Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dgyuri0123

    nagyúr

    válasz salapp #11439 üzenetére

    Ja, van öröm. :D

    Volt egy teljes reset az új panel beszerelése után és mivel anno a legelején elba@tam a jupici csatornabeállítást, nem volt jó az információ kijelzés, mert az ékezeteket nem kezelte jól, így sokszor ákombákom volt a kijelzőn, nem pedig értékelhető információ (amire azt hittem, hogy ez a tv ilyen).
    Szervizes 1-2 perc alatt (csatornahangolással együtt !) azt is beállította, így most az is jó lett végre. :B

    Aztán, a kijelző egy lehegesztett alumínium "szerű" fóliában érkezett, és még plusz volt rajta védőfólia, amit le kellett húzni, mint itt pár embernek korábban...volt fülecske a sarokban... Az új tv nem így volt csomagolva. A kijelző hátán is van a felső harmadban végig egy fólia, amire azt hittem, hogy ilyen fényes a tv hátulja, közben fenéket, az is fólia, amit kell/ene szedni, mert a panel megfelelő hűlését akadályozza, ha rajta marad.

    Amúgy először, a 6 hónapos panelhez viszonyítva, elég "rossz" volt a képe. Tényleg... minden vöröses barnás árnyalatú volt, fényerő alig, sötét volt az egész kép, szóval kissé lehangolt a látvány, de kb. 4 óra használat után kikapcsoltam, vártam a relé kattanásig, ezután kb. 15 perccel ismét bekapcsoltam és láss csodát, máris élvezhetőbb volt a képe. Este 11-12 körül már egészen hasonlított az előzőleg beállított panel képminőségére. Az elején kellett 35-40-es oled fényerő, annyira sötét árnyalatú volt minden. Éjjel már vissza tudtam húzni 20-22-re és már nem fanyalogtam.

    A panelcsere amúgy abból áll, hogy kapsz egy komplett tv-t elektronika és talp nélkül. A régiről lecsavaroznak szinte mindent és átrakják az új "szűz" tévébe. Megmondom őszintén, én egy kicsit másra számítottam, de ez így még jobban tetszik.

    Bocs, ha kicsit OFF voltam, de számomra érdekes volt végignézni, mi, hogyan, merre. Gondoltam megosztom.

    "csak a zene van"

Új hozzászólás Aktív témák