- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghostkid13
csendes tag
válasz Underground2 #13250 üzenetére
Én Team Escape-el meg Pursuit-okkal szedtem meg magam
-
Robokutya
senior tag
Mé nem mükszik ez a szar már rendesen?? Egy gépen rögzítettem a dolgokat sandboxie 3.6 tal meg BB FlashBack Pro Recorderel.
-
tatabike
őstag
válasz Robokutya #13238 üzenetére
Szép verda. Az alsó jobban tetszik... Közben az enyém alá is sikerült egy kék neont lőni, így most már egységesen kék az autó. A fényezés ez a füstös vagy milyen hatású festés, csak ha merőlegesen nézel rá, akkor látszik a színe, egyébként szürke. Nem ugrik be a neve, a festékfajtáknál az utolsó lehetőség.
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
tatabike
őstag
válasz cuebler #13255 üzenetére
Nem gyöngyház, az más, az nem tetszik. A gyöngyház az a pearl, ez meg valami ingredient, vagy mi. A listában a legalsó.
A gyöngyház az mindig mást színt mutat, általában a szivárvány színeit, attól függően, hogyan esik rá a fény. Ezt úgy érik el, hogy a festék különböző rétegeiben különböző színeket visszaverő anyag van, és a fény valamint a rálátás szöge határozza meg, melyik ver vissza éppen. Általában 3-4 rétegben hordják fel, meg mostanság már valami optika réteget is tesznek rá, meg még lakkozzák is ezek után. Valami ilyesmi rémlik...A csiricsáré autók már nem tetszenek. Régen én is fogtam egy matricát, rátettem a tetőre, aztán húztam-vontam nyújtottam mindenfelé, míg be nem borította a kocsit, aztán színeztem.
Mostanság a minimál design jegyében pingálom a verdákat, összeválogatva a színeket, kasztni, felni, ablakfólia, neon. Van piros, lila, zöld meg kék autóm, meg egy sárga is.[ Szerkesztve ]
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
ghostkid13
csendes tag
válasz tatabike #13256 üzenetére
Én sem vagyok oda a túlzott festésekért,sok kocsinak nem is áll jól, nekem pl. van egy Ford Mustang Boss '69-em amit a világért nem rontottam volna el valami festéssel. Szép metál szürke lett, fekete felnik, fekete versenycsíkok és egy 3-as ültetés. Nálam inkább az a fontos mi van a motorháztető alatt
-
Robokutya
senior tag
Igaz tényleg vannak járgányok amiket vagy nem lehet vagy nem mutat rajta jól a sok minden ha meglesed nekem is van egypár autóm ami szinte semmi festés max egy csík.
Erre pl büszke vagyok nekem nagyon tetszik.
De ez se rossz bár kár a másik oldala miatt
néhány járgány meg tök muris ha tele van szórva minden félével -
Robokutya
senior tag
válasz ghostkid13 #13259 üzenetére
Az oldalán a betűkkel azér megszenvedtem hogy jól nézzen ki még akkor is gond a kihelyezés ha rendes betűvel játszik az ember
A kocsi mindkét okdalán azonos helyre tenni a betűket nehéz munka
És a felirat is egy igencsak a fejlesztőknek szóló üzenetet rejt stílusos megoldásban
idlers --- naplópók-at jelent..[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
válasz Crowent #13261 üzenetére
A Platinum Pack-os kártyát vetted meg? Voltak benne jó cuccok?
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Crowent
tag
válasz tupacamaru #13262 üzenetére
Volt... XDD
1 kártyából esett 2 db Zero ultra fék... Szerinted? A hajamat téptem... Meg 1 turbó...9-9-0...Need for Speed World Nickname: NORBI5528
-
Robokutya
senior tag
válasz Crowent #13263 üzenetére
Örülj neki, hogy nem adott egy két csillagos cuccot.
Szerintem a nyerési esélyeinket rongáljuk, ha Boostot veszünk. Tuti hogy bekerülsz egy olyan külön kezelendő csoportba játékon belül akire úgy gondolnak, ha már nagy értékben befektetett akkor inkább a pénzét költi minthogy a játékban a nyerést tartsa szem előtt. Én ezt látom amióta megszaladtam a boost bulival. Ha jobban meglesed vajh mé van az is ha mondjuk veszek boostot pár verseny után kapsz is valami hasznosabb cuccot.
Haljak meg ha nem így van. -
F22Reventon
tag
válasz Robokutya #13264 üzenetére
Biztos van valami mahináció a játékban. Nekem is a boostmentes korszakomban street sport-nál jobb cuccot nem dobott, lvl20-25ig. Fogalmam nem volt h másoknak honnan van race meg pro alkatrész. Pláne pro tuned?? Biztos a srác napi 6-10 órát játszik. Ekkor street improved volt a bolti legjobb alkatrész. Miután befizettem boostra, és költöttem valamire, utána mindig adott vmi jobbat. Ha nem költöttem hónapokig, akkor nagyritkán, de ha vettem egy új autót, aznap összeszedtem hasznos cuccokat.
-
SylarHUN
senior tag
válasz F22Reventon #13265 üzenetére
Ezzel díjazza a játék a prémium felhasználókat.
Ennyi.
Aki költ rá, az többet kap mint a free gamer.PSN: Xbox:
-
sunny84
senior tag
válasz SylarHUN #13266 üzenetére
a nagy lóf...t , van 1 teljesen igc accom a többi mellett csak earn boost lett benne meg a free kódok ennyi , és minden autóm full és nem toltam napi 1-2 óránál többet ennyi .. , én is kivi voltam a dropra és szépen adott a játék , már azt az accot nem használom csak úgy van ...
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
-
Robokutya
senior tag
Skacok adjatok ötletet mi lehet a hiba.
Van két gépem két külön játékaccal szeretném ha a két gép tudna játszani egymással.
De a barátmegjelölés is hiába próbálom az egyik játékosra mindig azt írja ha majd aktív lesz akkor tudok kommunikálni vele.
Tehát se grupot nem tudok nyitni a másik gépem fele se verseny invitáció se megy ki. Olyan mintha nem is látná a két gép játékon belül egymást.
Sendboxival meg látja a másik accom tudok grupot nyitni de nem tudok játékot indítani a másik felé.
Közös internet forrásuk van.
Ötleteljetek ezen legyetek oly jók. -
SylarHUN
senior tag
-
eLit-MiLan
őstag
válasz F22Reventon #13273 üzenetére
Tesómmal szoktam gamelni, ugyanaz a net van nekünk is, és megy...
Mindketten apexen vagy chinaceon vagytok?Origin / Steam Name: eLit-MiLan || The headless chickens invaded our world...even me.
-
UFO1
senior tag
-
Robokutya
senior tag
válasz F22Reventon #13273 üzenetére
A frász ezek az idióták felcserélték az ON kapcsolókat az OFF kapcsolókkal a sociál menü alatt.Most tökéletes minden miután OFF állásba tettem azt aminek ONban kellene lennie
-
eLit-MiLan
őstag
Ha már itt tartunk, az miért van hogy free roam-ba nem látom ismerőst, mikoözben versenyezni tudok vele? ritkán találkozok vele free roam-ba is de ritka nagyon...volt olyan amikor ő látott, én meg nem láttam őt..ez mitől lehet?
Origin / Steam Name: eLit-MiLan || The headless chickens invaded our world...even me.
-
Robokutya
senior tag
válasz eLit-MiLan #13277 üzenetére
Ez még mindig a csenel problémának köszönhető.
Illetve ezek után meg merem kérdőjelezni hogy a térképnél levő alkalmazáskapcsolók működnek e ott lessétek meg be van e állítva az összes kapcsoló valamelyik csak a saját cseneled játékosait mutatja csak.[ Szerkesztve ]
-
odébbb
tag
Jóéjfélt minyá ASZFALTBETYÁROK !
Rég irtam ide . tök jó érzés hogy nemdobáll ultra cuccot a kavicsozásért , de athatna má , me unom , hogy 121 dajé-re semmmi , mit kell tennnem , há má megén köcscscek bosstot erre bugos nagy lókaki halmazra ....na neeemmm szép vót - jó vót ... köszönöm ennnyi ...
odébbb
-
Norwich
tag
Hali!
Most tértem vissza a játékba kb. fél vagy 1 év kihagyás után.
Régen f*lbaszott mert szörnyen bugos volt azért is hagytam abba de most újra kedvet kaptam és nem is olyan szörnyű mint régen ( vagy lehet csak én látom így )
Azután érdeklődnék h régen volt olcsó lengyel boost és h ilyesmi lehetőség van- e most? -
sunny84
senior tag
válasz Norwich #13284 üzenetére
üdv újra , most is van pár bug meg kurv@ sok csaló g..i , most inkább utóbbiak ölik meg a játékélményt ...... az a kimondott olcsó lengyel boost már nincs , de van [ilyen] ( még 1x köszönjük Chrisnek meg ) lehetőség valamivel olcsóbb mint ha simán vennéd
-
Norwich
tag
válasz sunny84 #13285 üzenetére
Köszi a választ!
Hát végülis jobb árban mint a sima
Bár nemtudom h költsek - e rá.
Az APEX szerveren van egy Accom a régi az teli van SB - s kocsikkal.
Szerintem kezdek most egy olyat amit nem SB - s kocsikkal rakok tele.
Bár még maradt egy kis SB - m azt elköltöm valamire
Akinek van kedve vegyen fel:
APEX EU: BURNBOSS
CHICANE EU: FCKINFAMOUSMost perpill a CHICANE Serveren vagyok többet ezt kezdtem most!
-
tatabike
őstag
válasz Robokutya #13281 üzenetére
Jaaj dee
Majd megnézem. Hol kell figyelni? Nekem fapad a World, nem költök rá semmit. Amim van 5 kocsim, azt úgy versenyeztem össze... A számokat azt láttam, de a betűket nem...Én már meguntam ezt a gyémántszedegetést. Csinálja a t...m. Nem ad semmit, csak hülyeségeket. Versenyek után legalább néha bead egy pro mocit, vagy ultra sebit, féket, gátlót...
[ Szerkesztve ]
-
-
tatabike
őstag
Nem terveznek semmit a hackerek ellen? Már úgy elszemtelenedtek, hogy egy verseny után le sem lépnek, ugyanazt a bandát szívatják egymás után akár 10x is. Az egyiket a drag versenyen már a végén úgy szereltem le, hogy mikor mellőlem indult, elé álltam, hogy a többiek nyerhessenek. És nem lépett ki, folyamatosan nyomta az race again-t. Nem értem, miért jó, hogy ezek a tetvek itt garázdálkodnak.
-
sunny84
senior tag
kicsit én is el táncoltam a worldtól és lanon dirt 2 ztem haverral , [1körös futam vidink] ami teszt is volt hogy futunk kormánnyal , a no fear - es subi az enyém Tutu-nak biztos bejön mert 2 subi van benne
[ Szerkesztve ]
-
tatabike
őstag
válasz sunny84 #13294 üzenetére
Menő...
Kérdés. Nyertem egy race féket, gondoltam fölteszem a D-kategóriás Eclips-re. Erre azt jelzi, hogy ha fölteszem, a handling kivételével minden stock értékre fog lecsökkenni. A gyorsulás 340 helyett 140 lesz, az overall is 300+-ról 201-re fog romlani, meg ilyenek. Ez valós, vagy csak bug? Nem mertem feltenni, hátha később még jól lesz valamilyen verdára.
-
tatabike
őstag
Másik kérdés. Lvl35 vagyok, és 5 kocsim lehet. Ez nem lesz több sose, csak ha boostért veszek garázshelyet? Mert megtetszett egy verda, de nem tudom megvenni, nincs garázshelyem. Vagy Lvl40-nél kapok még egyet esetleg?
[ Szerkesztve ]
-
SylarHUN
senior tag
Elméletileg 60-as szinten kapsz még egyet, de eddig még senki nem kapta meg.
Úgyhogy marad a boost-os vásárlás.PSN: Xbox:
-
tatabike
őstag
válasz SylarHUN #13297 üzenetére
Kösz. És amit korábban írt valaki, hogy minden 10. lvl ugrásnál kapott egy plusz helyet, az már nem játszik? Mert őszintén szólva, én nem figyeltem, de ha alapból kettő hely jár, és minden 10-nél plusz egy, akkor nekem most azért van 5 hely, mert kaptam 10-nél, 20-nál és 30-nál is egyet. Akkor elvileg még 40-nél és 50-nél is jár majd, 60-at nem tudom, volt aki akkor is kapott.
Vagy még az lehet, hogy csinálok egy új profilt, és úgy gyűjtöm tovább a verdákat...[ Szerkesztve ]
-
tatabike
őstag
válasz SylarHUN #13297 üzenetére
Lejárt az időlimit, de esetleg érdekes lehet ez, amit találtam:
"Az ingyenesen hozzáférhető garázshelyek száma is változik, mégpedig eléggé pozitív irányba, ugyanis a mostani 3 hely helyett, 50-es szinten összesen 7 garázs hellyel fogunk rendelkezni! Ezek szinthez lesznek kötve, a következő képpen:
- Két helyet kapunk kezdés képpen
- Egyet 12-es szinten (új)
- Egyet 20-es szinten (új)
- Egyet 30-es szinten (új)
- Egyet 40-es szinten (új)
- Egyet 50-es szinten (új)"Ez tavaly 2012 augusztusi info.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Milyen switch-et vegyek?
- Öregszem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest