Új hozzászólás Aktív témák
-
mallee
tag
válasz
DNReNTi
üzenetére
Egy kicsit kritizálok, ha nem baj

Configuration
Az osztálynak van konstruktora, amely az általad linkelt kódokban sehol sem kerül meghívásra. Ezenfelül csak statikus változót és metódust tartalmaz, nem értem a szándékodat. Vagy legyen statikus osztály (inkább ne) vagy ne legyen az (inkább ez).Database_Connection
Továbbra is végez felesleges dolgokat, lásd ini_set. És hiába nem akarod, hogy belekössünk, bele fogunk
A display_errors amúgy is legyen kikapcsolva, a hibákat nem kiíratni kell, hanem loggolni.
A die() helyett hagyd az exception-t "felbuborékozni" és egy másik szinten kezeld le a hibaoldalt.Database
őőő, ez így nem az igazi szerintem. De majd később kifejtem.Amúgy összességében jó irányban halad a dolog, de még sokat kell ezen dolgozni

Új hozzászólás Aktív témák
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A display_errors amúgy is legyen kikapcsolva, a hibákat nem kiíratni kell, hanem loggolni.