Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 600 dolláros szintre vinné a Snapdragon X-es PC-ket a Qualcomm
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- iPad topik
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
Tuya
tag
Sziasztok!
Tv vásárlásban gondolkodom 42es Pana plazma amit kinéztem magamnak.Olvasgattam 3 órát a fórumot,de nem feltétlen találtam választ a kérdéseimre...az S20 és G20 közötti különbségeket szeretném feszegetni....megéri-e?
Tehát alapból egy jobb panel van a g20ban és jobb progi?Felteszem igen.Aztán az usb...s20 nem tud lejáccani pendrivról,vinyóról...oké,de a g20 pl tudja kezelni a feliratokat?Nálam nagyrészt eredeti nyelvü és feliratos filmek futnak...de ha gépről kell továbbra is lejátszanom a filmeket akkor az usb opció felesleges.Mi van még különbség?Net?Nézegettem, nem feltétlen hülyeség,de nincs kifejlődve...meg ha netezni akarok akkor ott a szgép...kicsit arra hasonlít ez nekem mikor a mobilba pakolnak fényképezőt,aztán persze rendes képet azért mégiscsak fényképezővel lehet csinálni...Még egy észrevétel,értem én,hogy a nagyobb jobb...de sztem csak mínőségi tartalomnál....ha megy egy fos analóg tv adás azért azt nem túl jó olyan közelről nézni...marhára számít,hogy ki mit és milyen százalékban néz a tv-n....
Na bocsi a sok felesleges pofázásért,ha valaki irna nekem még az s20 és g20 közötti különbségekről azt szivesen venném....nem is feltétlen a képminőség része az ami érdekel,hanem az opciók,használati oldal béli különbségek....köszönettel
-
Tuya
tag
Ehhh sajna el kell olvasnom a fórumot,miért nem lehet érdemben válaszolni?
G20 pont annyival jobb az S20nál amennyivel drágább,ne ilyen választ basszus....de különbözőek vagyunk...midenkinek más funkciók jönnek be...kevésbé fekete-kurva fekete....ezek a dolgok nem feltétlen érnek 50 ezres különbségeket...aztán eltelik pár év és úgy jár az ember mint haverom a 300ezres tv-vel ami ma egy 150ezres szarráver...aztán ha másfél éve vette akkor sokat mondtam.Na inkább olvasgatok... -
Tuya
tag
huuuh mi is a pvr funkció???tudok felvételt készíteni külső vinyóra?időzítettet is akár???Bocsi hogy csak most irok de egy 4 hónapos csöppség leköti az embert?
Ez a funkció,már érdekes lehet....ez a külső vinyó téma,lehet pl egy pendrive is?milyen formátumban,mínőségben rögzit?beállítható egy felbontás,hogy többet rögzíthessen azember a méret kárárra...vagy egy lehetőség van,és ebben az esetben pl 2óra anyaghoz mekkora lemezterület kell?kár,hogy nem lehet leszedni a rögzített anyagot,bár ha a vinyon elfér akkor ,utána nem baj az ha csak azon a tv-n lehet megnézni....én ezt az opciót mint egy videot látom és ha időzitett felvétel is lehetséges akkkor kurva jóHát igen mkv nyista,pedig az ember ilyenekre használná...hm...szóval nincs gond a feliratokkal???kezdem meggyőzni magam
[ Szerkesztve ]
-
Tuya
tag
válasz DM-Fan #31968 üzenetére
köszi a választ
a mit nem lehet érteni dolog:pont a végén irtad,hogy vannak olyan opciók amiket ugysem használ ki az ember...na potn az ilyenekért...nem akarnék fizetni feleslegesen ezért boncolgatom az opciókat...amúgy már eldöntöttem g20 kell,lesz is,de nem azért mert milyen kurva szép a képe,meg fekete a feketéje....ezeket én annyira úgysem veszem észre...nekem egy filmnél,játéknál a tartalom sokkal többet számít,mint a külcsín....illetve a használható funkciók amik nekem számítanak...pl tehát tudom videóként használni...nincs semmilyen rögzítöm,tehát ez a funkció nekem ér valamit,illetve a médialejátszó sem teljesen kuka ezért ahogy látom...eltekintve az mkv-től....szóval laptopcipeléstől is megkimél....nekem ilyen dolgok számítanakNettv:ad plusz adókat?ölni tudnék néhány angol adóért(BBC1,2,ITV,Channel4,5)
vagy csak hímüsorokat?tényleg frissíti magát a tv netről közben?úgy értem ismerösöm szerint egyre bövülnek a nettv-s opciók...Még egy hülye kérdés:Skype?ahhoz kellene kamera meg mikrofon felteszem...jó mondjuk laptoppal ez is kiváltható....
-
Tuya
tag
innen rendlet már valaki?átb@szás???
http://www.ematrix.hu/Termek/panasonic-tx-l42g20e-p67018.html -
Tuya
tag
huuuh hát én most ránéztem érdeklődésképp mennyibe kerül egy popcorn 210.... 55k egy lejáccóért,amikor számítógépről bármit lehet nyomni....huuuh...azért nem vagytok semmik...abból a pénzből inkább vennék a konyhába egy szép kis pici lcd-t...
-
Tuya
tag
válasz Dorian #32613 üzenetére
jó de itt már olyan kategóriáról beszélünk akiknek vagy nem számít a pénz,vagy elvakult mínőségbuzik....pl van egy haverom lakik otthon anyukánál a szobájában szgépre ráköltött már durva összegeket,nem megyek bele,mert neki mindenből a legjobb kell(ett),aztán eltelt kb 1 év és elbukta a lóvéjának a felét....
Azért lehet elvi kérdést csinálni dolgokból,húzol egy határt,hogy neked mi mennyit ér meg és ennyi....lehetne akármennyi pénzzem akkor sem vennék ilyen lejátszót,mert feleslegesnek tartom....van némi kényelmi fuckciója,de az nekem sose fog megérni ennyi lóvét...mx 10-15k -
Tuya
tag
válasz fokukac #32800 üzenetére
na pont ilyen dolgokat probáltam vázolni amikor a popi,meg hasonló lejátszókról volt szó....lehet kurva jók stb,de van egy racionális énje az embernek....meg gondolom nem azért lett 7jegyü a bankszámlád ,mert irracionális dolgokat vásároltál...hanem mert meghúztál egy határt stb....bocs nagyon off
-
Tuya
tag
válasz Johnny Cage #33211 üzenetére
ennnyi!
-
Tuya
tag
bazzz az s20on nincs D-sub kimenet?milyen Hdmi kábelt érdemes venni?
-
Tuya
tag
Sziasztok!Pénteken jött meg az S20am,de nem gyözött meg....semmi baja amúgy,de kedvet kaptam c7000hez....csak úgy cserélnék ha bukom 10%-t,Avplanet....mi tudnék csinálni?
-
Tuya
tag
-
Tuya
tag
Sziasztok!
Valószinű láma kérdés: HDNI-n csatlakozom az S20-ra ATI Hd 5145 videokártya....fel is imrei a tv kiirja 1080p/60hz....de lelóg körben az asztal meg a szélső ikonok....mit baszok el? -
Tuya
tag
Pana S20 pixelhiba,fekete képen pirosan villódzik....öhhm mit lehet csinálni?
-
Tuya
tag
válasz Gabor970 #39810 üzenetére
neten 3 hónapja.....akkor látni ha fekete a kép aon a területen....nem tudom mi van ilyenkor...
Korábban emlitatt g30-at a srác visszaküldi akkor neki kell fizetni a szállítási költséget?Mert az nem túl kóser,hogy vesz egy kütyüt amit cserélni kell és többször is fizeti a szállítást....
-
Tuya
tag
HDMI kábel kérdés:mit lehet csinálni ha átvisz némi infot,de képet nem?pl látom a laőtopon,hogy pana tv a másodlagos és a felbontást is....a tv is elfeketedik(átvált HDMIre) amikor átváltanék,de nem jön meg a kép....korábban müködött rendesen...megmurdelt?mit lehet csinálni?javítani esetleg?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest