Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- SONY LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hangkártya probléma
- OLED monitor topic
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris.23
friss újonc
válasz
z123456z #111227 üzenetére
Szia.Ez csak az Apple tv-nél jelentkezik de ott sem mindegyik sorozatnál.Netflix ,Max kiváló rajta. Erről a felskálázásról nem annyira tudok infót mert nincs Tv előfizetésem(Telekom még nem érte el ezt az utcát) ,csak ami antennáról jön ingyenesen az a 10 csatorna.Duna Hd,M4 hd szuper ,bár hogy milyennek kell lennie azt nem tudom mert nincs az összehasonlításhoz tapasztalatom másik Oled-del…
-
Chris.23
friss újonc
Sziasztok!
Remélem találkozott már valaki ezzel a problémával vagy esetleg van ötlete mi lehet a gond.Szóval vásároltam múlt pénteken egy Hisense 55a85n típusú Oled Tv-t.Otthon a beüzemelés után próbálgattam a különböző streaming szolgáltatók felületein a filmeket. Netflix ,Max semmi gond. Ám amikor folytatni akartam a sorozatom nézését az Apple Tv+ platformján akkor azzal szembesültem hogy a képen megjelentek különböző csíkok keresztben, hosszában és némi vibrálást is észleltem.Képet rakok ki úgy jobban látszik
Visszamentem az Euronicsba de nem tudtak segíteni,így visszavittem a tv-t , gondolva ,hogy talán valami rossz szériát fogtam ki esetleg panelhiba vagy ilyesmi.Kicserélték egy ugyanilyenre.Otthon azonban ennél a készüléknél is ugyanezt tapasztaltam.
Gondoltam hátha a Dolby Visiont nem bírja el de kipróbáltam több másik filmet is és van amelyik szuperül fut van amelyik ugyanigy nézhetetlen.Ekkor visszamentem a boltba és kipróbáltuk az ottani készüléket.Azon ugyanúgy jelentkezik ez a probléma.Mondom próbáljunk akkor egy mini ledes Hisenset,azon sem működött. Utolsó ötletem a boltban az volt ,hogy nezzük meg akkor az Lg 55c4-et.Azon viszont tökéletesen futott
Hálás lennék ha valakinek lenne ötlete vagy tapasztalata azon kívül hogy inkább vegyem meg az Lg-t ,mert az nekem is eszembe jutott ezek után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Cyberpunk 2077
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- SONY LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen routert?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5500 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus TUF FA507 Gamer Laptop! 2027.04 Gari. RTX 4050 / R7 7535HS / 16GB DDR5
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- -300.000 ft àr alatt. ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS033W Notebook
- Lenovo V130-14IKB laptop /i3-6006U/8GB RAM/zsanér törött
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest