívvel ajánlanák akár 50-65 inch-est is.
Screw you guys, I'm going home! Megj.: a teknológia szót nem azért írom eképpen, mert azt hiszem így helyes, hanem nekem így tetszik.
-
nortberg
csendes tag
válasz pinnacle #5776 üzenetére
Nekem 72centis 100Hz-es pana crt-m van és egyáltalán nem vibrál, pedig az én szemem nagyon érzékeny rá, ha anyám 50Hz-es tv-jét nézem 5 perc után már hunyorgok.
Viszont a múltkor az MM-ben néztem a 42PY80-ast és egyáltalán nem láttam vibrálást. Néztem szemből (2m), oldlalról (1,5m) és egészen közelről (5cm). Úgyhogy ha az 50Hz-es crt-n nem zavar akkor a plazmán, egyáltalán nem fog szerintem. -
DM-Fan
nagyúr
válasz nortberg #5780 üzenetére
Hát, ez azért így nem teljesen igaz. Egy jóval nagyobb panelen sokkal jobban feltűnik a vibrálás is. Én továbbra is mindenkinek azt javaslom, hogy vásárlás előtt azért jól nézze meg, hogy mit vesz, nehogy a nappaliban derüljön ki, hogy nem elégedett a készülékkel.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
orkester
őstag
Túl vagyok a 200 órán a Pana px80-al. Számomra a "Normál" képbeállítás megfelelő, képjavító funkciók nélkül. Még nem finomhangoltam, de talán nem is fogom, majd kiderül. Biztos a szemem túl érzékeny, de a foszforlag nekem feltűnő, remélem a jövőben még ez is csökkenni fog. Ghosting tényleg minimális, fél perc alatt eltűnik(persze CSAK fekete háttérnél, sötétben megfigyelhető). A világos képeknél észrevehető vibrálást sem szoktam meg, bár nem olyan vészes mint elsőre és egyáltalán nem bántja a szemem, nem úgy mint a képcsöves Tv-k.
Még mindig azt mondom megérte váltani elsősorban a fekete és a színek miatt(amik végül is szerintem a legfontosabbak) - meg a 3 Hdmi is jól jött -. Remek Tv, jó áron!PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
Hokis
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném összekötni a notit a plazmával. Ezt már írták páran, ahogy néztem. Kicsit olvasgattam vissza.
A Notin van HDMI csatlakozó, a Tv pedig PS42-A411-es, azon is van ugye HDMI catlakozó.
A kérdésem igazából az lenne, hogy csak simán kell vennem egy HDMI kábelt (ennek mi a pontos neve?), és összekötni a notival? A notiban Ati Radeon HD 2400-as kártya van.
Kell valami egyéb konfigurálás? Vagy csak összekötöm, és a tv-n már látom is amit a notin? Konkrétan filmet szeretnénk nézni a feleségemmel. A TV-n ugyanolyan minőségbe adja vissza a HD filmeket, mint a Notin? És a beégés itt illetve a Ghost itt nagyobb eséllyel bekövetkezhet, ha géppel kötöm össze, és csak filmezek, játszani biztosan nem?!
És ezzel kapcsolatban még egy kérdés. Láttam, hogy vannak ilyen kábelek különböző árban. Van jelentősége adásminőség szempontjából, hogy a drágábbikat veszem meg?
És a tv adásokon tudok javítani valamilyen módon? A dvd lejátszóm az szar, az felejtős. Egyéb mód?És még egy kérdés. Van egy Logitech 5.1-es "hangfalrendszerem". Abból jön ki 3 kábel. Név szerint: A fekete, a zöld,és a sárga.
Ezt hogy tudom összekötni a tv-vel, hogy jöjjön is valami hang rajta? Mert akárhogy kötögettem, sehol-semmi. A tv-n mibe kell bedugnom a kábelt? Vagy kábeleket?
És a végére még egy utolsó kérdést!
Néha úgy tűnik, mint ha az emberek alakja mellett ilyen fényes csík lenne, a körvonaluknál. Olyan fényes a kép, vagy nem is tudom. De nem tudom eltalálni a megfelelő kontrasztarányt, meg a fényerősséget.A válaszokat előre is köszönöm!!!
Hokis
-
DM-Fan
nagyúr
Simán venned kell egy HDMI-HDMI kábelt és összekötöd. A kérdéses notebook-ot ugyan nem ismerem, de biztos, hogy be kell állítanod a kimeneti jelet/felbontást, de nem lesz nagy ördöngősség.
A TV-n még úgy lehet szebben fog kinézni a film, mint a notebook kijelzőjén, mivel utóbbi LCD, előbbi meg plazma, de a méterbeli különbség mindenképp nyomban szembetűnő lesz.
A kábelre ne költs sokat! Fölösleges. Lényeg, hogy Category 2-es, 1.3-as HDMI szabványt tudó kábel legyen, már egy 2 méteres Hama is tökéletesen megteszi 2-3 eFt-ért.
A TV adáson hogyan akarnál javítani a DVD-lejátszóddal? Semmi köze a kettőnek egymáshoz, mégha DVD-felvevőd lenne és azon menne keresztül az antenna-jel. Egyébként valamilyen zaj- illetve zavarszűrőkkel próbálkozhatsz, de sok javulást ne várj tőle, inkább válts szolgáltatót!
A Logitech szetted ezek szerint analóg jelfogadásra képes. Szerintem lennie kell rajta RCA-bemenetnek is, a TV-den pedig biztos van RCA audio kimenet. Ezzel össze tudod kötni úgy, hogy stereo-ban szóljon. 5.1-et ilyenformán ne nagyon várj a TV-től, azt maximum optikai/koax kimeneten tudná (nem tudom, hogy van-e a TV-den), de azt a Logi szetted nemigen tudja fogadni, bár típust nem írtál.
A fényes kontúrokat sok minden okozhatja a nem megfelelő jeltől a rossz beállításon át a TV sajátosságáig. Ezzel kísérletezned kell, amíg jó nem lesz.
Get Moded!
-
Hokis
csendes tag
Szia!
Köszönöm a gyors reagálást.
Igazából a kiszállítók mondták, hogy hogyha veszek egy blue ray lejátszót, akkor azzal tudom javítani a tv adást... De ez akkor ezekszerint baromság. A hangfalas dolgot már megoldottam. Igazából a Logiban van egy ilyen "5.1-é átalakító". Furán hangzik, de működik
Akkor csak egy sima HDMI-HDMI kábel kell. Nekem elég egy méteres is, mert közvetlen mellette van hely a notinak. Igazából ez a "Category 2-es, 1.3-as HDMI szabványt tudó kábel" dologgal nem voltam tisztában, de akkor ilyen lesz. Ezt pl az MM-ben is be lehet szerezni? Vagy mondjuk az Edigitalban?
Mert akkor már indulnék is megvenni....
-
DM-Fan
nagyúr
Ismétlem: semmilyen hatással nincs a TV-adás minőségére, hogy milyen más lejátszót kötsz a TV-re. Ez egy kapitális baromság, akárki is mondta. Analóg TV-adásnál az antennajel minősége és a TV tunerje együttesen határozzák meg a látott képminőséget, digitális műsorszórásnál pedig a digitális műsort szolgáltató által sugárzott jel minősége és esetleg az általa adott Set Top Box határozza meg a kép milyenségét. Nameg persze a TV saját képességei is beleszólnak erősen.
Az említett helyek bármelyikében kapsz megfelelő kábelt, akár 1 méterest is. Indulhatsz nyugodtan.
Get Moded!
-
pentium4
senior tag
sziasztok!
Már régebben kiszemeltem magamnak egy panasonic plazmát, de most jött el az idő a vásárlásra és gondoltam előtte benézek ide hogy egy kis segítséget kapjak, átolvastam az első hsz.-t sokkal okosabb lettem de pár kérdés még igyis felmerül!
őt néztem ki: [link]
végre itthon is lehet kapni az új G12es paneles úgymond NeoPDP-vel szerelt készülékeket és erre nekem egyből lekell csapni ahogy érzem!
szerintetek megéri az árát, és persze a minőség kifogástalan vagy keresgéljek másik tipus után?
továbbá a géppel való összekötéshez kérdeznék még:
a gép és tv között kábelcsatornába a táv közel 6-7m, milyen kábellel lehetne ezt áthidalni hogy a minőség jó legyen, gondolom 7m-es hdmi kábel nincs
másik alternatíva egy hálózati lejátszó amit szintén már rég szeretnék!
egyelőre ennyi lenne, várom az építő jellegű hozzászólásokat!P4
-
DM-Fan
nagyúr
válasz pentium4 #5787 üzenetére
Hát, én nem adnék 350 eFt-ot egy kis, 42"-os plazmáért, az biztos. A legrosszabb időpontot választottad, hogy ezt a típust megvedd, tekintve, hogy csak pár hete kapható mindössze. Ha vársz egy fél évet, a jelen ár kétharmadáért megkaphatod. Ugyanígy volt ez a tavalyi szériával is. Én sokkal inkább vennék egy tavalyi szériás 50"-os modellt a helyedben, ugyanennyiből kijön és nem rosszabb annyival, viszont a 8" méretkülönbség nem elhanyagolható, az 20 cm.
A 7 méter kicsit sok, zsebbenyúlós lesz, ha minőségi HDMI kábelt akarsz, lehet jobb alternatíva lenne a hálózati lejátszó.
Get Moded!
-
tlala
addikt
válasz pentium4 #5791 üzenetére
Szerintem akkor esetleg gondold végig, hogy milyen távolságból fogod nézni a TV-t. Ehhez segít az 1-es számú hozzászólásban lévő "Optimális nézési távolságok" link és a hozzátartozó leírás. Ezt ellenőrizd le a saját szemeddel is, de sokan egyetértünk abban, hogy a táblázat szerintinél nagyobb távolságból való nézésnél az emberi szem jellemzői miatt szinte nem is látható különbség a sima HD-ready és a Full HD felbontás között.
Ha ezzel esetleg egyetértesz majd, akkor lehet, hogy megfontolod egy P50X10-es felvételét is a "töprengő listád"-ra. Az ára 300e körül van, jóval nagyobb mint egy 42 collos, és G12-es panel, NeoPDP, 2.000.000:1 dinamikus kontrasztarány, 3 X HDMI bemenet, stb.stb.
Mondom: szerintem...[ Szerkesztve ]
-
nortberg
csendes tag
Úgy néz ki lesz MPEG-4-es tunerrel is, így lehet nézni a dunna hd-t ingyé.
[link]
Mert ugye 4-5 csatornának kéne lennie de csak a Duna fogható hivatalosan.[ Szerkesztve ]
-
pentium4
senior tag
igen elolvastam és átnéztem az 1. hsz-t, én olyan 3-4mről nézném! az a baj hogy ezeket látni kéne előbe és kipróbálni 720 és 1080as hd filmel(persze nem a pana gyári videójával hanem egy kalóz cuccal )
mert tényleg lehet hogy elég csak a 720 as, meg kompromisszumokat is kell kötni, jó minőség kicsi képátló, vagy 720p és nagy képernyő, nehéz ezP4
-
DM-Fan
nagyúr
válasz pentium4 #5795 üzenetére
Nézd, erre azt tudom mondani, hogy én egy percig sem bánom, hogy a HD-Ready mellett döntöttem a fullHD ellenében, pedig PS3-at is kötök a TV-mre. Az 1080p-s anyagokat ugyanúgy meg tudja jeleníteni a TV (igaz, nem natívan, hanem saját felbontására méretezve), de 1,5-2 méterről már igen nehéz megmondani, hogy aktuálisan HD-Ready, vagy fullHD panelt nézel, 3-4 méterről, ahonnan Te néznéd meg aztán abszolút értelmetlen a fullHD-ra fölöslegesen kidobni a pénzt, SZERINTEM. Véleményem szerint egyértelmű: nagyobb képátló. Na az viszont feltűnik, hidd el. Elég sok HD-anyagot nézek (1080p és 720p is) és én olyan 1,5 méterre ülök a paneltől, tökéletes a dolog, pedig elég háklis vagyok a minőségre. Konzolnál is igen kevés az 1080p-s játékok száma, de ami ilyen is, az is tökéletesen néz ki, nem recés, nem pixeles.
Más márkát plazmában nem szívesen ajánlok, illetve de, a Pioneer-t, de ha ennyit szánsz rá, amennyit írtál, akkor ugye nem sanszos, ráadásul a Pioneer idéntől ideiglenesen ki is szállt a plazmagyártásból. Ha mégis más márkák felé kacsintgatsz, akkor esetleg érdemes lehet megnézni a Samsung-okat. Az LG szerintem felejtős. Mondjuk én nem nagyon nézelődnék jelenleg más gyártók háza táján, a Pana plazmái nagyon erősek az utóbbi 2 évben.
Ha mozgatja a fantáziád a neoPDP-panel, akkor viszont azt javaslom, hogy mindenképp várj egy fél évet, mert azt viszont nagyon fogod bánni, hogy egy százassal többet adtál a TV-ért, mint amennyibe akkor kerülni fog.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
lovi7404
csendes tag
Hi!16:10 lapihoz(1280x80) hogy tudok monitorként 16:9(1024X768)Pana plazmát beállítani, hogy a lapival lejátszott anyagok jól jöjjenek.Mert oldalmozgásoknál vékony megcsúszás látható néha már dvd-nél is.Thx!
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Napelem
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen monitort vegyek?
- Windows 11
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Tea
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest