Hirdetés
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Montanaxy
aktív tag
Uborkaszezonos évben meg lehet venni leárazva.
-
pRoject22
addikt
Kb 2-3 óra játék után én azt mondom ,hogy ez egy jó játék, ami zavar, hogy a kép élessége közel nincs az Avatar-hoz, hiába állítom minőségre a DLSS-t vagy kapcsolgatok dolgokat ki-be, egy szétmosott pixeles képet kapok, olyan mintha 1440p tartalmat futtatnék a 4K monitoron, egyelőre nem találtam rá megoldást, hogy olyan szép legyen mint az Avatar, pedig ugyanaz a grafikus motor.
Elvileg ez működik, aki hasonló bajjal küzd próbálja ki
-
pRoject22
addikt
Kb 2-3 óra játék után én azt mondom ,hogy ez egy jó játék, ami zavar, hogy a kép élessége közel nincs az Avatar-hoz, hiába állítom minőségre a DLSS-t vagy kapcsolgatok dolgokat ki-be, egy szétmosott pixeles képet kapok, olyan mintha 1440p tartalmat futtatnék a 4K monitoron, egyelőre nem találtam rá megoldást, hogy olyan szép legyen mint az Avatar, pedig ugyanaz a grafikus motor.
-
Scholes9
nagyúr
1 hónap Ubi+-szal megnézzük
-
Crus
addikt
-
markknight
nagyúr
Én kettő órát beleraktam most reggel, úgy, hogy amúgy utálom az Ubis játékokat. Meglepően élvezetes, korrekt munkának tűnik a játék, bár messzemenő következtetést nem vonnék le ennyi alapján.
-
CriticalHit
addikt
Számomra csak a "a KoTOR-és Mass Effect-párhuzamok szinte kézzel fogható szilárdságúak" menti meg az AC klón minősítéstől. Tökéletesen egyetértek azzal, hogy " Én speciel még jobban örültem volna, ha megteszik az utolsó lépést is, és az Outlaws partialapú játékként jelenik meg". Az Alfa Generációs célközösség azonban inkább vevő az árkádosított platformozásra és lövöldére, mint a kihívást jelentő csapatalapú taktikai harcokra, és a valódi Szerepjátékos elemekre.
-
S e t h
nagyúr
Eléggé elfogult lett ez a cikk, mert ezen kívül vannak benne furcsa dolgok. Pl. az, hogy nem lehet lopakodni, nem tudsz fal mellett osonni, elrejteni a lelőtt ellenfeleket, így aztán teljesen random hogy ki és mikor fogja őket észrevenni, majd riadóztatni, ami teljesen érthetetlen, miközben a játék többsége erről a lopakodásról szól.
Az AI természetesen kőbuta és összevissza működik, a társat lelőheted a másik mellett és észre sem veszi, de van hogy kilométerekről kiszúrnak.
A küldetések egy idő után teljesen egyhangúvá válnak, és a nagy beharangozott körözési rendszer se egy nagy durranás, mert néhány melóval bármikor átbillenthető a másik irányba.
Vagy hogy ubiék átestek a ló túloldalára, és a szereplők többsége nő, alig van férfi karakter, és ez borzasztóan frusztráló.
Ehhez kapcsolódóan pedig a kedvenc idézetem egy másik "gamer" oldalról:De a woke-termék semmivel nem ad többet, mint az általa démonizált faroklengető múlt, sőt még színtelenebb, szagtalanabb hősöket, történeteket mutat be, a diverzitás eszméjében úgy egyesül mindenki, hogy uniformizálódik az unalomban. Ez pedig nem érdem.
Szóval egy tipikus középszerű ubi játék, gyakorlatilag egy átskinezett watch dogs.
Nekem 30 ezret semmiképp nem ér meg, majd egy legalább 40%-os akcióban.Akkor viszont jó sok elfogult cikk van.
Elképesztő, hogy egyesek miként mernek élvezni egy játékot.
-
predakon
őstag
Eléggé elfogult lett ez a cikk, mert ezen kívül vannak benne furcsa dolgok. Pl. az, hogy nem lehet lopakodni, nem tudsz fal mellett osonni, elrejteni a lelőtt ellenfeleket, így aztán teljesen random hogy ki és mikor fogja őket észrevenni, majd riadóztatni, ami teljesen érthetetlen, miközben a játék többsége erről a lopakodásról szól.
Az AI természetesen kőbuta és összevissza működik, a társat lelőheted a másik mellett és észre sem veszi, de van hogy kilométerekről kiszúrnak.
A küldetések egy idő után teljesen egyhangúvá válnak, és a nagy beharangozott körözési rendszer se egy nagy durranás, mert néhány melóval bármikor átbillenthető a másik irányba.
Vagy hogy ubiék átestek a ló túloldalára, és a szereplők többsége nő, alig van férfi karakter, és ez borzasztóan frusztráló.
Ehhez kapcsolódóan pedig a kedvenc idézetem egy másik "gamer" oldalról:De a woke-termék semmivel nem ad többet, mint az általa démonizált faroklengető múlt, sőt még színtelenebb, szagtalanabb hősöket, történeteket mutat be, a diverzitás eszméjében úgy egyesül mindenki, hogy uniformizálódik az unalomban. Ez pedig nem érdem.
Szóval egy tipikus középszerű ubi játék, gyakorlatilag egy átskinezett watch dogs.
Nekem 30 ezret semmiképp nem ér meg, majd egy legalább 40%-os akcióban.Egyetértek, talán majd foglalkozom vele ha ingyen jön ps plusba.
-
ripla
addikt
Nekem 30 ezret semmiképp nem ér meg, majd egy legalább 40%-os akcióban. -
beyruth82
veterán
Nem kell oda 70eur. Elég egy havi ubi+ és már nyomhatod is. Annyit simán megér

-
ddekany
nagyúr
Az, hogy figyelmen kívül hagyják és nem túrják szét a sztorit/karaktereket politikai döntések miatt, az az én levelemben inkább semleges mintsem ellentétes.
Az USA-ban és Kínában is van egy eszmei szűrő, amin át kell menni. USA-ban mostanság semmi nem megy át rajta ami nem új, mert bizonyos körök szerint túl férficentrikus, nem elég dááájvörz, stb. Tehát belenyúlnak. Ám a kínaiak ezt a fajta szűrést már megtették a 70-es években a Kulturális Forradalmukkal, méghozzá sokkal brutálisabban. A majomkirály legendája azon a szűrőn átment, amit az bizonyít, hogy ismert és népszerű maradt ott. Tehát nem ütközik az eszmével, így nem is kell módosítani. (Vagy már egy kicsit kigyomlált verziója ismert... passz.)
-
macy
addikt
Mi az, már megy a game, ti meg a wukongról beszéltek?

-
Crus
addikt
A Wukong playerek 81%-a Kínából tolja.
Outlaws meg: Bolondnak is megéri 70€-ért egy 15-20 órás játék (lsd. HLTB), ami ráadásul még repetitív, kihívásmentes, sekély karik és sok meglepő nincs a sztoriban se, csérbe az A.I. egy vicc, ésatöbbi. Jó kis középszŐr.
-
nubreed
nagyúr
Wukong... Akármit is gondoltak/csináltak eredetileg a fejlesztők, mint hús-vér kisemberek, azonnal nacionalista büszkeség tárgyát csinált a CCP belőle, és innentől azok malmára is hajtja a fizet, ha megveszed. Fogadok, a kínai eladások és értékelések jelentős része hazafi kötelességből adódik. Kb. mint az olimpiai aranyok száma, meg kell mutatni a világnak. Akkor is, ha önerőből is nagy siker lett volna (mert állítólag tényleg jó), a Steam-es számokban nem tudod elválasztani már a propagandát és a valós teljesítményt. Az meg, hogy woke mentes, hát persze, hiszen ezen profitálnak a keleti diktatúrák, hogy ők ezt az őrületet ellenzik. Öngól (vagy néha szándékos?) a woke-ok részéről erősen, hogy az állítólag értékeikkel leginkább ellentétes rendszereket erősítik.
Fogadok, a kínai eladások és értékelések jelentős része hazafi kötelességből adódik
Kínában nem éppen az van, hogy valami komoly korlátozás van, hogy mennyi video játékot lehet venni meg játszani? Mintha lenne valami ilyesmi szabály arrafelé vagy rosszul tudom? -
markknight
nagyúr
Wukong... Akármit is gondoltak/csináltak eredetileg a fejlesztők, mint hús-vér kisemberek, azonnal nacionalista büszkeség tárgyát csinált a CCP belőle, és innentől azok malmára is hajtja a fizet, ha megveszed. Fogadok, a kínai eladások és értékelések jelentős része hazafi kötelességből adódik. Kb. mint az olimpiai aranyok száma, meg kell mutatni a világnak. Akkor is, ha önerőből is nagy siker lett volna (mert állítólag tényleg jó), a Steam-es számokban nem tudod elválasztani már a propagandát és a valós teljesítményt. Az meg, hogy woke mentes, hát persze, hiszen ezen profitálnak a keleti diktatúrák, hogy ők ezt az őrületet ellenzik. Öngól (vagy néha szándékos?) a woke-ok részéről erősen, hogy az állítólag értékeikkel leginkább ellentétes rendszereket erősítik.
Az, hogy figyelmen kívül hagyják és nem túrják szét a sztorit/karaktereket politikai döntések miatt, az az én levelemben inkább semleges mintsem ellentétes.
-
ddekany
nagyúr
A női karakterek az mára már klasszikus Star Wars vonás, illetve az elmúlt sorozatokra jellemző, hogy nettó az összes férfi karakter vagy béna, vagy nyomorult, gonosz, erőszaktevő, aljas és még lehetne sorolni. Ez szerintem ebben a címben is így lesz, aztán meglátjuk. Az Acolyte-ban és az Ahsokában is csak ilyen férfi karakterek voltak, meg hát szegény Mandót is lenyomták a kocák a végére, de szerencsére ott volt Bo Katan. Ez van, ez egy ilyen kor, reméljük a Wukong sikere elindít valamit.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Annyira azért nem érdekesek ezek a Star Wars bolygók, ha belegondolsz. Van 1-2 város, helység rajtuk és kb ennyi. Kivétel ugye Coruscant. Meg amúgy a GTA-kban is 1 bolygó van, aztán milyen jókat lehet játszani rajta

Coruscant is elég lenne, ha csinálnának hozzá ugye játékot ami kihasználná a méretes világát. Hjahogy a 1313 ilyen lett volna? Nem szóltam

-
markknight
nagyúr
Szőrős majmokat látunk a játékokban?!?

Szerintem nincs baj a jelenlegi felhozatallal. De majd játék közben kiderül úgy is hogy mennyire vonzó vagy zavaró a sok női npc. Bár női Wuki is lehetne benne, ha már a szőrős majmokat emlegettem a hozzászólásom lején.

#27 nubreed Fejlesztő szerint 60óra kb. a teljes végig játszás. Majd a DLC -k kitolják 80 óra körülire, személyes véleményem szerint.
#28 XuChi Nem elég! A K.O.T.O.R -ban sem volt több. Meg kell tölteni értelmes tartalommal.
Nem bírtam ki, hogy ne írjam le, de igazából már elengedtem a témát, nem ez fogja megmondani mennyire élvezek egy játékot
-
markknight
nagyúr
Annyira azért nem érdekesek ezek a Star Wars bolygók, ha belegondolsz. Van 1-2 város, helység rajtuk és kb ennyi. Kivétel ugye Coruscant. Meg amúgy a GTA-kban is 1 bolygó van, aztán milyen jókat lehet játszani rajta

-
Bad Pritt
félisten
Ne sajnáld, a kevesebb néha több. Inkább legyen jól kidolgozott öt bolygó, mint ezer kietlen.
-
Televan74
nagyúr
A női karakterek az mára már klasszikus Star Wars vonás, illetve az elmúlt sorozatokra jellemző, hogy nettó az összes férfi karakter vagy béna, vagy nyomorult, gonosz, erőszaktevő, aljas és még lehetne sorolni. Ez szerintem ebben a címben is így lesz, aztán meglátjuk. Az Acolyte-ban és az Ahsokában is csak ilyen férfi karakterek voltak, meg hát szegény Mandót is lenyomták a kocák a végére, de szerencsére ott volt Bo Katan. Ez van, ez egy ilyen kor, reméljük a Wukong sikere elindít valamit.
Szőrős majmokat látunk a játékokban?!?

Szerintem nincs baj a jelenlegi felhozatallal. De majd játék közben kiderül úgy is hogy mennyire vonzó vagy zavaró a sok női npc. Bár női Wuki is lehetne benne, ha már a szőrős majmokat emlegettem a hozzászólásom lején.

#27 nubreed Fejlesztő szerint 60óra kb. a teljes végig játszás. Majd a DLC -k kitolják 80 óra körülire, személyes véleményem szerint.
#28 XuChi Nem elég! A K.O.T.O.R -ban sem volt több. Meg kell tölteni értelmes tartalommal.
-
XuChi
addikt
"az öt bolygó, a két űrállomás és a három nyílt terület hatalmas játszótér"
5 bolygó ? Ne vicceljenek már.... Ennél jóval többre számítottam. Úgy fest még 10 évet várnom kell egy értelmes SW OW játékra
-
nubreed
nagyúr
Köszi a tesztet! Így ez alapján kellemes csalódás. A 30-40 órát hogy értsük? Ez csak a fő sztory és néhány side quest? Vagy ez completionist idő? Bár mivel pár napotok volt csak a review kód és a cikk megjelenése között, nem hiszem, hogy ez alatt ki lehet tolni egy completionistet. Ezért azt sejtem, az minimum a duplája, ha mindent is megcsinálsz (80-100 órára tippelnék).
-
markknight
nagyúr
-
Bad Pritt
félisten
-
ddekany
nagyúr
-
beyruth82
veterán
Engem egyáltalán nem zavar ha csak nőket látok magam körül. Persze nem vagyunk egyformák. Kinek a pap.....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gliskard
senior tag
Az előzetesek alapján már kapott ez a játék hideget-meleget egyaránt.
Most Grath tesztje alapján nyugodtabban nyomok a megrendelés gombra. Köszi. -
pandras83
őstag
A GS tesztben megütötte a fülem, hogy túlnyomóreszt női npc-k vannak a játékban, beleértve a mindenféle fajokat és a droidokat is. Remélem nem annyira zavaró, mint amennyire ők annak találták.
-
Kylesa
aktív tag
Amint kijön Steamre, veszem megfele.
-
S e t h
nagyúr
Szokásos színvonalú teszt, köszi!
Érdekes viszont, az eddigi tesztek alapján amelyeket olvastam a játékról nem tudom eldönteni, hogy az sw fanok inkább imádni fogják, vagy a tányér szélére tolják.
-
atainprison
senior tag
Azért mielőtt mindenki rohanna a virtuális vagy rendes boltba megvenni a játékot érdemes több tesztet/videót is megnézni. Az összkép közel sem annyira pozitív.
-
beyruth82
veterán
Nekem ez a rész is nagyon tetszett:
"A leltár nem szívderítő: van egy talajba csapódott, jelenleg kizárólag csendes füstölgésre alkalmas űrhajónk, egy épphogy működő, berregve lebegő mopedünk, egy szem, inkább szentimentális, mintsem harci értékkel rendelkező lézerpisztolyunk, illetve egész pontosan zéró tervünk a jövőre nézve. Ja, és a Zerek Besh vezetőjének jóvoltából természetesen rendelkezünk egy, a fejünkre kitűzött „halva vagy halva” típusú vérdíjjal is!"

Jól meg lett írva az egész teszt. -
.LnB
titán
-
beyruth82
veterán
Milyen trükkös vagy te Grath!
Az első bekezdésnél ott van, hogy "erőtlen". Már dörzsöltem a tenyeremet, hogy na most ez a játék jól le lesz húzva, mert egy tipikus Ubisoft átskinezett cím. Erre végig olvasom a tesztet, és szinte végig pozitív az írás.
Jahogy úgy erőtlen, hogy nem használ erőt a főhős, oké. Leesett a végére.
Egyébként jól hangoznak a leírtak. De nem tudom, hogy kipróbálom e valaha. Pedig egy hónap Ubi előfizetésbe kerülne csak.
Én ugyan így voltam vele.
Mondom biztos lehúzza, hogy tipikus ubis open world, aztán mégse.
-
Grath
HÁZIGAZDA
Konzolon 3 verzió van, 30, 40 és 60 fps. VRR tévén mindegyik elfogadhatóan stabilnak tűnt, és ehhez a játékmenethez nekem a 30 is elég volt, főleg, mert a bevilágításban elég nagy különbségek vannak az üzemmódok között. Biztos vagyok benne, hogy 24 órán belül lesznek tudományos mérések arról, hogy pontosan mennyire is stabil.
-
lmno
őstag
Konzolon hogy fut (PS5)? Megvan a (többé-kevésbé) fix 60 fps? Valamelyik bemutató videóban eléggé döcögött...
-
.LnB
titán
Milyen trükkös vagy te Grath!
Az első bekezdésnél ott van, hogy "erőtlen". Már dörzsöltem a tenyeremet, hogy na most ez a játék jól le lesz húzva, mert egy tipikus Ubisoft átskinezett cím. Erre végig olvasom a tesztet, és szinte végig pozitív az írás.
Jahogy úgy erőtlen, hogy nem használ erőt a főhős, oké. Leesett a végére.
Egyébként jól hangoznak a leírtak. De nem tudom, hogy kipróbálom e valaha. Pedig egy hónap Ubi előfizetésbe kerülne csak.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Akkor Ubisoft+-ból is 3 nappal korábban tolható?
Igen.

-
Grath
HÁZIGAZDA
Random encounterek, neki mész összeszólalkozásra Defuse / Provoke stb stb.
Random előveszed a fegyvert egy bárban mint reagálnak rá, ezekre gondoltam. Túl sokat nyersz a Sabaccban stb.
Mennyire reagálnak ezekre? Vagy kvázi ez azt takarja pont mint a Divison 2-ben, hogy akinek van healtbarja azzal lehet kb harcolni mindenki más meg csak plain asset a pályán?
Ilyesmi nincs a játékban, civil részeken nem lehet fegyvert elővenni.
-
beyruth82
veterán
Az SW univerzum számomra tök semleges. A filmeket se láttam (részleteket egy-kettőből maximum) de a játék a tesztek, elözetesek, gameplayek alapján tetszik. Az ubis cuccokat szeretem és egy havi ubi+ áráért remek szórakozást nyújthat az Outlaws.
-
markknight
nagyúr
Akkor Ubisoft+-ból is 3 nappal korábban tolható?
-
Micsurin
nagyúr
Nem teljesen értem a kérdést, amennyire rémlik, a random NPC majdnem ugyanolyan inaktív volt az AC-ben és a RDR-ben is. Beszélgetni nem lehet velük itt sem, és a városokban a civilekbe nem is tudsz belekötni - de a birodalmiakba és a bandák területén az ottani alakokba igen. A városokon kívül gondolom szabadon lehet lövöldözni, de mivel nincs zsákmány, nem sok értelme van.
Random encounterek, neki mész összeszólalkozásra Defuse / Provoke stb stb.
Random előveszed a fegyvert egy bárban mint reagálnak rá, ezekre gondoltam. Túl sokat nyersz a Sabaccban stb.
Mennyire reagálnak ezekre? Vagy kvázi ez azt takarja pont mint a Divison 2-ben, hogy akinek van healtbarja azzal lehet kb harcolni mindenki más meg csak plain asset a pályán?
-
Grath
HÁZIGAZDA
Nem teljesen értem a kérdést, amennyire rémlik, a random NPC majdnem ugyanolyan inaktív volt az AC-ben és a RDR-ben is. Beszélgetni nem lehet velük itt sem, és a városokban a civilekbe nem is tudsz belekötni - de a birodalmiakba és a bandák területén az ottani alakokba igen. A városokon kívül gondolom szabadon lehet lövöldözni, de mivel nincs zsákmány, nem sok értelme van.
-
Micsurin
nagyúr
NPC-k mennyire interaktálhatóak? Gondolok itt egy skálán az Ac Odyssey-re és egy RDR2-re.
-
ryke1
tag
A fiamnak a PS5 Gold Edition már úton van, holnap érkezik
-
oriic
HÁZIGAZDA
Két Jedi játékot sem vitték túlzásba MOD-ok terén szerintem, mert bár akad nem is kevés, de nagyon komolyabb cucc nincs hozzá. Itt sem nagyon várható szerintem.
-
Grath
HÁZIGAZDA
Hát, az efféle Ubisoft-játékok tudomásom szerint nem igazán modbarátok, szóval néhány grafikus extrán túl sok dolog szerintem nem várható. Kisebb kozmetikai extrákon túl két sztorialapú fizetős DLC van bejelentve, egy idén év vége felé, egy jövő tavasszal.
-
b.
félisten
Remek leírás nagyon köszi ! Nálam kötelező lesz.
Ez tipikusan az a játék, ami remélhetőleg az idővel egyre jobb fog lenni, plusz tartalmakkal, kiegészítőkkel, modokkal akár.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- 240 Hz-et ígérő, ultraszéles okosmonitor jött az LG gondozásában
- Temu
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Hosszabb bemutatót kapott az új Fable
- Végre véglegesek az AV2 kodek specifikációi
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Mini-ITX
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Black - Garancia 2028.11.12.
- Kingston FURY Renegade 1TB M.2 PCIe NVMe 7300/6000 MB/s - 3db
- ÚJ! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz HUN
- Thomson Neo HUN14C-4BK128 notebook (új, bontott csomagolás)
- Iphone 17 Pro 256 GB, Független USA. Esim. Új.
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D390H FHD IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! 64GB G.Skill Trident Z5 RGB 6000Mhz DDR5 XMP memória garanciával hibátlan működéssel
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest