Hirdetés
Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz v.attis #43295 üzenetére
Én bő három hónapig használtam a belső lejátszót mielőtt vettem egy külsőt. Egész korrekt képe van, az mkv-k 90%-át lejátszotta, van minimális állítási lehetőség is, feliratkezelés is okés, hangsávokat is kezeli.
Hátránya, hogy nálam főként a 3D-s SBS mkv filmeket nem vitte, nincs 24P, nincs HDMI feketeszint állítás, nincs CinemaSmooth, nincs BR ISO támogatás.
Mindenféle usb eszközt támogat ( külső olvasót nem használtam) ha a megfelelő USB-be dugod egy külső 2,5-ös HDD-nek az áramellátását is megoldja. -
erdoke
titán
válasz #09634560 #43128 üzenetére
Azt hittem, nem fog zavarni, de azóta se hagy nyugodni, hogy szuper olcsó Pana BD lejátszómról nem tudok a G30-on keresztül digitális hangot küldeni az erősítőmre. Hirtelen felindulásból elrakattam egy Marantz SR6006-ot, úgyhogy a jövő havi költségvetésem már gallyra is vágtam.
Remélem, legalább addig fog szolgálni, amíg a jó öreg h/k AVR 630-as. Csak azt nem tudom, mit csináljak az utóbbival.A legjobb aláírás a héten
-
bumi
tag
Sziasztok!
Tegnap dél óta nem jelentkezett, remélem nem is fog!
Köszönöm a válaszokat.Ez egy angol nyelvű honlap, hogyan kell lejátszani HTPC-t full hd tv-n. Google fordítóval is elég jó.
[ Szerkesztve ]
-
v.attis
őstag
válasz GeneraL_XTX #43301 üzenetére
és az optikai kimenet? Egy dts koncertet rendesen átküld az erősítőnek?
-
Vindex
tag
Feltünt, hogy amikor bekapcsolom a G20-at, akkor nem tetszik a képe, bizonyos idő elteltével megválltozik a véleményem. Ez a helyzet a Sony V4500-al is. Lehetséges az, hogy amig nem "melegszik" be, mint annó a csöves készűlékek, addig nincs rendes képük? Vagy ez valami hiba akar lenni, vagy kezdek dili lenni?
-
psg5
veterán
válasz AmunRa #43289 üzenetére
Hú, de jó, hogy mi már túl vagyunk ezen,(mármint az építkezésen) nem irigyellek...
Mi pont azért tartunk most ott, hogy a házra jelenleg nem kell nagyobb kiadás így jöhet a 9 éves sony trinitron cserélése...(bocsánat nem cserélése, mert szerintem a hálóban még sokáig fog szolgálniF.K.T.
-
AmunRa
senior tag
A megérdemelt jutalmad! Gratula!
Fél évet kerestem kőművest. Most az megvan, jó és elfogadható áron dolgozik. Előtte a tervező kereséssel ment el 1 év. Van egy jó statikus is már. Iszonyat, hogy a sok mérnök is hogy milyen! Azt hittem aki diplomás azzal nem lesz gond. Az energiatakarékos otthon pályázat kormányváltás miatt 9 hónapot késett. Saját házamat szeretném már nagyon!!!
100x megbántam, hogy belekezdtem, de meg fogja érni, mert nincs olyan ami ránk lenne szabva és nincs kispórolva belőle semmi. -
rb26dett
aktív tag
válasz Vindex #43309 üzenetére
Az én Pana LCD-m meg azt csinálja hogy havonta párszor eljátssza hogy bekapcsoláskor nem jön be a kép hanem a stand-by lámpa elkezd pirosan villogni. Megoldás főkapcsoló ki-be és jó de van hogy 2x 3x el kell játszani. De úgy vettem észre mint ha a háttérvilágítás nem gyulladna be és azért. Mert ha már bejön a kép akkor hibátlan. Elég zavaró tud lenni, még garis korában is csinálta, de tudtam h ezzel nagyon nem fognak mit kezdeni úgyse, komplett panelt meg nem fognak bemondásra kicserélni én meg nem fogom hurcibálni a tévémet, áhh nehéz ügy ez...
-
v.attis
őstag
-
psg5
veterán
válasz AmunRa #43311 üzenetére
Detto. Utánajárás, fórumozás, élő szemle más házaknál stb... Nálunk valaki mindig próbált ott lenne (lábatlankodni) hogy minden úgy legyen ahogy szeretnénk.Javaslom ezt nektek is, mert a teraszon a víz nálunk is befele folyt volna vagy a kéményen bepucolták volna a takarítónyílást ami a folyósora nyílik stb, ha nem vagyunk ott. Mondjuk a tervrajzzal könnyű dolga volt a tervezőnek, mert 1 évig papírokon terveztük magunk a házat...
Sok sikert. Meg fogja érni valóban.(#43313) BBéci: Szerintem ő is
(#43314) v.attis Aszta
[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Vindex #43309 üzenetére
Minden megjelenítőnél van egy bemelegedési idő, ami után éri csak el a rendes képét. Addig még kalibrálni sem szokás, meg kell várni legalább fél órai üzemet, hogy bemelegedjen. Szignifikáns változást én mondjuk nem vettem észre a saját G20-amon, de valamilyen szintű biztos van.
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz v.attis #43314 üzenetére
"Candy plaza: minden, ami candy"
Hát nem tudom, nem adnék ennyit egy cukorkából készült TV-ért.
Mindenesetre érdekes, hogy LCD-ként hozza a D550-et, az ára meg méginkább érdekes. Biztos "kishibás". Kíváncsi lennék a beszerzési forrásra, meg úgy a garanciális feltételekre is.
Get Moded!
-
szijartg
őstag
S30-asok, plz mérjétek le nekem a szélességét a tv-nek... mert lehet nem fog beférni ahova szánom.
De ez legyen a legkisebb gond[ Szerkesztve ]
-
janos666
nagyúr
nincs HDMI feketeszint állítás
Nincs, mivel végig YCC-vel dolgozik, annál nincs értelmezve Limited és Full range, csak a standard Y[16;235], Cb[16,240], Cr[16,240].
De nem is tudom miért hiányolod. Ha nem látszik minden BTB (mint Limited RGB jel Normal=Full beállítással), akkor bőven elég tág a Brightness (fényerőnek fordítják?) csúszka tartománya, hogy épp Y=16-hoz, vagyis a helyéhez illeszd a feketét, vagy akár levágj pár sötétszürkét, ha épp ezt szeretnéd.TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Kernel
nagyúr
válasz rb26dett #43312 üzenetére
LCD-nél gyakori, hogy fénycső elhasználódása okoz ilyet, de már garanciális korban is előfordulhat a fénycsöveknél olyan paraméterváltozás, amit az inverter túlterhelésként érzékel. Többszöri kapcsolgatás hatására kissé emelkedhet a hőmérséklet, ami már elég lehet ahhoz, hogy átbillenjen egy holtponton.
Általában nagyobb a valószínűsége, hogy fénycsőcserével javítható, vagy kisebb százalékban inverter-cserével.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Victorio
aktív tag
Pana 50S30 kapható itthon valahol?
Az internet szerint létezik ez a méret az S sorozatban, de sehol nem látom nyomát a hazai shopokban.Hiába nem szereted, - mondta a Macska - itt mindenki bolond. Én is bolond vagyok. Te is bolond vagy. Honnan gondolja, hogy én bolond vagyok? - kérdezte Alice. Ha nem volnál bolond, - válaszolt a Macska - nem jöttél volna ide.
-
Victorio
aktív tag
Ez rossz hír
Akkor viszont jön a dilemma, hogy 50U30 vagy 42S30 legyen.
Mit javasoltok, a kisebb átló legyen a jobb minőséggel, vagy fordítva?
Kb. 2m lenne a nézési táv.Másik:
Az U sorozat adatlapján mit jelent az, hogy mozgóképfelbontás: 900 sor?
Akkor most a valós felbontása 1920x900 vagy 1920x1080?Hiába nem szereted, - mondta a Macska - itt mindenki bolond. Én is bolond vagyok. Te is bolond vagy. Honnan gondolja, hogy én bolond vagyok? - kérdezte Alice. Ha nem volnál bolond, - válaszolt a Macska - nem jöttél volna ide.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Victorio #43325 üzenetére
2 méterre csak az 50"-nak van értelme, a 42"-os méretnél maximum 170 cm-re kéne ülnöd ahhoz, hogy lásd a fullHD nyújtotta előnyt.
A mozgóképfelbontás nem feltétlenül azonos a panel natív felbontásával. Az U-széria "csak" 900 soros mozgóképfelbontásra képes, az S-szériától fölfelé tudják a Pana modellek bizonyos körülmények mellett az 1080 soros mozgóképfelbontást. Ettől függetlenül a fullHD panelek felbontása minden esetben 1920x1080 pixel. Többek között ezért is érdemesebb az S-szériát, vagy annál nagyobb kategóriájú modellt választani. Tekintve, hogy az S30-ból nincs 50"-os, így marad az 50G30 - ami jobb is, mint az S30, mivel a G30 már NeoPDP paneles.
Amúgy már az 50U30 is elég korrekt képpel rendelkezik, függetlenül attól, hogy "csak" 900 soros a mozgóképfelbontás.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
-
Victorio
aktív tag
válasz DM-Fan #43326 üzenetére
Köszönöm. Akkor azt hiszem gyűjtögetek még egy kis pénzt, és megvárom a karácsonyi akciózást.
Amúgy mi értelme van egy 1080 soros panelt betenni, ha az elektronika csak 900-at kezel?
Ráadásul akkor az elektronika még küzdhet képátméretezéssel is. Bár úgy tudom a downsampling kevésbé erőforrásigényes.Hiába nem szereted, - mondta a Macska - itt mindenki bolond. Én is bolond vagyok. Te is bolond vagy. Honnan gondolja, hogy én bolond vagyok? - kérdezte Alice. Ha nem volnál bolond, - válaszolt a Macska - nem jöttél volna ide.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Victorio #43329 üzenetére
"Amúgy mi értelme van egy 1080 soros panelt betenni, ha az elektronika csak 900-at kezel?"
Persze hogy van! Az elektronika nem 900 sort kezel (az csúnya volna), lekezeli az mind az 1080-at, mozgó képeknél is 1080 sort látsz, csak nem frissül mind egyszerre. Ha pl. 1920x1080 felbontású statikus képet küldesz az U30-ra, azt teljesen ugyanúgy jeleníti meg (felbontást tekintve legalábbis), mint a G30, mivel natív felbontásuk teljesen azonos: 1920x1080.
"Ráadásul akkor az elektronika még küzdhet képátméretezéssel is. Bár úgy tudom a downsampling kevésbé erőforrásigényes."
Kevered a szenzont a fazonnal, a downsampling teljesen más téma, nem kell itt átméretezni semmit, a forrás 1920x1080-as felbontású, a panel is az, csak a mozgásmegjelenítésnél jelent különbséget, hogy az adott panel frissíti-e mind az 1080 sort, vagy csak 900-at. Az LCD-k döntő többsége jó, ha 600-700 soros mozgóképfelbontást tud.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Victorio
aktív tag
válasz DM-Fan #43330 üzenetére
Akkor ezt úgy kell elképzelni, hogy minden frissítésből kimarad 180 sornyi?
Nem okoz ez érzékelhető villódzást vagy valamilyen interferenciát?Hiába nem szereted, - mondta a Macska - itt mindenki bolond. Én is bolond vagyok. Te is bolond vagy. Honnan gondolja, hogy én bolond vagyok? - kérdezte Alice. Ha nem volnál bolond, - válaszolt a Macska - nem jöttél volna ide.
-
janos666
nagyúr
válasz DM-Fan #43330 üzenetére
mozgó képeknél is 1080 sort látsz, csak nem frissül mind egyszerre
Ez sem egészen igaz. Ez nem fizikai paraméter, csak vonatkoztatott relatív mutató, amit általában lépcsőkben adnak meg a függőleges sorfelbontáshoz viszonyítva. Ettől maga a panel még mindig progresszív, minden sor frissül minden ciklusban, különben olyasmi lenne a mozgókép, mint egy interlaced videó de-interlace nélkül visszajátszva.
Majd nézd meg egyszer azt a "motion resolution" tesztvideót. Erősen szubjektív. Egy mozgó ábrán kell a szemlélőnek eldöntenie, hogy mely értékhez tartozó terület marad kivehető mozgás közben is (hol nem mosódnak össze a vonalak). Megeshet, hogy három ember odaül az adott 1080p-s készülék mellé, egyik 900-at, másik 10080-at, a harmadik pedig 1200 (!!!) sort olvas le. (Függőleges felbontásra vonatkoztatva adják meg, de maga a teszt egy forgó tárcsaféleség.) Plazmánál különösen nehéz lehet eldönteni, hogy csak az számít-e "fail"-nek a teszt szempontjából, ha már elkezd szétesni a ditherzaj (vagy épp megjelennek a hamis kontúrok, stb.), vagy ha már tényleg kivehetetlen. A HDTVtest-es David is szokott néha erről megjegyzéseket fűzni ehhez az értékhez.
Egy másik motion resolution teszt, amivel nézegettem a D550-emet az nem is próbál számszerűsíteni. Ott mozgási sebességtől és fényerőtől függően volt hogy tökéletesnek tűnt (aka 1080p motion resolution), és volt hogy már elzajosodott egy kicsit a kép, így már nem lehetett tökéletesen kivenni a sűrű vonal mintázatot.
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
DM-Fan
nagyúr
válasz janos666 #43332 üzenetére
Igen, így van, muszáj, hogy frissüljön, különben csakugyan látnánk a fésűfogakat, de ettől függetlenül mégsem tökéletes az eredmény az alsóbb kategóriába tartozó modellek esetén. A két típust egymás mellett nézve már szembeötlő a különbség ugyanarról a forrásról.
Jaja, láttam az említett videót, néha tényleg elég véleményes a dolog.
Victorio: Inkább elmosódást okoz a dolog.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
rb26dett
aktív tag
TX-P50UT30E megéri az árát? Ez még ha jól olvasom nem neoplazma, ez mennyivel gyengébb minőségű? Illetve PS51D550-hez képest viszonyítva megéri-e a többletet?
-
sting2
addikt
Az Oplay ugrás volt ehhez képest?
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
Tuya
tag
HDMI kábel kérdés:mit lehet csinálni ha átvisz némi infot,de képet nem?pl látom a laőtopon,hogy pana tv a másodlagos és a felbontást is....a tv is elfeketedik(átvált HDMIre) amikor átváltanék,de nem jön meg a kép....korábban müködött rendesen...megmurdelt?mit lehet csinálni?javítani esetleg?
-
janos666
nagyúr
válasz rb26dett #43335 üzenetére
Hát szerintem többet azért nem éri meg adni, még ha egy árban lenne és ST30, nem UT30 lenne a D550 mellett, akkor gondolkodhatnál, de én személy szerint akkor is inkább a D550-et javasolnám hacsak nincs valami ami kifejezetten tetszik/nemtetszik itt/ott.
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
ZEN1TH
őstag
válasz rb26dett #43335 üzenetére
Sajnos nem volt még szerencsém hozzá, így a képminőségéről nem tudok nyilatkozni. Valahol az S30 körül lehet amúgy a tudása. Így elsőre azt mondanám, hogy inkább a D550, főleg hogy ahhoz 4 szemüveg is járhat. De mindenképpen javasolt, hogy nézd meg élőben őket. Ha már 3D én NeoPDP alá nem adnám, de ez egyéni vélemény.
Ezzel el is értem az ezredik hsz-em, azaz szenyor lettem.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/hartmanntamas/
-
moltam88
tag
Sziasztok,
hamarosan tv vásárlását tervezem, ezzel kapcsolatban szeretnék tanácsot, véleményt kérni. Pár napja elkezdtem olvasgatni a témában, és jelenleg nagyon a plazma felé hajlok, rengeteg pozitív véleményt olvastam róla. Felhasználási terület elsősorban konzol játék, másodsorban filmnézés lenne. Nézési távolság kb. 3 méter lenne, FullHD anyagokat nem néznék, legfeljebb néhány film esetében 720p-t, ezért gondoltam elég lenne egy HD-Ready készülék. Jelenleg egy LG 37LC55-es LCD tv teljesít szolgálatot egy másik szobában, így HDTV tapsztalatom összvissz erre korlátozódik, és eddig nem volt vele problémám, laikusként számomra megfelelő képminőséget nyújt. Most egy másik szobába szeretnék HDTV-t vásárolni, és mivel eddig csak az LCD technológiát ismerem, ezért is jobban szeretnék plazmát venni (na meg a rengeteg pozitív vélemény se utolsó szempont ).
Ezek miatt jelenleg egy Panasonic TX-P42CX3E-vel szemezgetek. Azt olvastam, hogy a plazmáknak az LCD-kkel ellentétben nincs teljesen matt felületük, valamilyen szinten türköződnek. A TV természetesen nem ablakkal szemben helyezkedne el, hanem oldalt. Viszont mivel belépő szintű készülékről van szó, okozhat esetleg problémát a tükröződés (amit drágább készülékekben bizonyos eljárásokkal csökkenthetnek?)? Mivel úgy vélem felesleges számomra egy FullHD modell, ezért hajlok az említett tv felé, viszont nem akarom megbánni később, hogy néhány 10 ezer forint spórolás miatt az olcsóbbat vettem. Természetesen nem várok tőle csodákat, legyen átlagos képminősége, lehetőleg ne legyen semmi olyan bosszantó probléma vele, ami tönkre teheti az élményt (pl. tökröződés).
Szerintetek megfelelő lenne ez a típus ezeket a körülményeket tekintve? A TV-t idén tervezem megvásárolni, szerintetek érdemes megvárni az év végi garancia hosszabbítást? Nagyjából mikor szokta meglépni a panasonic ezt az akciót (karácsonyhoz közel, vagy már hónapokkal korábban), illetve erre az olcsó modellre is vonatkozna?
Köszönöm előre is a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
yankoo
tag
Üdv! Egy PS-51D550 boldog tulajdonosa lettem pénteken Tökéletes tűéles kép gyönyörű 3D nagyon jó LAN-stream eddig 1 videót nem játszott le, de amiket szedtem 3D-s filmeket mind tökéletesen megy rajta nem szaggat nem akad a hangsávokat lehet váltani egyszerűen tökéletes a Samsung kitett magáért Nem lehet betelni a 130cm-es csodaszép plazma képpel
-
DM-Fan
nagyúr
válasz moltam88 #43341 üzenetére
Teljesen korrekt választás a C3, leszámítva, hogy a 3 méteres nézési távolságodra nagyon kellene az 50"-os képátló. A felhasználási körödet tekintve én sokkal inkább arra költenék, mint egy 42"-os fullHD panelre, mivel a konzoljátékok 99%-ban maximum 720p felbontásban futnak és amúgy is azt írod, hogy filmek tekintetében is ez a maximális felbontási értéked. Ilyen tekintetben valóban teljesen fölösleges nagyobb felbontású panelt venned, viszont a méretbeli többlet nagyon sokat jelentene.
A tükröződésgátló réteg a belépő modelleknél valóban nem igazán erős, így ezért ezek a panelek tükröződnek, de szerintem annyira nem drasztikus a dolog. Nyilván egyénfüggő is, de ha oldalt lesz az ablak, akkor annyira azért nem vészes. 10 eFt többlettel amúgy sem tudnád megoldani, hogy tükröződésgátló bevonattal ellátott modellt vegyél, azok csak a felsőbb kategóriás modellekre kerülnek rá.Garancia szempontjából szerintem nem érdemes várnod, a HD-Ready modellek már tavaly is ki voltak zárva a kiterjesztett garancia-akcióból, ellenben most a 2 év alap garancia helyett 3 év garanciát adnak a C3-ra is, ami igen jó. Jelenleg 100 eFt-ból megkapod a 42"-ost, 155 eFt-ból az 50"-ost. Felhasználási körödet tekintve szerintem jelenleg nincs jobb választás, mint a C3, bár azt tudnod kell, hogy a beépített médialejátszója nem épp használható, USB-csatlakozó nincs is rajta.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
kola99
tag
válasz janos666 #43338 üzenetére
Üdvözlet janos666 !
Szeretnék tanácsot kérni Tőled . /mint tapasztalt Samsung plazma tulajtól /
2 típuson gondolkodom , ami kijön 400k-ból.nézési távolság kb 3 m.Samsung PS-51D8000 , ez évi legjobb típus /közelít a pana vt30-hoz minőségben /
[link]
vagySamsung PS-59D550 , itt viszont a nagyság dominál
[link]
tehát , melyiket vennéd TE ugyanannyi pénzért , amivel el lehet lavírozni 2015-ig
az Amoled tvk megjelenéséig. Használat 3D, fullHD filmek,PS3?
Előre is köszi a válaszod.[ Szerkesztve ]
-
janos666
nagyúr
válasz kola99 #43345 üzenetére
Én az 51D8000-et venném, és közelebb húznám a fotelt/kanapét ~2m-en belülre.
Sohasem voltam méret mániás, így inkább a D8000-re voksolnék még akkor is, ha 51"-ra 1.5-2.5 m az ajánlott távolság (THX szerint), 3m még határeset, de fél métert talán még össze tudsz hozni hogy számszakilag is benne legyél a sávban.
Főleg ha pöpecre bekalibrálod(/tatod) a D8000-et, akkor igen látányos lesz a különbség színhelyességben egy alap D550-hez képest.
[ Szerkesztve ]
-
janos666
nagyúr
válasz janos666 #43346 üzenetére
Mondjuk egy kis "ügyeskedéssel" a D550-en is lehet gyártani szép grafikonokat.
Még nem volt alkalmam kipróbálni, hogy a D8000-nél is megvan-e az a kis non-linearitás a CMS-ben, ami a D550-en (elvégre ezen elvileg nem is lennének itt ezek a kalibrálási funkciók ). Mert itt a képeken nagyon pöpec minden, és tényleg jobb is minden szempontból a kép, mint ha ezt nem csináltam volna meg, de R,G,B,C,M,Y gradienseket nézegetve látszik, hogy nem egészen lineáris a gamut emulálás. Mikor kiszúrtam bele is mértem, és tényleg csúszkál, bár kisebb mértékben, mint az a hiba, ami eleve benne van az Auto módban...
[ Szerkesztve ]
-
hdcsaba87
aktív tag
Lehet, hogy lerágott csont, de azért megkérdezem.
Adott egy AC ryan média lejátszóhoz kapott hdmi, és egy olcsó noname kábel.
(Egyik megy az erősítőbe majd onnan a tv-be).
Olyan problémára figyeltem fel, hogy néha nem adja ki a TV azokat a valós színeket mint amiket látnom kellene. Lehet, hogy felbontásbeli problémák vannak, de sajnos ez nem tudom eldönteni..
Olvasgattam itt-ott a hdmi kábelekről, hogy valamelyik csak 720p-t tud átvinni vagy maximum 1080p-t.Ezek az olcsó kábelek okozhatják a fent említett képminőség romlását? Vagy inkább egy jobb minőségű lejátszót kellene vennem?
Másik kérdésem a 3D-vel kapcsolatban lenne.
Nem kaptam a TV-hez szemüveget, ezért szeretnék vásárolni 2 db-ot.
Vaterán láttam, hogy 6500 Ft/db áron is lehet venni. Szerintetek ezek eredeti szemüvegek, vagy utángyártottak? (Itt Szegeden 15 ezer Ft/db). -
moltam88
tag
válasz DM-Fan #43343 üzenetére
Köszi!
Mint írtam másik szobában 37 colos LG van, és azt még 3 méternél messzebbről is szoktuk nézni (nagyobb szoba, minta ahova a plazmát venném), számomra így szerintem a 42 colos méret is elég lenne, tekintve hogy a másik TV-hez ígyis méretbeli előrelépés lenne, és még közelebbről is nézném.
A beépített médialejátszót nem hinném, hogy használni fogom, közvetlenül mellett lenne a számítógépem, amit rákötnék HDM-in keresztül, és arról néznék filmeket.
Tükröződéssel kapcsolatban, most hirtelen annyit tudtam tenni, hogy a szobámba levő ősrégi 35 centis crt tv-t megnéztem az hogy reagál rá. Bekapcsolás nélkül látszik benne valamennyire a szoba világosabb része, és az ablak körvonala (elhúzott függöny mellett, mivel reggel a keleti fekvés miatt besüt a nap). De bekapcsolás után meg egyáltalán nem, az adás képe teljes egészében kitölti a képernyőt, nem látszik semmi a háttérből. Remélem plazmánál is hasonlóan fog reagálni, a függönnyel valamennyire be tudok sötíteni, ha szükséges (hétvégén délelőtt valószínű kelleni is fog).
Akkor gari miatt nem várok vele, de azért még nézelődök egy kicsit, olvasgatok, nálam az ilyen lassú folyamat szokott lenni
Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- War Thunder - MMO Combat Game
- Esik a hóóó!!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Seed szerver topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest