Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Több stúdió sem ajánlja a legújabb GeForce drivereket
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- iPad topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 6K-s fémmonitor a Dough-tól, Apple vasakhoz
- Pénztárcabarát mikrofonos fejhallgató a Sharkoontól
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
h_143570 #5763 üzenetére
Most már eljutottam a teljes tanácstalanságig.
Uninstalláltam a NOD32-t, cFosSpeed-et. Az iwiw most már teljesen jól működik. Viszont: nem tudom feltelepíteni pl. a Windows Live Messengert a Windows Live telepítőprogi segítségével, nem tudok update-eket felrakni pl. a CounterSpy 3-hoz, amit időközben felraktam, gyanakodva esetleg valamilyen kémprogira, mert mostanában kissé túl sok reklám pattog fel az egyes linkekre kattintva. Talált egy pár gyanúsat, amit le is irtottam.
A gép működése stabil, csak ilyen apró, ám annál idegesítőbb hibákkal találkozom. Pl. a WLM sikertelen telepítése után meg kéne nyílnia ennek az oldalnak: [link], de nem teszi, állítólag az oldal nem elérhető.
Az itthoni többi géppel nincs ilyen gond.
Már eljutottam arra a gondolatra is, hogy esetleg kéne egy XP-újrahúzás, de nem tudom elhinni, hogy ne lenne egyszerűbb megoldás.A reklámok felpattogása Operában továbbra is rendszeres, pedig már ráküldtem egy csökkentett módban történő, NOD32 vírusirtást, CounterSpy-jal pedig kémprogramirtást.
Ezek szerint hatástalanul...
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Milyen videókártyát?
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Nintendo Switch 2
- Több stúdió sem ajánlja a legújabb GeForce drivereket
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Autós topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest