Aktív témák
-
Bandit21
addikt
Nem igazén értem ezt az S-video szabványt. Az én 9800prom-é legalább 3-4 tűvel több érintkezős mint a notebook-é. A r9800pro hoz adott kábel nem is megy bele a notebook-ba. A tv-t símán viszi minden rendbe gyönyörű kép.
A notebook hoz nem adtak kábelt vette a corában vette ez másik szabványos és nem találtam semmi beállítást amivel NTSC-re vagy PAL ra lehetne állítani. Ennyi. HELP!!!! -
Bandit21
addikt
Ejnyemár nehogy ne legyen már senki széles e hazában aki ne tudna válaszolni!
-
Bandit21
addikt
Hali mindenkinek remélem tud vki segíteni.
unokatesóm van itt nálam és vett 1 Clevo notebook-ot SIS650-es VGA-val a TV-outja nem pont olyan s-video mint az én radeonomnak van a csatlakozósjában jóval kevesebb érintkeztőt tartalmaz. Találtunk hozzá s-video kábelt és Scart csatlakozó bemenetet is. Amikor viszont összedugtuk a TV-vel a videón keresztül akkor a kép bár szép, de fekete fehér és enyhén ugrál, Mi lehet a baj? Remálem tud vki segíteni! előre is közsi Bandit21
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest