- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Természetből eredő gyökerekhez tér vissza a Keychron
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
eketomy
senior tag
válasz
Kyle.Katarn
üzenetére
Szvsz, ha pár másodperc alatt nem sül meg a noti ill. nem melegszik akkor nyugodt szívvel használhatod.
Amúgy meg sztem, valamit vagy rossz helyre kötöttél vagy nem kötöttél be, vagy valami letestel és azért világít egyfolytában a led. Amúgy ha minden jól működik a gépen ezen kívül akkor ez nem okoz nagy hibát én nem 1x jártam úgy hogy szétszedtem valamit és az összeszerelés után nem ment mert kihagytam valamit, volt olyan noti amit 3x - 4x szét kellett szednem, (pedig én értek hozzá meg már nem egy tipust szedtem szét) mire 100%-ig működött minden, ez attól is függ, hogy milyen noti mennyire bonyolult stb...
Szal sztem szedd szét még1x és a ledes panel körül nézz meg mindent alaposan, hova megy onnan vezeték meg ilyenek ill. a forrasztásodnál is ellenőrizz mindent.
Remélem tudtam segíteni. -
NEMO1968
őstag
válasz
Kyle.Katarn
üzenetére
Sajna csak akkor fogod tudni,ha látod.
Annyira nem vágom sem a laptopokat,sem az elektronikát,de ha nagyon elment valami,akkor már kivágott volna valami biztit valahol.
Egyszer túláramot kapott egy ACER gépem,és csak a töltésvezérlő ment szét.
Javítható volt.
Szerelő mondta,hogy másnak nem lett baja,elég jól védve vannak azért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen videókártyát?
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx