- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz Bekő Tóni #13200 üzenetére
a munkahelyi laptop nem bírja a játékot, nincs benne vga. majd belépek holnap. Jaaa.... majd 2 hét múlva bemegyek a pályára is... addig csemegézni tudtok a jelenleg érvényes időeredményeim közül, rámentem a pályára korábban. Szerintem le is fotóztam a befutót.
szerk: majd keresek pár fotót és jól az orrotok alá dörgölöm... majd jól megmutatom én nektek...
[ Szerkesztve ]
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
Bekő Tóni
tag
Meg ennyire virgonc az a Nismo-s R34. Gray pointon azt a kicsit felfelé vezető S kanyart 180-190 majd 160-170-el veszi úgy, hogy végig taposod a gázt a kanyarokban, és nem falazol egyáltalán.
Számomra már-már túl rajzfilmszerű - pl. állóból is ahogy tapadásvesztés nélkül megfordul két (egy?) sávon belül. Ezek miatt még mindig jobban szeretem a SpecV R35-öt. Azt még mindig vezetni kell, s nem tolni előre - nem is versenyképes a top verdákkal mint a Nismo. -
UFO1
senior tag
Új helyen a Csalók a Need for Speed World-ben! A régi topik végén lesz egy link ami ide irányít! Akit zavar a játékban a sok cheater, hacker ne habozzon töltse fel a képeit és kibeszéljük.
-
tatabike
őstag
Értem. Én is szeretek nyerni, de ha erősebb a másik verdája, akkor is van esély. Mondjuk én csak drag-on nyomulok, tegnap 5 futamból 3x megvertem egy Zonda F-et GTR-rel, meg erőlködött ott egy szintén jóval erősebb Boss '12 is, de a fasorban sem volt...
UFO : Zsír...
[ Szerkesztve ]
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
NFree
addikt
Amikor bezárták a topikot , é be is fejeztem a dolgot kb 50 1értelmű képet tudnék azóta felteni de nem szemetelek itt vel leszarom, ennyi de kössz meg a multkori tezstet is , de bakker lekéstem az rs-t
#13207) tatabike
Na én pont nem megyek dragon, tegnap akárhány probálozásom volt csíterbe botlottam , mennyen a f.. om[ Szerkesztve ]
vga
-
tatabike
őstag
Én meg nem megyek ott, ahol kormányozni kell, mert túl gyors...
22 éves jogsival nyugodtabb tempóhoz vagyok szokva, fiatal koromban egyszer kipróbálhattam egy akkori M3 AC Schnitzer bömöst, 280-nal, köszöntem szépen, nagy élmény volt, de ennyi...Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
ETOM
addikt
Jájj nem mennek a szerverek
-
tatabike
őstag
-
NFree
addikt
Na jók legyetek én 2 hétre eltünök aztán re. Addig mindenkinek part s skill esőt kívánok szevasztok
vga
-
Bekő Tóni
tag
válasz Bekő Tóni #11544 üzenetére
2012.09.26.: "Más: nem sok autóra akartam úgy igazából carbon-hatású motorháztatőt vinylezni, csak erre az egyre, erre eztkellcsinálnianekie" - Na kész
- Nesztek, Nismo R34, mert szép arányos formájú kocsi és mert pár hsz-szel korábban szó volt róla.[ Szerkesztve ]
-
sunny84
senior tag
ide is bedobom hogy újabb ráncfelvarráson a nismo r34 em
[link]" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
-
Crowent
tag
válasz noblem1983 #13227 üzenetére
Nem bántam meg. Megy mint az eszeveszett örült! Tényleg fantasztikus kis gép, legalábbis szerintem. =)=)
[ Szerkesztve ]
Need for Speed World Nickname: NORBI5528
-
tatabike
őstag
válasz Crowent #13228 üzenetére
Veyron-t lenyomja?
Vettem még egy verdát, aztán egy időre be is fejeztem a vásárlást. Mire összejön annyi IGC, már az Aventador is "E" osztályos lesz.... Majd valamikor 2020-ban, az én tempómmal...
Vettem egy Nissan Fairlady-t. szeretem ezeket a régi vasakat, jól mutat a Shelby Daytona meg a GT40 MK I mellett....
[ Szerkesztve ]
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
tatabike
őstag
válasz PR0JECTNR56 #13230 üzenetére
Azaz, már régóta nézegettem. Meg emlékszem, nagyon kicsi gyerekkoromban megvolt nekem matchbox formájában, kedvenc játékom volt...
-
tatabike
őstag
válasz eLit-MiLan #13232 üzenetére
Ja, tudom, hogy nincs bent Veyron, csak láttam egy videót, ahol egy igazi veyron lenyomta az igazi Cinque-t, ezért kérdeztem, hogy ezt az új Koenigsegg-et is veri-e esetleg, mert azt még nem láttam
Vagy Ti nem szoktátok ezeket a verdákat nézegetni valós mivoltukban? Én néha ellenőrzöm, hogy stimmelnek-e a dolgok, pl. legutóbb arra voltam kíváncsi, hogy a World-beli GT40 MK I-nek olyan-e a hangja, mint az igazinak. Olyan...Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
tatabike
őstag
válasz PR0JECTNR56 #13230 üzenetére
-
sunny84
senior tag
válasz tatabike #13233 üzenetére
sajnos szoktam meg gyorsaságiakon is látom őket igen sűrűn ezért fáj ennyire hogy ilyen szar itt az r32 - r34 - r35 , evo -k , subi -k stb japó tuner dög , ezért örülök is hogy a honda nem került bele ebbe a trágyába .. lehet japóktól nem kaptak annyi pénzt és ezért sz@rul állították be az autóikat
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
SylarHUN
senior tag
Sziasztok!
Asszem én ebből a buliból is kiszálltam. Sőt az összes PC-s ből is.
Az eddig játszott játékaim, mind befejeztem egy újabb game miatt.
Gran Turismo 5 Academy (PS3)
Nincs Pc-n ilyen jó és szép játék, no meg összetett és ennyire jó online kivitelezés.
Nincs lag, szerver error stb.
No meg több mint 1000 autó! Igen több mint ezer.Csak egy kép az egyik autómról, így néz ki az egész játék.
További képek ITT, ha érdekel valakit.
PSN: Xbox:
-
SylarHUN
senior tag
válasz eLit-MiLan #13241 üzenetére
A tunining sokkal komolyabb. Mindent úgy tudsz állítgatni mint egy valódi autón.
Neon az nincs.PSN: Xbox:
-
tutuhawer
őstag
válasz SylarHUN #13242 üzenetére
A setupolás mehet majd jobban a simraewayben is. Én abban nagyobb lehetőséget látok. Mindenesetre azt üzenem: jó játékot, még biztosan összefutunk
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
noblem1983
senior tag
válasz SylarHUN #13239 üzenetére
Szép képek és hát Lambok vannak rajta attól még szebb. Én is toltam korábban de eladtam a PS3-at mert meguntam pont a World miatt. Igaz nekem az első kiadás volt meg de nem tudtam jobb időket menni a béna 180 fokos kormányommal ez is volt az egyik ok. Volt nekem is rengeteg autóm és tényleg jók voltak a tréningek is de annak a verziónak nem volt még olyan ütős a graf-ja, voltak számos helyen lebutított textúrák és az 1000 kocsiból kb 300 a prémium kidolgozású a többi csak portolt fekete séma belső nézettel. Ha nem így van már javíts ki
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
cuebler
senior tag
lassan szétoffoljuk a topic-ot
engem már a forza 3 "kínálata" is megfogott, de a horizon meg aztán... már csak arra várok, hogy valami gold vagy ultimate vagy collector's verzió kijöjjön belőle
és itt nem hiánycikk a ferrari, a honda vagy a mercedes-benz...
[ Szerkesztve ]
"Vannak, akik csak a csúfságot látják a világban... a zűrzavart. Én a szépséget látom..."
-
Underground2
tag
Forza MONEY!!
hogy lehet a leggyorsabban pénzhez jutni?
You'll never walk alone!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Milyen switch-et vegyek?
- Öregszem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Automobilista 2
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest