- DUNE médialejátszók topicja
- LG LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Apple notebookok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Modst3R fórumtársunk részletes cikke: [link]
2016 májusában az nVidia bemutatta a(z) GeForce GTX-1080 és GTX-1070-es újgenerációs termékét, ami már a Pascal architektúrára épül. A GP104-es maggal van dolgunk, ami fölfogható a GP102 kistestvérének, erre épül majd a Quadro P5000-es termékük is.
A teljes GP104 2560 CUDA maggal rendelkezik, azonban ennyi csak a GTX-1080-ban aktív, a GTX-1070-nek 1920 aktív egységgel kell gazdálkodnia. A lapka mérete: 314 mm², TSMC gyártja 16nm FF+ -on.
Figyelem! Ezek az órajelek csak a Founder's Edition-re vonatkoznak, ettől a különböző gyártói, ún. custom kártyák eltérnek, a fogyasztás szintén eltérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pixx96
aktív tag
-
Pixx96
aktív tag
Sziasztok!
Asus strix 1080-on lehet valahogyan VRM hőt mérni? GPU-z nem írja ki.... Bár elég szomorú ha nincsen rajta szenzor holott a DCII hűtéseken mindig volt.
-
Pixx96
aktív tag
válasz bobalazs #36633 üzenetére
Szálak miatt van nekem az 5ghz-en ketyegő 9700k kap annyit mint havernak a 8700k alapon...
Nekem egyébként egy rx 580-at váltott a 1080 hát ég és föld a kettő.Végre újra nv kártyám van már untam az amd micro lagjait egy 970-et váltott nálam az rx 580 előtte de kb hánytam tőle gtx970 után Hiába van fps min , max , avg is rendben volt de soha nem volt olyan smooth a kép vele és ez engem nagyon zavart főleg fordulásoknál meg stb kissé darabos lett volna bár ezt már összes radeonnál megfigyeltem.
-
Pixx96
aktív tag
válasz GIORGIONE76 #36621 üzenetére
Megvan már a vga Asus lett végül mert utána néztem és azaz EVGA típus pont bele esett a melegdés problémába...
Nem csalódtam az Asusban sem BF5 Ultra Multi 9700k társaságában 5ghzen 1.5 óra után se érte el a 70 fokot 2140mhz-en ment a kártya végig +20% power limittel feszültség emelése nélkül. Szal a gari matrica marad rajta( nem mintha lenne rajta gari) nem szorul pasztázásra.
Egy firestrike : [link]
[ Szerkesztve ]
-
Pixx96
aktív tag
sziasztok!
most készülök venni egy gtx 1080 két típuson gondolkozom nem tudom melyik inkább az ajánlott típus. melegedés zaj tuning stb...
EVGA GeForce GTX 1080 Gaming SC ACX 3.0
vagy
ASUS ROG STRIX GTX 1080 GAMING
-
Pixx96
aktív tag
Ok mert hallottam olyat idle valakinek nem vette vissza órajelet ez a típus. Ilyenekre gondoltam. Tudom hülye kérdés pont az is válaszolt rá
[ Szerkesztve ]
-
Pixx96
aktív tag
Sziasztok!
Most vásároltam egy MSI GTX 1070 GAMING X 8GB kártyát esetleg tudom kéne róla valamit?Amire figyelni kell stb..
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest