- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonymus89
addikt
Parasztvakítás volt az egész, nemhogy 3 még 1 db sem volt lehet a boltban igen de azt meg tuti lenyúlták annyiért. Ma jött az e-mail készlethiány aha persze...
Lehet, hogy az lesz múltkor is 9 nap alatt jöttek meg az Octaviahoz.Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
anonymus89
addikt
Eszméletlen mi sebessége van, gyorsan le is csekkoltam nem-e lehetne kapni jó áron itthon.
Mit ad isten az arukereső találata 9990,-Ft-ért hirdette az egyik boltban pénteken.
Munka közben mobilon gyorsan le is adtam a rendelést egyre szombaton ránézve már sajnos nem rendelhető státusz volt úgyhogy remélem a hétfői visszajelzésben még jutott nekem is.[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- Call of Duty: Black Ops 6
- Egérpad topik
- Milyen egeret válasszak?
- Mobil flották
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Golden Series Silicon Power microSDXC 32GB UHS-I V30 (SP032GBSTHDV3V1HSP) + ünnep alatt is
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan - 7000-6500 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest