- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos fejegységek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Apple notebookok
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz callmeakos #12540 üzenetére
Nem rég értem el. Másodjára. Mert a hsz pontszám átállításával visszaminősültem félistennek aztán rágyúrtam aszakmai hsz-ekre és újra jómunkásember lettem.
Pedig jó lenne ingyen SB-t...
#nincsbennetarcsi
-
Robokutya
senior tag
CCXR vagy reventó itt is felteszem a kérdést
-
Sirkonyak
csendes tag
válasz Robokutya #12553 üzenetére
Szerintem az előbbi a Reventon már nem 1szer volt ajándékba boost vásárlás mellé és szerintem még lesz is...
"Szia bumburnyák kaparsz?Azt hiszed te vagy a Schumacher?Úgy feszítesz mintha te huggyoztad volna a Golf áramot.Mi ez a két gokart csak nem Mercédesz??Azannya már verdákat is gyártanak??"
-
Robokutya
senior tag
ha még esetleg valakinek hiányoznak a csillag matricák azt szívesen felveszem facebookon keresztülmég legalább 2 jelentkező kellene
-
-Rolika-
senior tag
Egy kis csemege az olyan Porsche őrülteknek, mint amilyen én is vagyok
[HULK]https://www.youtube.com/@Rolika82
-
veterán
Hello, az lp-640-esemben érdemes-e kicserélni a zöld 11/8-as turbót kicserélni egy kék 9/13-asra? 741-ről 742-re növeli statot, egyébként kék-zöld-zöld-fehér-( az attack motorsport gumi milyen színű?) az aktuális színsora.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
ETOM
addikt
Hát érdekes egy patch lett ez nyomtam két team escapet. Töltés idő tényleg jó lett, de volt lag meg akadozás is. Másik meg beért első gyerek hagyott 6 másodpercet h beérjünk persze h DNF.. bár lehet ez eddig is így volt nem tom.
-
sunny84
senior tag
f1 ingyé kód [link]
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
senior tag
Jó reggelt mindenkinek!A Zonda F szerintem erősebb lett és átkerült az S-class-ba.Nemrég még A-s pályán nyomtam vele.
ForzaHorizon1-2-3-4-5 - XENON010101
-
noblem1983
senior tag
válasz xenon2 #12565 üzenetére
Jól látod, a Zonda F brutálisabb lett a frissítés után.Remélem megmaradnak az A-s pályás időim ha egyáltalán terveznek ilyet, hogy törlik azokat az időket. Ahogy látom a B-s Elite CCX is eltűntek az elejéről néhány pályánál
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
Robokutya
senior tag
válasz GrotESC #12568 üzenetére
ha esetleg belesnél a játék fő oldalára nem kellene koptatnom a billentyűimet
3 Facebokos barátmeghívás esetén megkapod az épp aktuális matrica csomit.
Ha gondolod meghívhatsz engem is mert egy hiányzik a 3 hoz.
------------
admin vs user esete Ea szempontok alapján. Lehet találgatni ki az admin és ki az user -
F22Reventon
tag
Beújítottam a Boeing CCXR-t, elég jól megy. Zondáhopz képes kisebbeket ugrik, nagy sebességnél jobban betapad és bárhova bekanyarodik. Zonda a kanayrgós pályákon jobb, ez meg a száguldósokon.
-
F22Reventon
tag
válasz F22Reventon #12572 üzenetére
Bátorkodtam letesztelni ezen mérések alapján, a következő eredménykeet kaptam üres kocsival: max sebesség 349, gyorsulás 235, nitró 38
-
sunny84
senior tag
7DWK-KCXG-6Y3B-YSA8 Lancia Delta HF Integrale Rally Edition kód , nem bérlés hanem örök
forrás Chris" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
cuebler
senior tag
a kód műxik
[ Szerkesztve ]
"Vannak, akik csak a csúfságot látják a világban... a zűrzavart. Én a szépséget látom..."
-
Robokutya
senior tag
franc sose fog összegyünni az utolsó facebookos meghívás ezt nem hiszem el a hóember se gyűn
1 kellene még. -
Underground2
tag
beváltotta, a kódot még tegnap...de csak ma tudtam volna átvenni az ajándékot...
de ma már azt írta ki h felejtős...akkor ez már bukó ugye? 24 órám van rá?You'll never walk alone!
-
Underground2
tag
válasz Underground2 #12582 üzenetére
érdekes, beléptem és volt a verda...pedig azt írta h valami gond van!
probléma megoldvaYou'll never walk alone!
-
senior tag
A jelenlegi autóim közül a Zonda F-el futom a legjobb időket.Nálam még a cinkét is üti...
-
joe007
tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne, hogy a hóemberes matricához való kódot miért nem kaptam meg a hírlevélben?
Ez ügyben kihez lehet fordulni segítségért?
Persze, amit a neten találtam kódot INB4-.... es kód már nem jó.
Köszi a segítséget.Xiaomi Redmi Note2 Prime - Gamertag: Joe007Hun (NFS-NL,CSR2,CSR-Classic)
-
NFree
addikt
Sziasztok ithon vagyok .
sunny84
Isten király vagy kössz a kódokatvga
-
F22Reventon
tag
Szép az "új" alfa romeo! Vagy okos amerikaiak tervezték, vagy én nem tudok a magyar vonatkozásról, de előlről is és hátulról is piros-fehér-zöld zászló feszül rajta.
-
callmeakos
veterán
válasz F22Reventon #12589 üzenetére
Vagy talán az olaszok miatt. Mert az Alfa Romeo egy olasz cég aminek Zöld-Fehér-Piros a zászlaja.
All→M8
-
F22Reventon
tag
válasz callmeakos #12590 üzenetére
de akkor elrontották, mert piros-fehér-zöld van a zöld-fehér-piros helyett
-
PR0JECTNR56
addikt
Az új Alfa helyett jobban örültem volna egy két Group B-s autónak. Az alapok már úgyis benne vannak a játékban.
-
callmeakos
veterán
válasz PR0JECTNR56 #12592 üzenetére
Minek?
Amíg a B kategória csúcsán trónol az MR2 addig csak felesleges betenni új autókat a B-be.All→M8
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz callmeakos #12593 üzenetére
Szerintem félre érted. Nem a NFSW "B" csoportjára gondoltam, hanem erre.
-
callmeakos
veterán
-
joe007
tag
Sziasztok!
Továbbra is várom a választ hátha vki tudja a Hóemberkés problémámra mert a fiam nagyon szeretne egy olyantot a gépházára .) Kösszi a helpet.
Xiaomi Redmi Note2 Prime - Gamertag: Joe007Hun (NFS-NL,CSR2,CSR-Classic)
-
joe007
tag
ill. a megadott Lancia Integrale-t, hol tudom kiválasztani a listámba, ha a megadott kódot elfogadta az EA rendszere, mert a kocsik között mégse tudom kiválasztani!
Köszi a tippeket.Üdv, Joe007Hun in NFSW .)
Xiaomi Redmi Note2 Prime - Gamertag: Joe007Hun (NFS-NL,CSR2,CSR-Classic)
-
senior tag
Vicc az új Alfa ára? A class-os azt értem,de 13000-ért egy olyan autót,amit elver a GT2 is és az M3GTS is.Az Alfának még a skillekkel sincs jó nitrója
-
törölt tag
sziasztok, az ingyenes lambót megéri megvenni 1.4M-ért?
mikor lesznek új ingyenes kocsik?
és várható, hogy B osztály felett is lesz esetleg?egyelőre csak ennyi kérdésem merült fel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Horgász topik
- Androidos fejegységek
- DIGI kábel TV
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest