Hirdetés
Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
Én tegnap írta EmThor kolléga, hogy úgy hallotta, hogy a Panashop most épp aktuálisan 3 év garanciát ad a náluk vásárolt TV-kre. Szerintem ez is lehet egy érv, inkább, mint a pénzfeldobás.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
BBéci
legenda
A Panashop garanciáját nem emlegetném egy napon a szürkeimportos boltokéval, mert ugyanúgy a Videopart javítja az esetleges hibákat, mintha 2 éves lenne az időtartam.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
DM-Fan
nagyúr
A Samsung 2 év teljeskörű + 1 év panel garanciája szerintem így is rosszabb a Pana 3 év teljeskörűjénél. Márcsak azért is, mert amikor 5 évet adtak, akkor az is teljeskörű volt, tehát gondolom most a 3 év is az. Egyébként az 5 éves akciónál is úgy volt, hogy nem volt fontos a Panashop-nál venned, az egyéb hivatalos kereskedők is benne voltak az akcióban. Lehet, hogy most nem így van, de márcsak ezért is megéri akkor a kinézett üzlet helyett náluk venni, nem egy nagy etwas a 3 eFt-nyi házhoz szállítás, bárhol is lakjon az ember az országban.
Get Moded!
-
ebigtom
csendes tag
Valaki emlegette, hogy megy az mkv USB-n keresztül a G20-as TV-n. Nagyon érdekelne, hogy, hogyan. Felraktam netről a legfrissebb szoftot: 2.408-ast. Csatlakoztattam az USB vinyómat, amin FAT partíción vannak divx-es és mkv filmek. A divx-eset látja és szépen lejátssza, az mkv mintha ott sem lenne.
Ötlet? -
DM-Fan
nagyúr
válasz ebigtom #17358 üzenetére
Múltkor kisakkoztuk, hogy vagy csak egy számunkra még nem ismert firmware-rel működik, vagy pedig az általad említettel is, viszont csak PC-ről megosztva, a PC-t médiaszerverként üzemeltetve. Valaki egy külföldi fórumot linkelt vagy másfél hete, onnan jött az info, keress vissza!
Get Moded!
-
EmThor
addikt
válasz DM-Fan #17351 üzenetére
Így van, videopart kft-nél vásárolt termékekre, az akció ill. a készlet erejéig, júli 26-aug 29 között 3 év gari van (nem 2+1, hanem konkrétan 3 évet írnak)
akciós újság első oldal (jpeg kép)
igaz a 3 csillaggal jelölt részt nem találtam konkrétan, de szerintem arról van szó, hogy videopart-nál vedd, kp-re ill kártyára (tehát nem hitelre), és akkor így működik a dolog
itt van még egy oldal az S sorozatról
ha sikerül elintéznem egyéb dolgaimat, akkor jó eséllye a jövő héten meglesz a 42S20, hdmi-re vigyázni fogok, hogy abszolút kikapcsolva/kihúzva legyen minden, mikor összedugom a dolgokat egyébiránt hajtani fogok az első 3 napban, a 100 órát meg valszínű betartom.
tesztelve lesz: analóg sd adással (fibernet), illetve ps3-al: dvd felskálázva, bd + játékok, valamint egy ps1 scart-on és ps2 komponensen, szóval az összes csatlakozó be lesz fogva.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
szabessz
tag
válasz EmThor #17362 üzenetére
Hello
Ott is 2+1 év garancia nézd meg újság alján ott van (2+1)
http://panashop.hu/images/catalogues/cecd850b.jpg
Én is 50S20 vagy kicsit várok 46G20 között gondolkdok,nem tudom melyik lenne jobb választás.
G20-nak sokal szebbek a színei, fekete, fehér stb.?
[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
válasz szabessz #17363 üzenetére
A G-szériának jobbak a képtulajdonságai a NeoPDP panel miatt, érdemesebb azt választani, ha képminőség fontos szempont. Ez szabad szemmel is jól látható, ha a két TV egymás mellett van. A 46"-os méret még szerintem vállalható kompromisszum, persze csak akkor, ha nem extrém nagy a nézési távolság. Én valószínű a 46G20-at venném a kettő közül, annak ellenére, hogy a fullHD-nak szerintem 50"-tól fölfelé van csak igazán értelme. A képminőség viszont elég meggyőző a G-szériát tekintve. Ha viszont kell az 50", akkor vállalható az 50S20 is, kiváló TV az is és úgysem lesz ott mellette a G20, hogy lehetne hozzá hasonlítani. Hatalmas nagy eltérések pedig amúgy sincsenek, a képminőségen túl csak pár szolgáltatással nyújt többet a G-széria (pl. USB, médialejátszó, HDD-re rögzíthető digitális TV-adás). Ha ezen szolgáltatások is fontosak, akkor viszont egyértelműen a G a nyerő.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
EmThor
addikt
42X20-ason így néz ki a ps3 menüjének egy ikonja: nagy pixelek miatt nincs para, 50"-on már érdekes lehet.
[ Szerkesztve ]
-
EmThor
addikt
válasz DM-Fan #17369 üzenetére
Ne mondj ilyeneket, ha már döntöttem . Bár egyszer eljátszottam a gondolattal, hogy üllői úti panába beviszem a ps3-amat + egy BD filmet egy játékkal, megnézni mit tud az 50X20E Persze ha engednék.
[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
válasz vaksi8 #17370 üzenetére
Vagy csak nem CCD van a szemed és a retinád helyén, mint a fényképezőnek.
Mondjuk ilyen képeket nézegetni a legnagyobb hülyeség. Ez olyan, mintha egy moziban készült kamerás felvétel alapján akarnád megítélni, hogy milyen lesz a BD-kiadás képe.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
D@reeo
aktív tag
PS50C530-nál hogy a fenébe tudom használni a PIP-et?
(Kép a képben (PIP): 1Tuner)Köszi
-
cvn69
tag
válasz D@reeo #17374 üzenetére
Gondolom úgy, ahogy a C650-nél. Vagyis, kizárólag akkor érhető el, ha NEM a TV- a bejövő jelforrás. Ilyenkor a Tools megnyomásakor előugró menüben tudod aktíválni.
Illetve, még a TXT-nél és a Guide használatakor látható."Tévedni emberi dolog! Na de, hogy velem is megeshet... ?!?"
-
foppa
tag
Sziasztok!
Valakinek volt már szerencséje az új Samsung C7000-es plazmájàhoz? Még néztem a Pana v20-as modelljét is ami nem sokkal drágább! Olyan 2-2,5m-ről nézném! Erre jó ez a méret?
Olvastam, hogy ősztől lesz 42-46-os méretben is vt20! Szerintetek nagyjából milyen árra lszámítsakMegéri várni őszig a Panákra?[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
Jónak mondják a C7000-est is, bár jócskán elmarad a Pana-tól. Szerintem egyébként még az az ár is húzós érte.
A 42"-os és 46"-os VT-k árai szerintem hasonlóan túlzók lesznek, a 42"-osét úgy 450 eFt körülire, a 46"-osét olyan 500 eFt közöttire tenném. Az 50VT20 ára amúgy jelentőset esett, már 590 eFt körül elérhető. A Samsung 50C7000 ára jelenleg 430 eFt körüli.
Én nem invesztálnék még a jelen állás szerinti 3D technológiába, pláne, hogy műsor sem nagyon van még hozzá. Akkor már inkább egy közel tökéletes fullHD modellt vennék, ami viszont már 350 körüli összegből is megáll, akár Panasonic-ból is.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
Szerintem a 46VT20 vagy egy árban lesz az 50V20-szal, vagy picit drágább lesz tőle. A 3D-t meg kell fizetni.
Igen, ilyen távolságra dukál az 50"-os képátló. Szerintem ár/érték arányban legjobban az 50G20-szal járnál. A V és a VT nagyon drága, a 3D-be én most még nem invesztálnék, gyerekcipőben jár még és nem is igazán tudnád kihasználni. A V-széria nagyon vonzó lehet a csomó Pioneer-technológia miatt, de a G20 is bőven kiváló képet nyújt már.
Get Moded!
-
harni71
csendes tag
Sziasztok átolvastam a fórumot és mégis kell hogy segítséget kérjek a döntésemhez, mindenképp 50 " plazmát vennék az anyagi keret sajnos korlátozott ami beleférne az a pana hd ready x20 as vagy a sammsung full hd s C530 , a nézési távolság 3-3,5m , sok dvd , analóg és digitális kábeltv adás ( nem hd-s sajnos), és asus q playról mkv-k blu rayek és sok divx, pls help
-
G.F.
aktív tag
G20-omon csak analóg csatornák vannak beállítva. Most ha minden igaz, lesznek digitálisok is, egyelőre csak a szabadon fogható földiek. Most, épp nem látom a menüben a digitális hangolást. Ha elkezdem behangolni a digitális csatikat, eltűnnek az analógok?
-gf-
-
Gabor970
addikt
válasz harni71 #17383 üzenetére
a jelenlegi forrásaid nem igazán indokolják a full HD-t, bár időtállóbb, az tuti. Ha nem BD rip a sok divx, akkor készülj fel, hogy el kell kezdened azokat újra "leszedni" min 720p ről kódoltra. Épp tegnap akartam megnézni a forrest gumpot egy sima 1,4gigás avi-ról, hát azért az elég csúnya volt 50"-on. Amúgy nekem csak 50C430 van, de két hónappal a vásárlás után is mindíg elámulok, hogy mennyire tuti minőségben tvzünk, filmezünk még SD esetén is. (UPC Direct dvr, HDMI-vel kötve a beltéri a TV-re, illetve a tv saját playere)
Nekem a DVD analóg kompozittal a TV-re kötve szintén nagyon gyenge minőség, félre is tettem a dvd lejátszót.[ Szerkesztve ]
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
BBéci
legenda
válasz Gabor970 #17387 üzenetére
A kompozit és a Scart RGB közti különbség, CRT tévén is ordító.
Már 2 évvel ezelőtt is igyekeztem mindenkit full HD-ra rábeszélni, most, 2010. derekán pláne nem fogok 1024x768-as felbontásút ajánlani. Annyira lementek a 1080-as tévék árai, hogy nem éri meg, readyt venni.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Dorian
félisten
válasz harni71 #17383 üzenetére
Én nemrég vettem 50C530-at és elégedett vagyok. Bár a jelenlegi forrásaid nem indokolják kizárólagosan a fullHD-t, de a jövőben egyre több lesz az ilyen tartalom, és én pl. biztos nem vennék HD ready TV-t, ha ugyanannyiért jó minőségű FullHD-t is kaphatok.
Én Gabor970-nel ellentétben pont azt vettem észre, hogy az új Tv-men a 1400MB-os divixek és a DVD filmek (HDMI kábelen) is meglepően jó minőségűek. Persze nyilván nem egy fullHD adáshoz képest (az mindent ver), hanem ugyanezeknek a régi tévémen (32"lcd) keresztüli minőségével összehasonlítva.Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Valty
aktív tag
Hi!
Samsung 50C550 és 50C670-ről mi a vélemény? Mennyire jobb/rosszabb, mint egy Pana 50S20?
-
harni71
csendes tag
Ok köszi mindegyikőtöknek a segítséget akkor a samsung lesz mert ebben az árkategóriában full hd-s pana nem igen van , remélem nem nyúlok mellé vele Thx mégexer
-
EmThor
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Dorian
félisten
Na ebből a kérdésből mindjárt lesz egy kisebbfajta vallásháború Én nem láttam különbséget C530 és S20 között, ezért vettem a Samut, mert sokkal olcsóbb. Egyik kolléga viszont visszevitte a C550-et és kicseréltette S20-ra. Olyan ghost és "ricegés" jelenségeket produkált a Samu TV-je, ami elfogadhatatlan, az enyémen nem jelentkezik ilyesmi. Most vagy félvak vagyok, vagy ő fogott ki egy hibás példányt, nem tudhatom.
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Gabor970
addikt
természetesen, ha nem probléma, a C530as samsung 210e Ft (jól tudom?) akkor mindenképp érdemes FULL HD-t venni. Nem annyira elenyésző az árkülönbség, Az 50C430 most is 150e az MM-ben, és a 60e Ft, az konkrétan 40%+ ár, de lefordíthatom úgy is, hogy 60e Ft-ért lehet venni egy 5.1-es alsó kategóriás erősítőt a TV mellé
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
spike70
tag
Hi!
Mennyire valószínű szerintetek hogy év végére megint lesz 5 év garancia a Panánál?
-
D@reeo
aktív tag
válasz (ex)Cat #17395 üzenetére
Bár nekem nincs sok viszonyítási alapom, de a PS50C530-as képe gyönyörűnek mondható SD forrássokkal is. Mielőtt megvásároltam, szinte mindenki azt mondta, hogy az analog adás baromi csúnya lesz rajta, és ezt tapasztaltam is az üzletekben. Bár, lehet, hogy ott nem foglalkoztak a beállításokkal és azért volt olyan csúnya, de a földszíni digitális adás is (jó, ettől elvárható is) és a scart-tal rákötött sima sd sat adások is elég szépek. Már csak le kéne cserélni a beltérit egy hd-s vevőre ami felkonvertálja az sd adásokat is, és akkor tényleg nem lehet panasz. Tudom, hogy hogy a felkonvertálás != a valódi HD-val, de biztos, hogy sokkal élesebb és szebb lesz a képe mint a mostani scartos megoldással.
A saját belő media playerével kapcsolatos észrevételem:
Egy 1080p-s film elején látható volt egy kis akadozás a képben. Nem tudom, hogy a film hibája volt-e, vagy egyszerűen nem bírta a player, de kb 5 perc után abbamaradt az akadozás. Nem kell semmi komolyra gondolni, csak akkor volt látható, ha direkt a kép szélét nézted.
Konzolok:
Xbox360: hdmi-n van rákötve, gyönyörű kép, nem lehet panasz rá.
Wii: Bár a wii nem a grafikájáról híres, és jelenleg simán csak RCA-val van rákötve, de azért egy kicsit többet vártam volna tőle. A játékok természetesen nem nextgen grafikájúak, de azért a menü lehetne kicsit szebb is. Talán a component-es képátvitel segítene rajta, majd meglátjuk.Az FW-je 1016-os volt, ezt frissítettem 1019-re. Szembetűnő változás nincs, csak pár hibajavítás.
Mindent összegezve elégedett vagyok vele. A PIP-et továbbra sem tudom összehozni, a menüben a PIP opció KI van kapcsolva, és nem is lehet átállítani... De majd most nekiállok megbütykölni...
-
P00By
nagyúr
Végre megjött az 5 éves garanciáról szóló papír
-
P.Zoli22
tag
sziasztok
samsung ps50c580ról mi a véleményetek? keresgettem leírásokat, magyar forrást nem találtam, gondolom nem szállítottak magyar piacra...
ha valaki tud valami okosat, kérem írja leZoli
-
törölt tag
Sziasztok!
Kapott már valaki 5 éves garanciapapírt azok közül akik június 01 előtt vásároltak? Én az itt olvasottak alapján lecsaptam egy készülékre április 23-án (az akkor cikkben április 22-től szólt az akció) de eddig hiába regisztráltam, nem jött semmilyen papír...
Üdv:
Gala
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest