Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
Valószínűleg azért nem találod, mert ezek szerint pl. egy tömbből rakja kifelé az egész blokkot.
Most akkor csak az a problémád, hogy a középső részen a <h1>-es kategórianév mellett nem akarod látni a nincs termék feliratot, ugye? Nos, ez esetben a linkeket el sem kell tüntetni, elég csak az általam adott script második részét végrehajtatni.
Abban az esetben viszont, ha semmiképen nem akarod, hogy a főkategóriák kattinthatóak legyenek, pusztán a plusz jelet akarod használni, akkor a scriptnek csak az első felét kell alkalmazni, hiszen a nincs termék feliratig el sem fogsz jutni.
Mondjuk az alkategória is a főkategória sémájára épül fel, talán e kettőt együtt kellene kezelned. Legalábbis az én logikám ezt diktálnáErről a webshopról le lehet valami demót tölteni? Vagy van valami doksija?
-
Siriusb
veterán
Nem ismerem, amit használsz. A legfelső szintű template fájlba kell berakni, ahol a weboldalad struktúrája épül fel.
UI: Ugye a nincsenek termékek szöveg csak azon az egy helyen jelenik meg, amit a képed mutat? Mert ha ez máshol is kiíródna, az is megy a levesbe. Ha ez utóbbi eset az igaz, szólj, és módosítjuk.
-
Alukard
senior tag
Ez inkább html... pontosabban CSS...
body
{
background-image:url('smiley.gif');
background-repeat:no-repeat;
background-attachment:fixed;
background-position:center;
}forrás: [link]
Amúgy lehetne olyan játszani, hogy adott a kép, intro oldallal meghatározod a használható terület méretét és php segítségével átméretezed a hattérképet, hogy passzoljon, de ilyenkor figyelni kell a CSS-re is...
A legjobban akkor jársz, ha egyszerű háttered van amit ismételtethetsz valamelyik irányban CSS-el és valamilyen alapszínben végsződik...
Mondjuk van 1 szín átmenetes felső rész, megcsinálod az átmeneted, mondjuk 50px magasan és 10px szélesen, CSS-el fölrakod a balfelsőbe és vízszintesen ismételteted és a végszínét adod meg alap háttérszínnek.
-
vakondka
őstag
Én akkor jártam így más webshop rendszernél mikor beraktam kézzel egy új linket ami mutat az egyik oldalra, de nem a rendszer saját link készítő függvényével hanem sima HTML kóddal szúrtam be, így elvesztette a SESSION-t és újat generált az új linkre kattintva, tehát azt hitte a rendszer, hogy én már egy másik látogató vagyok tehát kaptam az új munkamenet mellé egy új üres kosarat is.
Többek között ez is okozhat nálad hibát... -
Xirtam
veterán
Ezt találtam:
1. clean all three table ps_cart and ps_cart_product and ps_order
but if you don't want loss your order you should do this work
2.at first check in ps_order and what is the bigest id_cart in this table then insert a record in ps_cart table with more id_cart than bigest id_cart in ps_order
Ebben tudna valaki segíteni? Mert nemigazán értek az SQL-hez!
-
Sk8erPeter
nagyúr
Van tmp könyvtárad a gyökérben?
http://atw.hu/gyik#gyik5
"Miért nem működik a file feltöltés PHP-vel?A munkamenet fájlokat a PHP minden esetben a gyökérkönyvtárad alatti 'tmp' könyvtárban tárolja, ezért nincs más dolgod, mint létrehozni azt."
=============
(#6800) Forza_JUVE:
"(Ha szükséges, bemásolhatom a php kódot is.)"
Akkor tedd azt.
Kicsit nehéz lenne anélkül kitalálni, mi az ábra.
Persze a privát meg publikus kulcsot csillagozd ki, az most itt nem számít. -
ArchElf
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Bittorrent topik
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest