- Új 2 és 4 nm-es node-ot fejleszt a Samsung
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dark KillerX
addikt
Ajánlom minden Radeon tulajdonos figyelmébe ezt a drivert,amit hivatalosan az új HD5**** szériához készítettek.Nálam a telepítés után érezhetően javult a Shift teljesítménye,15 ellenfél mellett,fraps-al nem néztem,de érzésre számomra javult a sebesség.A link pedig.[link] Ja és Res5 alatt már lejátssza a videókat.
-
Dark KillerX
addikt
Én is csináltam egy Fraps-os mérést [link] ilyen beállításokkal ,és a következő eredményeket kaptam:
Avg: 32.500 - Min: 21,6 - Max: 47
Én úgy gondolom ezekről az eredményekről,hogy nem rosszak,főleg,hogy egy 15 fős verseny volt ,igaz talán a min kevésnek tűnik,de nem vészes,amúgy pedig még azt tapasztaltam,hogy ha CCC-ben a Mipmap résznél a csúszkát a Teljesítmény irányba toljuk valamelyest javul a helyzet.Én azt mondom,hogy tökéletesen tudok vele játszani. -
Dark KillerX
addikt
Furcsa
,nálam a húzott 3850-mel,csak akkor csökken 20FPS környékére,ha 15 ellenfelet állítok be,és leghátulról indulok.Amúgy pár perce nyugodtam meg,mert az Nv-sek megint örülnek,hogy sz*rul fut Ati-n,de haverom gépén látva;Phenom X3(3,5GHz)+4GB ram+Gainward 9600GT Gs(szénné húzva) 1Gb-on sem futott többel mint nálam.Szal az Nv-nél sem fenékig tejfel az élet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest