Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • salapp

  addikt

  válasz kicsi kecske #47525 üzenetére

  Amúgy az a szomorú, ha nem ennyire a többi gyártó termékének a lejáratása lenne az eszköztár gerince, akkor alapos érvekkel igenis el lehetne adni a kúledet az oleddel szemben. Elismerem, hogy sokaknak kell a megnyugvás illetve nem akarja képvisszamaradás miatt cserélgetni a nem olcsó megjelenítőt.
  Tévézésre (pláne, hogy van családtag, aki ottfelejti valami piros logós filmcsatornán) nálunk is "kúled" van (valójában Triluminos, de a lényeg ugyanaz), na most a legtöbb családban nincs dedikált filmnézős-zenehallgatós szoba, és többet megy a tévén, még ha 65-öset is akar apu, a hápikacsa tv vagy egyéb rikisárga-piros logós nyalánkságok, ne adja ég, a nagyfiával minden második este tolnak valami HUD-os játékot pár órán át.

  [ Szerkesztve ]

 • daneel_hu

  addikt

  válasz kicsi kecske #47525 üzenetére

  "@Daneel_hu: De mondta, hogy ezeket ő otthon tudja tesztelni és hát ilyen tükröződés mentes panel még nem készült, nézzem meg az OLEDeket látja magát benne, a QLEDben meg nem :D"

  Lehet most szemét leszek, de a nagytöbbségnek - aki ilyen helyre betéved -, halvány lila dunsztja sincs arról milyen tévét akar, mekkorát, milyen technológiával stb... (gondolom nagyjából a pénz ami meghatározza végül melyik lesz)
  Ilyen esetekben "jó" ha előkerül egy promóter. :D :D :D

  Vagy van a másik verzió, elkezdi valaki rendesen kiokosítani, hogy mi az oled, kúled, nanocell stb... stb... előnyök / hátrányok stb... hány ember hallgatná végig, vagy hány értené meg miről zagyvál az illető?

  Jó, hogy itt beszélgetünk erről-arról, de az emberek 99,99%-a nem ilyen ha egy tévéről van szó.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés