Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Integra
titán
nézd, engem ez nem érdekel, hogy ki mennyi
először is azért mert én imádom az erőteljes komoly klasszikus hangszerelésű zenéket.
ezt írtam is. lehet hogy nem a legtutibb rokker albumjaim vannak, de azokat imádom.
igazi klasszikus gitárszólokkal tele, és ebben a pump album amiket eddig hallottam szerintem nagyon viszi a prímet sok tekintetben pl..
másodsorban 13 év éjszakázás után az elektronikus szcénáról is van némi foglamam, ebben nőttem fel és nem kevés helyen fordultam meg. jurótrensz olyan amilyen, evidens hogy ez fogja meg a legszélesebb réteget. régen jó is volt, most már csak szánalom az egész, de azt mondom, hogy amig nem verik, ölik egymást az emberek erre mint sok más dologért a világban, addig ennek is van létjogosultsága.
de tény, hogy az elektronikus irányzatok drasztikusan törnek előre. a sziget itthon részben ennek köszönheti azt a fajta növekedést amit elkönyvelhetetett anno 5-6 éve.
lehet rühellni utálni az elektronikus műfajokat, itt vannak és egyre erősebbek lesznek.
bob marley még lsd-t tolt a szemhélya alá, ma már spangli a menő és a speed...
és hogy ki és mi tehet az elektornikus zenék rühellése miatt? a rádiók. mert az utolsó hányadék gagyi szart nyomják az ember arcába amit egy viszonylag fejlett érzékkel megáldott ember soha nem hallgatna meg...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model WIred O illetve I Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model I 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model D/D- USB Bolti ár:10k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious Model O 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model O Wireless Bolti ár:35k INGYEN FOXPOST
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Redmi A5 / 3/64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest