-
PROHARDVER!
Alapelv: "Ha rendszáma van, itt a helye!"
Nem a motor mérete a lényeg, hanem az EMBER !!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirKero
őstag
Nem ez lesz a BMW legpofásabb robesze + még Kinai is [link]
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
kcsa
veterán
Ez már létező típus
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
csongi
Topikgazda
válasz SirKero #11002 üzenetére
Másik cikk, ez is BMW. Mekkora egy sablon duma Pontosan annyira lesz megfizethető mint eddig, csak majd ezután extra haszon lesz rajta. Ennyi
"A jelenlegi tervek szerint egy-két éven belül bemutatkoznak az újdonságok, amik a kincstári szöveg szerint német minőségben, de megfizethető áron készülnek majd"
-
Hauptmann
addikt
válasz Burt1793 #11001 üzenetére
Azért az fura, hogy pont akkor húz befelé, amikor elmennél mellette. Nem egyszer, sokszor.
BMW téma, nemrég mentem pár kört egy 250-es C1-el, menni ment, de nagyon csúnyán öregszik. Marha fura volt a magas súlypont, de biztos megszokható. Csak a tükör ne lenne pont szar helyen, elég nehéz vele a sorok között menni.
[ Szerkesztve ]
-
Hauptmann
addikt
-
lehella
senior tag
Ez a 10-es út nagyon durva még most is. Azt hittem, hogy a vonat és a körforgalom átadásával jobb lesz a szitu. Kéne ide is cikkeket írni mint a 44 milliárdos szégyen vonat felújításról, hátha valamit alkotnak
Holnap fél7 körül kéne befelé mennem, nem tudom hogy bemerjem-e vállalni kocsival, most hogy suli szezon van már.www.taplalkozastanacsadas.hu -> "Edd magad soványra"
-
kcsa
veterán
válasz lehella #11011 üzenetére
Egy csomó sajtóorgánumban jelentek meg cikkek, és egyik se volt épp hízelgő
Fél 7 az necces, vagy még pont jó lesz, vagy már járhatatlan - FB-n van egy 10-es út csoport, érdemes követni. Jellemzően 1 és 2 óra közötti menetidők vannak Pvv-Árpád híd viszonylatban, általában közelebb a kettőhöz.
Asszony 6-kor indul otthonról, de dombtetős lámpánál volt a sor vége, akkor még haladt, de én hétkor indultam, és már angoltemetőnél volt a sor vége, úgy, hogy meg sem mozdultak az autók.
Előre félek hogy mi lesz, ha elmúlik a motoros idő...
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
lehella
senior tag
Megtaláltam a csoportot
Én Ürömnél lefordulok, nekem elég ha akkor jó. Igazából a Kolosy felé jártam reggelente, de ott is megy a kavarás a villamos építés miatt, a Zsigmond tér felé kell kerülni, lehetne még a Kiscelin menni, de akkor már inkább a 10-es lenne jobb, az kevésbé hepehupás (lesz új verda és emiatt kicsit most hanyagolom a robeszt, vagyis csak célirányosan a belvárosba használom)www.taplalkozastanacsadas.hu -> "Edd magad soványra"
-
lehella
senior tag
Megosztom a tapasztalataimat...
2 hónapja volt első féktárcsa és betét csere a járgányon. Új EBC mindkettő, 60-nál már ütött mint az állat. Egüéktől ugye úgy hoztam el, hogy ki se próbálták. Visszarakták a gyári tárcsát, az EBC pedig visszament a forgalmazóhoz, elismerték hogy tényleg üt, kaptam egy újat. Felkerült, majd a már ~1000-et futott betétekkel összerakta az új szerelőm.
Nem akartam az ablakon kidobni a 4ropis betéteket, meg ennyi táv alatt gondoltam nem okozhat gondot, de mondta a szerelő, hogy picit most is üt menet közben, indikátor órázni nem volt ideje akkor, de talán csak a "használt" betét miatt van ez, menjek vele kicsit, mert nem balesetveszélyes, ha nem múlik el, akkor 0 km-es betét kellene, ha azzal is szar akkor megint a tárcsa... Azt hittem, hogy felgyújtom az EBC-t
Tényleg ütött, de érzésem szerint harmadannyira. Nagyjából 500km-t mentem vele és egyik napról a másikra elmúlt a féknek az ütése, már talán 200km-t is mentem vele így, ma is megrángattam 100 km/h körül a féket, egyáltalán nem éreztem hogy ütne, remélem nem csak haluzok és hogy nem egy neverendig story lesz ebből iswww.taplalkozastanacsadas.hu -> "Edd magad soványra"
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz lehella #11016 üzenetére
Én webről rendeltem az új vasba EBC hátsó tárcsát és betéteket, szerencsére hibátlan, nem üt. Nagyon gondosan letakarítottam a helyét persze. Jól fog 200 km után, viszont lépésben gurulgatva és fékezve picit csikorog. Bízom benne, hogy el fog múlni, mert idegesítő...
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
-
csongi
Topikgazda
Íme4
Várom a véleményeket tapasztalatokat. Jöhet PŰ-be is, ne írjuk tele a topikot off-al -
huszi.gyb
senior tag
válasz csongi #11025 üzenetére
Néhány észrevételem, ha lehet:
125/50-es okoskodás bekezdés utolsó előtti sor: kani a kapni helyett.
Töréssel kapcsolatban, beleírnám, hogy törött és törött motor közt is van különbség. Nem mindegy, hogy a kapuban 5-nél elcsúsztál, vagy 50nél kifordult eléd egy autó.
Egyenes futás: elengedett kézzel (kezdőknek annyira nem ajánlott), vagy egyenesen haladva porban a keréknyomok megvizsgálása is segíthet.
Motor indítás bekezdés: Mindig hideg
enállapotában indítsunk!!!u. az. a bekezdés Smiley alatti sor: szimerirng fölösleges 'r'
Egyelőre a varioig olvastam el, igyekeztem nem nyelvtan-náciskodni.
Szerintem jó lesz, hasznos egy ilyen.
[ Szerkesztve ]
www.dongosofor.hu
-
csongi
Topikgazda
Az elejétől olvassátok.
Írtam ne a nyelvtani rész nézd,mert sok a hiba egyenlőre, a tartalomra figyelj -
üszök
őstag
2012-es gyártású gumit érdemes még megvenni? Ami lehet csak jövő tavasszal kerülne fel a motorra.
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
üszök
őstag
Mindenkinek:
Ez most csak felvetődött mint ötlet ahogy megláttam,mert a Conti Twist eléggé oda van hátul. 5k-t mentem idén,és elfogyott róla a minta rendesen. Még nem álltam le alkudozni sem rá,csak rákérdeztem mikori gyártás. Idén már nem veszek új gumit az tuti,ha nem találok nagyon olcsót,ami fenn van kibírja. És előre is kéne,mert látom rajta az elöregedés jeleit. Nem a "spórollj rá" ról van szó,hanem inkább fillér b@szásról.
Motor cserén is gondolkodom,nem tudom lesz e belőle valami,ha lesz akkor veszek egy Conti Twistet hátra és azzal eladom,úgyis mindenki nagy betűkkel hirdeti,hogy új Cotinental gumikkal.(miközben tudjuk,hogy a legszarabb)"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
üszök
őstag
válasz pjohnny #11042 üzenetére
Nedves úton nem lehet csak egyenesen menni velük.
Ha vizes az út gyakorlatilag nullával lehet fordulni,döntögetésről szó sem lehet. Vagy 2x kapott el az eső a bükkben az idén és nem volt vicces 30-al lejönni ott ahol száraz időben simán lehet 70-80 as tempót menni. Többször éreztem,hogy csúszik a motor oldalra,ha kicsit is nagyobb volt a tempó,és döntöttem."Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
Grillo
őstag
Srácok, holnap rutin vizsga korlátlanra, A1ről. Kérdeznek műszakit is, vagy csak a balett?
-
csongi
Topikgazda
válasz pjohnny #11042 üzenetére
Sajnos a conty ebbe a szegmensbe nem gyart jo minoseget. Robogo gumik, max 250 ig jo. De az is a mar necces kategoria. Es annyival nem olcsobb. En is gondolkoztam azon a 4,5 k tobbleten, aztan inkabb michelin lett. Majd ennyivel kevesebbett megyek, de legalabb nyugodtabban es elvezetben.
-
Hauptmann
addikt
Hol lehet kapni Pesten jó minőségű benzin- illetve vákuumcsövet, ami fél év után nem keményszik meg a hőtől?
-
Debilon
addikt
üdv!
2010 Honda SW T400-ról vélemény/tapasztalat valakinek lenne?
ma ültem rajta, sajnos nem mehettem vele, kívülről is határozottan tetszik, gyári hátsó dobozzal, garantált 22k km-el.. mondjuk meglepődtem milyen dög nehéz, mikor az oldaltámaszról levettem (talán 250 kg)bejött a képbe egy ilyen is a Kymco DT300 mellé
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest