Hirdetés
Aktív témák
-
drCaligari
tag
Semmi!? :((
-
drCaligari
tag
Sziasztok!
Hát nekem is van bajom (hasonló) a NIS2004-el! Ha engedéjezem, hogy fusson akkor nemes egyszerűséggel nem enged át semmit. Se Explorer, se dc++. Ez kétségtelenül tutibiztos tűzfal, de azért talán túlzás. :C Próbáltam már engedéjezni a progikat de semmi (biztos rosszul csináltam), próbáltam állítani az IP-n (Trust) szintén semmi. Jó volna ha tudnátok segíteni, mert elég fontos volna.
Mikrohullámos netem van amit megosztok egy másik géppel (nem tudom számít e).
Előre is köszönöm! -
Lambda
tag
Üdv!
Szóval feltelepítettem a szóban forgó progit a problémám annyi, hogy meg volt osztva a net két gép között, de a kliensgépek már nem érik el. A progit belőttem a legjobb tudásom szerint, a hálózat is működik, de a netmegosztás nem. Mindkét gépen xp. Valaki tud segíteni, hogyan kell beállítani ezt a tűzfalat, hogy működjön a megosztott net? Xp-s tűzfal természetesen kilőve.
Aktív témák
- Bittorrent topik
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Autós topik
- PC Game Pass
- World of Tanks - MMO
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest