Hirdetés
- IFA 2025: Egy normál és papírvékony tábla a Samsungtól
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Home server / házi szerver építése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dark KillerX
addikt
Ajánlom minden Radeon tulajdonos figyelmébe ezt a drivert,amit hivatalosan az új HD5**** szériához készítettek.Nálam a telepítés után érezhetően javult a Shift teljesítménye,15 ellenfél mellett,fraps-al nem néztem,de érzésre számomra javult a sebesség.A link pedig.[link] Ja és Res5 alatt már lejátssza a videókat.
-
Dark KillerX
addikt
Én is csináltam egy Fraps-os mérést [link] ilyen beállításokkal ,és a következő eredményeket kaptam:
Avg: 32.500 - Min: 21,6 - Max: 47
Én úgy gondolom ezekről az eredményekről,hogy nem rosszak,főleg,hogy egy 15 fős verseny volt ,igaz talán a min kevésnek tűnik,de nem vészes,amúgy pedig még azt tapasztaltam,hogy ha CCC-ben a Mipmap résznél a csúszkát a Teljesítmény irányba toljuk valamelyest javul a helyzet.Én azt mondom,hogy tökéletesen tudok vele játszani. -
Dark KillerX
addikt
Furcsa
,nálam a húzott 3850-mel,csak akkor csökken 20FPS környékére,ha 15 ellenfelet állítok be,és leghátulról indulok.Amúgy pár perce nyugodtam meg,mert az Nv-sek megint örülnek,hogy sz*rul fut Ati-n,de haverom gépén látva;Phenom X3(3,5GHz)+4GB ram+Gainward 9600GT Gs(szénné húzva) 1Gb-on sem futott többel mint nálam.Szal az Nv-nél sem fenékig tejfel az élet.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I Cam I W10 I Garancia!
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest