Hirdetés
Aktív témák
-
tomic
addikt
BBéci lehet már tudni mi a különbség a panasonic vt20 ill 30 as között?
Ill miben lett jobb vagy talán rosszabb elődjénél? -
tomic
addikt
Érdeklődnék Panasonic V20 ból csak ezüstös színű van , vagy létezik fekete is?
-
tomic
addikt
Panasonic garanciáról érdeklődnék.
Tegyük fel külföldön veszek egy tv-t és az adott bolt történetesen bezár esetleg csődbe megy.
Akkor nekem teljes egészében ugrott a garim vagy van magyar országon hely ahol megjavítják ,esetleg cserélik? -
tomic
addikt
Holnap megkérdem pontosan.
De kb úgy néz ki egy VT20 esetén ,hogy +3 év 120euro, + 5 év 240 euro.Amúgy ti melyik típust használjátok?
[ Szerkesztve ]
-
tomic
addikt
Hallott már valaki esetleg valamit a Germica nevő cégről?
Elvileg magyar országon is jelen vannak.
Jelenleg akciózzák a vt20-ast, ami 1099 euro.[ Szerkesztve ]
-
tomic
addikt
2év garit adnak. Írtam nekik e-mail, hogy tudok-e még garit venni és mennyiért, ill pán-europa garancia füzetet adnak e mellé. Vagy az kötelező?
Ha csak Németországot írsz akkor tudomásom szerint egyben nagy betűvel van, de ha a végén ott a (ban) akkor külön kis betűvel. De lehet nem jól tudom.
[ Szerkesztve ]
-
tomic
addikt
Nos utána jártam a garinak. Sajna csak 2 évet adnak és nincs pán-europa gari.
Viszont az ár vonzó. [link] -
tomic
addikt
Plazma vagy lcd-tv szállításakor, minden készüléket állítva kell szállítani ?
-
tomic
addikt
válasz HUTCHDB #33670 üzenetére
Nem mentegetőznöd kéne ,hanem elgondolkodni.
Miért is kell 7 percre az előtted hozzászóló hsz után,újra ugyan azt belinkelni?
Hidd el egy hsz-ből is felfogom.
Ráadásul nem hiszem ,hogy megsértettem volna az írót, mivel képzeld el, miután belinkelte végig olvastam. Ha megsértettem elnézést kérek érte.Részemről ennyi. Nem szeretném tele offolni a topikot.
-
tomic
addikt
Sziasztok!
Nos, hosszas tanakodás, válogatás,nézegetés és fórumok olvasgatása után úgy döntöttem ,hogy a Pana G 30 készülékét választom.
Meg is rendeltem. Véleményt később mondok.
Remélem nem bánom meg. -
tomic
addikt
-
tomic
addikt
Sziasztok!
Holnap érkezik a G30 tv-m,és a bejáratással kapcsolatban szeretnék érdeklődni.(olvastam az 1hsz-t)
Milyen tartalmú filmekkel érdemes bejáratni a készüléket?
Gondolok itt az mkv formátumú filmekre pl 720p,vagy 1080p. vagy teljesen mindegy? Van ennek jelentősége?
Vagy egyszerűen csak az adott tv műsort nézzem.Még valami. Milyen jó minőségű hdmi kábelt ajánlanátok ?
Köszi.[ Szerkesztve ]
-
tomic
addikt
válasz burgatshow #43156 üzenetére
Gratulálok neked! Nekem tegnap jött meg.
Én ezen leírás beállításait használtam próbára. [link]
Nem rossz. De én is normálom hagytam a bejáratás ideéig. Utána szerintem elkel egy kis fényerő.[ Szerkesztve ]
-
tomic
addikt
Érdeklődnék g30 tv-ben hogy tudom a szervíz menüben megnézni mennyit ment a készülék?
Ill ez jár e gari vesztéssel?
Köszi -
tomic
addikt
Érdeklődtem nem rég, hogy tudok belépni a pana szervíz menüjébe. Sikerült is ezt megoldani, de nem tudok benne lépkedni. Van ennek valami trükje?
Vagy hogyan kell?[ Szerkesztve ]
-
tomic
addikt
Érdeklődnék ,hogy egy G30 belső lejátszója válogat az mkv fájlok között?
Valamelyiket gond nélkül lejátsza valamelyiknél meg hang van de akad a kép. -
tomic
addikt
Sziasztok!
Volna egy G30 tv-m. A napokban észre vettem ,hogy olyan mintha szappan operás lenne a kép. Egy adott személy körül mintha lenne egy szellemkép is.
Ez mitől lehet?
A tv-ben van a hiba,vagy valami beállítás probléma lehet.Köszi
[ Szerkesztve ]
-
tomic
addikt
válasz bencze #45147 üzenetére
Nem hiszem ,hogy ez normális jelenség lenne.
Amit én is látok ,hogy olyan mintha pl. egy árnyék vagy egy szellemkép lenne az alakok körül.
Lehet te is érzékeny vagy, mint én.
Talán nálad az is közbe játszhatott ,hogy a képjavító be volt kapcsolva.
Hozzá teszem én kikapcsolt állapotban is látom, de nem mindig.
Pont azért vettem plazmát ,hogy mozgásoknál ne lássak ilyen és különféle hibákat. Nekem egy tv így, semmit nem ér. Legyen az plazma vagy lcd.[ Szerkesztve ]
-
tomic
addikt
Arra tudtok nekem valami magyarázatot adni, hogy adott volt a KURO.
A nagy cégek mint a Pana ,vagy Samsung pl , miért nem tudnak olyan minőséget csinálni mint több évvel ezelőtt a Pio?
Nem tudják lemásolni? Vagy hogy van ez?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest