- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam Deck
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
petersonal
tag
Eh szar ügy mert amikor rákerestem, akkor semmit nem irt ki a verziókról, miután feltelepült, azután láttam hogy
Apache Web Server Version 2.2.8
PHP Script Language Version 6.0.0-dev
MySQL Database Version 6.0.4-alpha
phpMyAdmin Database Manager Version 2.10.3de nagyon tetszik a dolog, ilyen next net finish tipusu és müködik, ez a nekem való
A mysql részére csak pár hónap mulva lesz szükségem, meg ahoz szinte semmit sem konyitok, szoval elég valószinütlen h felfedezzem benne hogy mi a hiba, mondjuk ha nem müködik az azért észre veszem. Ha tudnál linkelni egy régebbi verziót erről a progiról amin a mysql is müködik akkor azt nagyon megköszöném. -
petersonal
tag
Naná állandóan ilyen felülirási problémák voltak, de természetesen megoldhatóak. Hát ez angol leírás
mind1 van egy középfokúm, azért thx a linket.
Thx az easy phpt meg a wamp szervert, de ragaszkodnék ahoz amit ismerek. Ha nem megy vistán akkor viszarakom az xpt vagy egy gépre felnyomom a vistát és az xpt is, remélem megférnek egymással.
-
petersonal
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy windows vista alatt lehetséges hogy nem müködik az apache(php,mysql) ? Illetve nem kompatibilis vele, mert anno volt egy xpm amire felraktam [ez] alapján, akkor stimmeltek a verzio számok mind phpból, mind apacheból, de most már csak az újabb verziót lehet letölteni a régebbit én sehogysem találtam. Lehet az a baj hogy új verziot töltöttem le és azt máshogy kell bekonfigolni, vagy a vista miatt nem megy? Az újabb verziókhoz nem találtam telepitő leirást, gondolom megy a régivel. Aki tud plz segitsen. köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamerek, tartalomgyártók FIGYELEM! DELL Alienware LCD monitor
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- G.SKILL Trident Z Neo 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C16D-64GTZN
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged