Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mini-ITX
- Vezetékes FÜLhallgatók
- E-book olvasók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elérhető a kézikonzolok csúcsa, az ONEXFLY F1 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Gyári Adreno meghajtóval jelentkezett a Qualcomm
Aktív témák
-
Santiagain
őstag
Érdemes szerintetek annak, aki sok 1920*800-at néz, olyan jpg-t készíteni amin alul felül van egy-egy 1920*140-es fehér csík, és néha ezzel meghajtani a panelt?
http://allergiadesign.com - http://www.flickr.com/photos/santiagain/
-
janos666
nagyúr
Az mennyire jó "bejáratás", ha kibontom, módszeresen letakarom az elejét egy réteg alufóliával (mert az legalább olyan jól engedi át a hőt, mint amennyire elállja a fény útját...), és ott hagyom állni úgy durván egy hétre valami burn-in videót loop-olva lejátszani
Ehhez mi lenne ideális? Egy folyamatosan emelkedő 8-bites szürke gradiens (256 képkocka, vagy esetleg oda-vissza 512...?), vagy elég a fekete-fehér folyamatos váltogatása?
És azért előtte kalibráljam be nagyjából, hogy már úgy járódjon be, vagy legjobb ha gyári beállításokkal fut addig? (Aztán a legelső kalibrálás után még sűrűbben lövöm újra, ha eleinte többet "mozog"...)Erről jut eszembe, mennyire stabilak a színek plazmákon? (Hőmérséklet változás és/vagy öregedés hatására mennyit mászik el IPS LCD-khez képest?)
PC monitornak gondoltam beállítani egyet, így elméletben igen nagy lenne a beégés veszélye, ezért gondoltam, hogy akkor tényleg alaposan be kéne előtte járatni...
És ezt már kérdeztem egy másik topicban is, de itt talán könnyeben kapok választ:
- A Panasonic TX-P42G20 panelje vajon natív 8 bites, vagy a sötétszürkéket csak dithereli? És ha ditherel, akkor ez mennyire látványos mondjuk a TN-es LCD-k dithereléséhez képest?
- És tulajdonképp hány bites akkor ennek az elektronikája, mert azt szűrtem le, hogy 8, még is van, ahol említik a DeepColor támogatást, ami elvileg 12-bitet követelne (de még barátok közt is legalább 10-et ... /color...).
Bár ez konkrétan nem szerepel a panasonic oldalán, így lehet elírás/megtévesztés a hirdetésekben, de a panasonic oldalán amúgy sem találtam túl sok értelmes adatot.
Vagy annyival oldották meg a "fogad legalább 12 bitet" követelményt, hogy rögtön a HDMI decoder chip lekerekíti 8 bitre mielőtt az elektroni hozzányúl?- Itt ez a rengeteg szám, mint pl. a 100, sőt 600Hz. De végeredményben képes ez ténylegesen beállni 24 egész számú többszörösére, és mindenféle idióta interpolálgatás nélkül egyenletesen elosztva (n:n, nem 2:3 és hasonlók) kipakolni az 1080p24-et?
>>> Ez lenne talán a leg hathatósabb érv, amiért lecserélném a fixen 60Hz-el H-IPS monitort, szóval ha ez is csak félmegoldásokkal operál, akkor inkább maradok a 2:3-as FRC-nél és nem nyűglődök TV-kkel (interpoláltatni is tudnék software-esen is, talán jobban is mint ez a TV, csak szerintem ocsmány dolog).És ha már... mi ez, hogy mikor ki van kapcsolva az interpolálás, akkor "csak" 820p a "motion resolution"? Először hallom ezt a kifejezést, és most nincs kedvem utánajárni, így megmondaná valaki, hogy ez most jó vagy rossz...? Vagy pl. mennyi lehet ez az érték egy 60Hz-es 6ms LCD monitoron? Kb. mitől függ ez?
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Dorian
félisten
válasz Szatura #29158 üzenetére
Ezt nem tudom. Ezek a lejátszók olyan gyorsan váltják egymást, hogy lehetetlen (vagyis jobb dolga is van az embernek) folyamatosan képben lenni az aktuális termékpalettával. Talán aki épp vásárlás előtt áll, tud a legjobban segíteni. Ha jól tudom, DM-Fan-nak most épp aktuális.
Sőt egy csomó lényeges elem nem is derül ki az adatlapokból (menü, beállíthatóság, gyorsaság, stb.) Pl hiába játssza le a belső lejátszó a legtöbb mkv-t, ha a menürendszere idegesítő (először kell fájltípust kiválasztani, nincs teljes értékű könyvtárszerkezet), sok adatot tartalmazó HDD-t rádugva pedig használhatatlanul lelassul az egész.
Szerintem találd ki mennyit szánsz rá, mik azok a tulajdonságok, amik számodra fontosak és a megmaradó típusokra érdemes rákeresni, rákérdezni fórumokban.[ Szerkesztve ]
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
spiritex
veterán
De miért is részesítitek itt elég sokan előnyben az ilyen lejátszókat egy jobb, hangtalan HDMI-s laptoppal szemben? Mondanom sem kell, hogy egy laptop "firmware frissítésének" rugalmassága felülmúlhatatlan! Ilyen felállással sohasem futhat az ember megoldhatatlan problémába, amibe bele kell nyugodni... Menü kinézete, betűméret, pozíció, betűtípus, körvonal vastagsága, lejátszható felirat és file-formátumok, tárhely mérete, ... soroljam mennyi mindent lehet még állítani gond nélkül?, és ha megunod a menüt, egyszerűen váltasz egy másik lejátszó programra, bár én nem tenném! Évek óta a ZooM Player-t használom bluetooth egérrel kombinálva, amiben minden egérgomb funkciót külön lehet konfigurálni, beleértve a görgetést, az egy- és a dupla kattintást is. Nem beszélve arról, hogy van a proginak egy tetszőlegesen szerkeszthető tools sávja, ami film közben is megjelenik a képernyő alján, ha odaviszed az egeret, és ha foglaltak már a gombok más funkciókra, akár hangerőt, színeket, kontrasztot, zoomolást, képerányt, 1000 dolgot tudsz távolról állítani egyetlen egérrel... A programnak még plazma-védő funkciója is van Video Orbiting néven, nem beszélve arról a sok más fantasztikus beállítási lehetőségről, mint pl. előre definiált színbeállítások, képarányok, melyik monitorra tegye ki a képet, melyik sötétedjen el lejátszás közben, stb. Szóval én nem adnám semmiért ezt a kombinációt..
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
jule78
tag
DVB-C szeretném beállítani a tv-n.Nem találom sehol hol lehet az országot kiválasztani hozzá nyelvet tudom állítani de ez az országkiválasztás nem megy!
Lehet hogy csak úgy fog menni hogy teljesen áramtalanítom a tv-t és utána megint fogja kérni,mert legelején volt ilyen.[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
válasz jule78 #29162 üzenetére
Az áramtalanítás nem segít! Nyomnod kell egy visszaállítást a gyári beállításokra (Beállítások menüben megtalálod) és ha visszaállt, az elején meg fogja kérdezni a nyelvet is és az országot/várost is. Itt célszerű mondjuk Finnországot vagy Svédországot kiválasztani. Nekem most Finnország/Helsinki van kiválasztva és tökéletesen működik a DVB-C conax modullal.
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz spiritex #29161 üzenetére
Az általad felsorolt problémák nagy része már rég túlhaladott egy átlag médialejátszón is: a menü kinézete ugyan adott (többnyire a médiachip valamennyire ezt bekorlátozza), de azzal nem is igazán van probléma; a betűméret/pozíció/betűtípus/körvonal vastagsága/felirat színe a lejátszók nagy részénél már rég állítható, a lejátszható felirat- és fájlformátumok az újabb lejátszóknál már gyakorlatilag teljeskörűek és firmware-rel bővíthetők. Tárhely mérete? Akkora HDD-t teszel az ezt fogadó lejátszókba, amekkorát akarsz, illetve USB-n vagy eSATA-n akkora HDD-t kapcsolsz rá, amekkorát akarsz. Egyébként is sokkal olcsóbb ma már HDD-ket venni, mint lemezre archiválni. Megveszed a HDD-ket és egy külső, a lejátszóhoz kötött dokkolóbölcsőbe állítva cserélgeted, kb. egy mozdulat és 2 TB adat frissült le.
Megunod a menüt? Nem a menüt fogod nézegetni, hanem a filmet. PC-n speciel évek óta a MPC-HC-t használom, mégsem untam meg.
Arról meg ugye ne is beszéljünk, hogy 30-40 eFt közötti összegből már nagyon erős médialejátszót kapsz, amin minden kimenet és minden funkció megvan, hangtalan és gyakorlatilag mindenre képes, és elfér egy normál méretű könyv helyén, terhelt fogyasztása meg olyan 10-15 Wh. Namost egy combos laptop, ami elviszi a HD-videókat is, az ugye nem ennyibe kerül (de még csak nem is a duplájába), ha úgy tetszik a beépített HDD cseréje is macerásabb (és drágább is, mivel pl. egy O!Play 3,5"-os HDD-t fogad, míg egy laptop 2,5"-est, utóbbi pedig ugye drágább), ezen felül többet fogyaszt, az akksija amortizálódik, nagyobb helyet igényel, körülményesebb a használata és alapból még távirányító sem jár hozzá.
Továbbmenve: a laptop-ot így minden alkalommal rákötöd az erősítőre/TV/tápegységre/külső HDD-re-re, majd a használatot követően lehúzod, hogy ne kelljen kerülgetni, a kábelek ott fityegnek az éterben? A médialejátszót meg adott esetben szépen beépíted a rendszerbe/elhelyezed fix helyére és kész. Sokkal komfortosabb![ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
Én most az ASUS O!Play HD2-vel szemezek, fájlformátum-támogatása példátlanul sokszínű, szoftvere stabil és gyorsan frissül, kezeli a HD-hangnormákat is, fogad belső HDD-t is, kezel NAS-t is, USB 3.0-ás csatolófelülete van, tele van kártyaolvasóval, a tesztek is jókat mondanak róla és közel sem kerül annyiba, mint egy Popcorn, vagy Dune, minőségben viszont nem feltétlen sokkal marad el, az új RealTek chip elég jól muzsikál. Picit még várok és még olcsóbb lesz. Szóval szerintem teljesen jó választás, már annak, aki ennyit hajlandó rászánni, de szerintem jó alternatíva a luxuslejátszókkal szemben és nem kapsz annyival kevesebbet, mint amennyivel olcsóbb, sőt!
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz janos666 #29156 üzenetére
Szerintem az első bekezdésben említett módszert inkább hanyagold.
A bejáratáshoz egyébként egy teljes képernyőt kitöltő, sokszínű videóanyag tökéletes, amiben kellően változatos a kép, nincsenek állandó képelemek, mozgalmas. A fekete-fehér váltogatásáról lebeszélnélek, a színkezelés működjön az elejétől kezdve!
Bekalibrálni nyugodtan bekalibrálhatod, ha tényleg jól kalibrálsz, akkor ezekkel az értékekkel nem tehetsz kárt a panelban, nekem a kalibrált értékeim bizonyos tényezők tekintetében feles érték alattiak. Nekem most olyan 200 óra körüli érték (vagy még annyi sem) lehet a G20-ban, eddig nem vettem észre, hogy nagyon mozgott volna, szóval szerintem a színek viszonylag stabilak. Persze ez fog mászni később, pláne ha picit módosul a fekete szint, ekkor természetszerűleg újra kell lőni.A PC-monitorként való alkalmazásról azonban gyorsan lebeszélnélek, nem lesz jó vége, a plazma erre alkalmatlan.
Tudtommal a G20 képes natív 10/12 bit-re is (legalábbis a Deep Colour tényleg erre utal). Nem hinném, hogy a 8 bittel variálna a készülék, amúgy elég meggyőzőek a színek.
A 600 Hz csak alképpont-frissítést takar, szóval valójában a panel csak 100 Hz-en megy, ebből következik, hogy a kadenciákkal "ügyeskedik a készülék", ahogy a legtöbb TV, hiszen a 24p egész számú többszöröse így nem fog kijönni, ezért tuti interpolál, de elég jól teszi és nem veszed észre. A 600 Hz-es alképpontfrissítés bekapcsolásával már-már zavaróan folyékony/folyamatos lesz a kép, el is veszik kicsit a film mozis jellege és inkább videós érzetet kelt a film. Nagyon látványos, van, ahol nagyon jót tesz az anyagnak, viszont csomó esetben én kikapcsoltam, mert már-már hiányoltam a minimális mozis judder-t. Szerintem amúgy mindenképp érdemes lecserélni a 60 Hz-es monitort, több okból is. A mozgásmegjelenítéssel tényleg nincs gond, az nagyon folyamatos, még a sima 24p üzemmódban is, IFC nélkül is, annak ellenére, hogy biztosan trükközik a elektronika.
A mozgóképfelbontás alapesetben minimum 900 sor, de az IFC bekapcsolásával mind az 1080 sor frissül, ez igencsak jó, különösen ha figyelembe veszed, hogy az LCD-knél (akár monitor, akár TV) jó, ha 500-600 sor frissül mindössze. A 6 ms meg kicsit sok, a plazmán ötödennyi sincs.
Szerintem egyébként alapvető, hogy nézd meg élőben a készüléket és magad formálj róla véleményt, de szerintem erősen álleejtős lesz egy átlag LCD után.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Johnny70
tag
válasz DM-Fan #29166 üzenetére
Az új Netgear Neotv550-ben nem gondolkodtál? Abban a 8642-es Sigma van (Macrovision kódolás), eSata csatija is van, bár nincs belső HDD-je de így nem is gond szerintem.
Szerintem januárra itthon is lesz, kb 45e és állítólag jobb afirmware-e, mint az A200-é, van ahol Dune verőként apsztrofálták.
Én is ilyet akartam, de engedtem az itthoni nyavalygásnak és vettem egy Eminentet ami másnapra itt volt. -
soliddreams
csendes tag
válasz DM-Fan #29166 üzenetére
Csak hogy nehogy megbánd a választást:
Hiába számít tudásához képest olcsónak az ASUS O!Play HD2, jó vételnek mégsem mondhatjuk: tudásában komoly hiányosságok fedezhetők fel és a filmlejátszást kivéve szolgáltatásai kifejezetten elnagyoltak. A nagy bitrátájú filmek lejátszási problémái mellett a netes extrák és a NAS funkció sem meggyőző, így akinek nem feltétlenül szükséges a beépített merevlemez, annak inkább javasoljuk a Skydigital Venice V13 HD-t kevesebb pénzért, míg aki ragaszkodik a beépített HDD-hez, annak a Popcorn Hour A-200-at, valamivel drágábban.
A teljes cikk itt:
[link]
Nekem most egy Hauser MKV-1080-as van. 22eFT és 2TB-ig lehet bele 3,5"-os HDD-t tenni. Csak két dolog van vele, ami hiányzik: a Cover Art megjelenítés (az XBMC-nél úgy hozzászoktunk, hogy ez alapkövetelmény lett egy lejátszónál, és a DTS kezelés. Manapság már nem divat a FullHD-s némafilm .[ Szerkesztve ]
-
maxika2004
őstag
Sziasztok !
Az 5 éves pana reggel kapcsolatban kérdeznék, :
Kicsit nem eggyértelmü nekem ez a cim kérdés:
Mi az a : Cim 1
alatta : 5 év garancia esetén kötelező a cim :
mert ezek alatt megvan a ir.szám, város,ország....
most a cim1 és az alatta rublikába is ugyanazt, a utca házszámot kell irni szerintetek ?
Lécci segitsetek ! -
DM-Fan
nagyúr
válasz soliddreams #29172 üzenetére
Még nem döntöttem véglegesen, olvasgatok a témában, az általad linkelt geeks-teszten is túlvagyok már. Elsődlegesen nekem mondjuk nem a hálózati funkciót a fontosan, mivel főként belső HDD-vel szeretném használni és ezen túlmenően egy külső HDD-bölcsőt kötnék még rá USB-n, szóval nekem a NAS- és egyéb hálózati funkciókra nincs igazán szükségem. Az egyetlen bizonytalansági tényező ez a nagyobb bitrátájú filmek problémás lejátszása. Jó lenne tudni, hogy ez mit takar, mert igazából a PH!-s tesztben gyakorlatilag csak a "killa sample" fektette meg a maga 33,8 Mbps-es mintavételezésével, az meg ugye minden más lejátszót is megfektet, szóval ez akkor nem igazán szempont.
Szóval nem tudom még, de minden jó tanácsot szívesen veszek!
Get Moded!
-
soliddreams
csendes tag
válasz DM-Fan #29174 üzenetére
Közben utánna néztem az itt korábban említett NetTV550-nek. Hát nem semmi.
[link]
A killa sampel-vel kapcsolatban: az Eminent 7075 gond nélkül viszi. És az csak 25 kFt. Itt meg is lehet nézni.
[link]
A NeoTV kb.45 kFt-t lesz, a Popcorn A-210 meg kb. 55 kFt.[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
válasz soliddreams #29176 üzenetére
Egynek tényleg nem rossz a Netgear sem, köszi, de egyébként kacsingatok a Popcorn A-200 felé is, van az 50 eFt alatt is bőven. Nem egyszerű a kérdés, az biztos, jól át kell gondolni/sokat kell olvasni a témában.
Get Moded!
-
Johnny70
tag
válasz DM-Fan #29177 üzenetére
Ami a Netgear javára szól, hogy nincs benne venti. Mondjuk hűtőborda sem (ami nagyon meglepett, mert a helye is megvan), de egy alacsony NB hűtőbordát rá lehet tenni. Viszont azt olvastam, hogy az A200-hoz képest jobb a firmware-e, már az első verziók is kevésbé bugosak, mint a Popi.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Johnny70 #29179 üzenetére
Ráadásul a Popcorn-ban nekem az nem tetszik, hogy készenléti üzemmódban is forog benne a venti és teljesen ki kell kapcsolni - ahogy nézem ezt pedig csak az előlapon található, egy golyóstollal 4 másodpercig nyomva tartott reset gomb segítségével lehet megtenni - ahhoz, hogy leálljon. Ráadásul a formaterv sem valami díjnyertes szerintem. A tudása viszont elég meggyőző (125 Mbps-es anyagot lazán lejátszik - ehhh?), bár mondjuk érdekes, hogy egyes funkciók nem működnek, ha NTFS-re formázott vinyót teszel bele. Szóval az sem hibátlan, közel sem.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
33as
senior tag
válasz DM-Fan #29180 üzenetére
Szia, ezért kell az új alumínium házasat megvenni ( ők is rájöttek a venti problémára).
Én már megrendeltem Popcorn Hour NMT A-210
Meg szerintem szebb is lett mint a régi:
MacBook Air M2 , iPhone 12 , Watch , Apple TV , Pixel 7a , Pocket 3 és Action 2 , Nikon P900 , Htc G1 white , iPod classic , xDuoo X2 , Xbox One , RC Pilot
-
maxika2004
őstag
Az 5 éves pana reggel kapcsolatban kérdeznék, :
Kicsit nem eggyértelmü nekem ez a cim kérdés:
Mi az a : Cim 1
alatta : 5 év garancia esetén kötelező a cim :
mert ezek alatt megvan a ir.szám, város,ország....
most a cim1 és az alatta rublikába is ugyanazt, a utca házszámot kell irni szerintetek ?
Lécci segitsetek ! -
DM-Fan
nagyúr
válasz maxika2004 #29182 üzenetére
Teljesen egyértelmű: beírod mind az irányítószámot, mind a várost, mind az utcát és házszámot is és kész, szétosztva azokat a rubrikára. Nem azon fog múlni egyébként, hogy milyen sorrendben írod, hanem hogy megfelelő helyen vásároltál-e.
Get Moded!
-
atom360
tag
Sziasztok.ha már media player a téma,nemrégiben eladtam a wd tv live lejátszomat,nálam hibátlanul üzemelt hdmi-röl,de a foszer aki megvette tegnap hivott,hogy rányomta a tv-re szintén hdmi-vel és nincs jel.Másik plazmán is probálta u.a az eredmény.szerinte átvertem de ez lehetetlen mert eladás elött kibrobáltam direkt.viszont bekapcsolt tv-re dugta,elképzelhetö,hogy kinyirta a hdmi chippet a masinában?.olvastam wd-röl korábban is a minöségét biráló hsz-eket,gondoltam leirom nektekmert olcso husnak hig a leve,vagy a hdmi mint hot in plug interfész mitosz dölt meg.A másik dolog én htpc-vel használom a tv-m kezetektöl szerintem nem annyira forro a helyzet,csak komromisszumukat kell kötni,pl:5 perc után aktiválodó képernyökimélö ami nekem egy teljes képernyös animácio,kattintásra megjelenö ikonok,de inkáb mozi-pc hez,böngészni tênyleg nem egészséges.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz atom360 #29186 üzenetére
Már többször leírtuk, hogy HDMI-t csak szigorúan kikapcsolt készülékek mellett csatlakoztatunk, úgyhogy simán elképzelhető, hogy ő maga nyírta ki a HDMI-interfészt. Teljesen mindegy, hogy milyen árkategóriás eszközről beszélünk, nemrégiben az egyik fórumtársnak a Pana G20-asán szállt el ugyanígy a HDMI-csati és a szervizesek azt mondták neki, hogy nem ő az első. Egyszerűen érzékeny az interfész, én ezért szoktam javasolni, hogy nemhogy kikapcsolt készüléknél, de leginkább áramtalanított készülékeknél célszerű csak a csatlakoztatást megejteni és nem kell kihúzogatni állandóan azt a HDMI-csatit.
Get Moded!
-
PonPon
senior tag
Sziasztok!
42G20-at szeretnék venni a közeljövőben. Szerintetek várható különösebb áresés mostanában vagy ne várjak, vegyem meg nyugodtan? -
DM-Fan
nagyúr
válasz Johnny70 #29185 üzenetére
Igen, azt látom. Mondjuk még az a kisebb gond, csak a hűtést oldják meg! Amúgy design-ra nagyon tetszik ez a szálcsiszolt, minimalista alumínium-ház. A kezelőfelület is több, mint pazar, lejátszási képességei is elég jók. Ha majd tényleg bejön és esik is az ára picit, akkor nagyon komoly esélyekkel indul nálam.
Get Moded!
-
BBéci
legenda
válasz DM-Fan #29168 üzenetére
Az 50 hertzes LD tévék mozgóképfelbontása még a 400 sort sem éri el, monitorokról nincs információm.
HP Pavilion laptopomhoz 2 db távirányítót adtak, de nem kezeli az összes lejátszóprogramot, csak a QuickPlay-t és a Windows Media Playert, ezért nano egérrel használtam, de elegem lett a macerából. Egy célhardver minden szempontból jobb. Szerintem.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
spiritex
veterán
válasz DM-Fan #29165 üzenetére
Hát én csak arról beszélek, hogy ha már úgyis van az embernek (vagy az asszonynak ) egy PC-je, mint nekem, vagy egy laptopja, mint a barátnőmnek, ami úgyis be van kapcsolva szinte egész nap, és közelsége miatt állandóan össze van kötve egyrészt a tv-vel, másrészt az erősítővel, akkor nem látom értelmét egy újabb cuccnak. Tehát nem plusz kiadásra gondolok, ahol ténylegesen olcsóbb egy kis lejátszó, hanem inkább egy extra kiadás megspórolására.
[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
Digitalis
senior tag
válasz PonPon #29188 üzenetére
Műszaki cikkről lévén szó a tendencia az, hogy durván avulnak és olcsósodnak. Ha azt nézzük, pl. hogy a 40C650 270e-ről indult mára 160e körül utánad dobják, előtte a 40B650 300e fölött indult valamivel és 170e körül állt be. Éppen ezért én megvárom a régi modellek készletsöprését és reményeim szerint akkor, egy 50G20 pana, óccsósítva befigyel majd.
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
rayman2006
tag
Én is most akarok venni médialejátszót 30-e körül
Eddig Skydigital Venice V13 és a Eminent 7075 nézte ki.
Szerintetek melyik lehet jobb választás,felkonvertálás, kép minőségbe? -
M_AND_Ms
veterán
válasz DM-Fan #29180 üzenetére
...ezt pedig csak az előlapon található, egy golyóstollal 4 másodpercig nyomva tartott reset gomb segítségével lehet megtenni - ahhoz, hogy leálljon
Ez nem igaz. A távon a power gombot 4 mp hosszan nyomva kikapcsolja a készüléket.
Viszont az új fémházas A-200 jobb választás. De ha valahol megkapod olcsóbban a régi műanyagost megéri az is. Nem zavaró a venti hangja (csak felesleges volt az egészet így kitalálniuk, amikor a hűtést a fémházzal passzívan is meg lehet oldani)egyes funkciók nem működnek, ha NTFS-re formázott vinyót teszel bele
Hmm. Ilyet nem tapasztaltam. Minden specifikált ficsőr elérhető, ráadásul az új firmware natívan jukeboxos, magától leszed mindent az imdb-ről, zenéknél, meg a tagekeből.Amelyik filmmel nekem problémám volt, ott mindig kiderült, hogy magával az anyaggal van baj. (Már kétszer futottam bele abba, hogy a felirat volt a hibás, sérült).
[ Szerkesztve ]
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
BBéci
legenda
válasz spiritex #29194 üzenetére
A HP Pavilionokat multimédiás notebooknak nevezik, Entertainment PC van ráírva két helyen is, mégis megváltásnak éreztem a médialejátszó érkezését, ráadásul a tévében is van egy beépített.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz spiritex #29194 üzenetére
Igen, ez abban az esetben igaz, ha van egy HD-lejátszáshoz elég erős laptopja (ami azért szerintem még mindig kevesebb embernek van, mint asztali PC-je). Nálam itt a combos PC, de fel sem merül, hogy azzal szolgáljam ki a TV-t (illetve részben ez most is megoldott, hiszen a PS3-at WiFi-n keresztül ezzel szolgálom ki), mivel két külön szobában vannak és nem akarom átkábelezni a fél lakást, a PC-nek meg semmi keresnivalója a nappaliban, pláne nem a TV mellett. A WiFi-s megoldás meg azért nem az igazi (elindítani a PS3 Media Server-t, odapakolni a megosztandó fájlokat, amely mappa meg van osztva), pláne, hogy a PS3 válogatós kedve miatt mindent buherálni kell (mkv2vob-bal való szarakodás, felirat filmbe égetése, stb.).
Ezen túlmenően szerintem nem kulturált, hogy állandóan ki-bedugdossa az ember a kábeleket a laptop-ba - pláne úgy nem, ha figyelembe veszed, amivel pár HSZ-szel ezelőtt írtam, nevezetesen, hogy a HDMI-interfész különösen hajlamos az elhalálozásra.Get Moded!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest