- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz NightGT #39624 üzenetére
"Youtube-on nem fogod azt megtapasztalni..."
Ez sajnos így van, hetekig, hónapokig teszteltem YT feltöltéseket különféle módokban, az összes ilyen összehasonlító videó nem azt mondom, hogy kamu, félreértés ne essék, de tényleg áldozatul esnek a YT tömörítésnek, ilyen / olyan okoknál fogva, vagy ha nem a tömörítésnek, akkor egyéb más dolgoknak.
Ha tényleg összehasonlítás kell, akkor vagy megcsinálod magadnak vagy megnézed az offline képeket, ahol slider van a különböző módok között. -
lenox
veterán
válasz NightGT #39624 üzenetére
Pont nem arra lettem volna kivancsi, hogy szerinted miert nem lehet youtube-on latni, hanem hogy melyik jatekban van az eg es fold. Ha van mit, akkor megnezem a6000-en is, de egyelore azt latom, hogy szinekben, kontrasztban mast renderelnek, hogy ez elnyomja a valodi kulonbseget, ami az rt-bol jon. Tukrozodes tobb van, egy resze jo, egy resze nem olyan, amilyennek lennie kene, techdemokent elmegy, jatekelmenyhez minimalisan ad hozza. Szerintem. De ha megmondod, hogy te miben (melyik jatekban) latod az ultra jatekelmenyt, akkor megnezem azt is.
#39625:
Nem azt mondom, hogy nem latszik, hanem hogy az elmenyhez kicsit tesz hozza. De ez nyilvan szubjektiv.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest