- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Steam Deck
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
Fuchs
tag
válasz
sszever #1609 üzenetére
Tévedsz. Nem azért vagyok itt, hogy belekossek mindenbe és mindenkibe. Csak más ha az ember tesztekből ismer termékeket és más ha közvetlen közelről. Nekem volt lehetőségem régebben fotózni rengeteg objektívvel és géppel. Én nem azt mondom hogy mindegyik canon szar hanem azt hogy túl van sztárolva. Sokkal drágább, mint amennyire jó. Attól még hogy egy obin rajta van a canon felirat, attól még nem kéne hogy 3* annyiba kerüljön mint más objektív. Mellesleg nekem is van egy 300D-m, ergó nem zárkózom el semmi elől. Én azt próbáltam meg kifejteni hogy a canon teljesen el van szállva magától és gerjeszti maga köré az elvakult rajongókat.
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged