Hirdetés
Aktív témák
-
Gabor970
addikt
válasz harni71 #17383 üzenetére
a jelenlegi forrásaid nem igazán indokolják a full HD-t, bár időtállóbb, az tuti. Ha nem BD rip a sok divx, akkor készülj fel, hogy el kell kezdened azokat újra "leszedni" min 720p ről kódoltra. Épp tegnap akartam megnézni a forrest gumpot egy sima 1,4gigás avi-ról, hát azért az elég csúnya volt 50"-on. Amúgy nekem csak 50C430 van, de két hónappal a vásárlás után is mindíg elámulok, hogy mennyire tuti minőségben tvzünk, filmezünk még SD esetén is. (UPC Direct dvr, HDMI-vel kötve a beltéri a TV-re, illetve a tv saját playere)
Nekem a DVD analóg kompozittal a TV-re kötve szintén nagyon gyenge minőség, félre is tettem a dvd lejátszót.[ Szerkesztve ]
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
Dorian
félisten
válasz harni71 #17383 üzenetére
Én nemrég vettem 50C530-at és elégedett vagyok. Bár a jelenlegi forrásaid nem indokolják kizárólagosan a fullHD-t, de a jövőben egyre több lesz az ilyen tartalom, és én pl. biztos nem vennék HD ready TV-t, ha ugyanannyiért jó minőségű FullHD-t is kaphatok.
Én Gabor970-nel ellentétben pont azt vettem észre, hogy az új Tv-men a 1400MB-os divixek és a DVD filmek (HDMI kábelen) is meglepően jó minőségűek. Persze nyilván nem egy fullHD adáshoz képest (az mindent ver), hanem ugyanezeknek a régi tévémen (32"lcd) keresztüli minőségével összehasonlítva.Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Dorian
félisten
válasz harni71 #19507 üzenetére
Igen, tudja.
Aztán valaki szerint riceg a kép, valaki szerint nem. Nekem ilyen van, sztem nem riceg, vagy nem veszem észre. Mindenesetre ha 24p-s forrás esetén a lejátszóba csak 50/60Hz-et engedélyezek, akkor veszem észre a néhány másodpercenkénti félpillanatnyi megállást, ha hagyom a lejátszónak, hogy 24p-ben küldje tovább a jelet, akkor nem.Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz harni71 #19642 üzenetére
Ezt mondtam akkor, hogy annyiért viccesen olcsó lenne, mivel a piaci ára 275 eFt. Mondtam én nektek, hogy csöppet gyanús ilyen olcsón, igazam lett.
Ennyiért viszont már az lenne a durva, ha nem bolti garanciát adna a mall.hu. Egyébként szerintem már ennyiért sem rossz vétel, persze lesz ez még olcsóbb bőven.
Get Moded!
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Filmvilág
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okos Otthon / Smart Home
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Call of Duty: Black Ops 6