- OLED TV topic
- Apple notebookok
- NVMe/SATA tárolóbővítés az Orico dokkolójával
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Alapelv: "Ha rendszáma van, itt a helye!"
Nem a motor mérete a lényeg, hanem az EMBER !!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs1011
aktív tag
Szép motor!
Remélem megtalálod vele a számításodat és sok balesetmentes Km-t.---Kawasaki VN 800---Huawei Media Pad M3----Piaggio Beverly 500----Oneplus 2 4/64----ZTE Nubia Z7 Max 2/32----JiayuG3 és Jiayu G4S 2/16 fehér----e-mail:balazs1011@freemail.hu---- mobil:20/405-2490 ----
-
-
üszök
őstag
[ Szerkesztve ]
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
Hauptmann
addikt
válasz -Mosquito- #11906 üzenetére
A magyar 'szak'újságírás nem kicsit elfogult a japán gépekkel szemben, még jó, hogy csak szépet írnak a 'szent' márkáról...
üszök,
Te meg térj észhez, csakis Hondát vegyél, ne ilyen szarolasz fost. Nem megbízható.
[ Szerkesztve ]
-
Golota
aktív tag
Hááát.... szerintem komoly visszalépés lesz az Xcitinghez képest. Hokeldi ülés, virsligumi. Miért nem próbálsz ki egy 250-es Xcitinget Dr Pulley variátorral? Nekem a sima görgők vannak benne, de úgy megy a gyárihoz képest, mint a mérgezett egér... Egyáltalán nem lomha és a fogyasztása is igen mérsékelt ezzel a kombóval. Én el nem adnám semmi pénzért. Pláne nem egy ilyen motorizált sámliért. Bocsi.
-
kcsa
veterán
Nos, túl van árazva. És ez még a legalja árak egyike. De ha nincs reális alternatíva, akkor ez ennyibe kerül és kész. Ha fáj, ha nem
Rendszáma van, persze olasz import, normális volt az eladó is, visszahívott pár nappal a beszélgetésünk után hogy azt nem mondta hogy egy éve hozta be olaszoktól magának, csak azért szól, mert volt aki meghallotta és már nem is érdekelte. Mondjuk mivel nem volt odaírva hgoy magyar forgalombahelyezésű, ezért sejtettem hogy olasz. Na bumm.
A tesztben már az újabbikat tesztelték, ez még a régi, a sz.rabbik
És de, bizonyos értelemben visszalépés lesz. De pont ez a célom részben: filigránabb és könnyebb járművel ficánkolni a forgalomban, dugóban. Xciting ilyet korlátozottabban tudott, többször már inkább beálltam a sorba, amíg az ötvenesek elmentek mellettem. Emellett mentem 250-es gyári konfigos Xcitinggal, és... lomha
Node, meglátjuk. Tényleg People-t szerettem volna, de három eladó darab közül úgy őszintén egyik sem kellene igazán.
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
csongi
Topikgazda
Az elmult par napban olvastam egy par tesztet. Lassan aki tud sztorizgatni tesztet ir
Megkapjak egy napra, es ennyi ido alatt kellene tapasztalatot szerezni. Hat ezek irnak mindent, de hogy esszeruen tesztelnenek...... az mar sok nekik . Ossze vissza. Nem lanam barmejiknel is, hogy egy adott utvonalat vegig motorozna, amit ismer, es realisabb kepet kapna a tenyleges futomurol, lenne mihez viszonyitani.Elmeselik a krilumpli vasarlas elmenyuket meg ilyen batomsagokat, a motorrrol meg 5 mondat van mindosszesen. Kb be is fejeztem a teszt olvasasokat . Ha nepiteleben rendesen irnnanak az emberek tobb info osszejone.A burgman oldalon van egy idosebb ur, neki volt 250 aztan 400 burgonyaja, par eve asszem sh 300 at hajt, napi szinten, szerintem o tudna erdemben meselni milyen a vas, valojaban. .
Amire te szeretned hasznalni, szerintem tokeletes valasztas. -
-Mosquito-
őstag
válasz csongi #11913 üzenetére
Jasa,
Na Ő felejtős.. Annyira dianamikusan, sportosan ment az SH-val, hogy bealudtunk mögötte. Ő Szokta lekapcsolni a gyújtást ha felér egy dombra/hegyre a másik oldalon meg legurul. Ez minden de nem motorozás se robogózás! Nekem ez kicsit a x@revős kategória.kcsa:
Miért nem vársz tavaszig? Addig lehet beüt az év üzlete egy People személyėben.
[ Szerkesztve ]
Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
-
kcsa
veterán
válasz Brogyi #11915 üzenetére
560at ajánlottam az SH-ért, estig eldönti és visszahív. Az annyi mint ez rendszám nélkül.
Meglátjuk. Valószínűleg fényezve volt, de minden matrica a helyén, szóval ha így van, akkor is becsületes munka volt. Hangja szép, nem egy versenyállat, de ez ilyen sport. Féktárcsa elől cserés, nemsokára hátul is.
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
csongi
Topikgazda
válasz -Mosquito- #11914 üzenetére
Nem tudtam , hogy ennyire.... tényleg hagyjuk
Én megvárnám a papírozással a tavaszt. Valamelyik illetéket törlik a repertoárból, asszem az átírási költséget.
[ Szerkesztve ]
-
csongi
Topikgazda
Én meg a foresig 250hez keresek karbi javító szettet, valaki esetleg tud segíteni?
-
SirKero
őstag
válasz Brogyi #11871 üzenetére
Nekem is kiszakadt az ülés és itt kapott új huzatot. Korrekt figura ( még oda sem kellett vinnem megbeszéltünk egy helyet ami mind a kettőnknek jő és ott átvette) megfizethető ár.
(#11914) Mosquito34 Csak nem jasa bácsi
[ Szerkesztve ]
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
-
Burt1793
veterán
Szép, egész jó áron hozzájutsz, valószínűleg nem lesz vele gond. A fogyasztás tényleg nagyon kellemes, a kis tank zavaró csak, bár azt mondtátok itt a topikban, hogy 250 km-t mentek el egy tankkal más robogókkal is. Jó, a doboz nagyon remeg és zörög ha üres.
Ja, most már ne mondjak ilyen kisebb hibákat, ha megvetted? Viccelek, tényleg jó robi.
Az aksi valahogy nekem mindig lemerül, most már csak heti egyszer használom, egyre nehezebben indul, pedig garázsban van. Egy-két hónap alatt lemerül az aksi (mondjuk nem kötöm le a motorról), de gyorsan fel lehet tölteni szezon előtt, ez is Banner. -
Bogyó bá'
nagyúr
Én nem vagyok vele maradéktalanul elégedett: a GS-en cseréltem hátsó tárcsát és betéteket is EBC-re. Jól adagolható, jól is fog, viszont kis sebességnél (20km/h alatt) csikorog. Még most, 1600 km után is.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
üszök
őstag
válasz -Mosquito- #11937 üzenetére
Ha már be van szerelve,hogy fér oda a vasaló,ezt sosem értettem.
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
Hauptmann
addikt
Új fogyasztási rekord a Yamahával, 375 km 9,5 liter benzinnel 2,53 l/100 km. Igaz, nagyon óvatos gázkezeléssel.
-
huszi.gyb
senior tag
válasz Hauptmann #11943 üzenetére
Na mi a helyzet? Nagyon csendben van mindenki.
Nálam épp változatlan a helyzet, Tact megállt, PUG nem világít, Maja Marcellnél pihen...
Tacthoz megvettem az alkatrészeket, de gyertyacsere után sem indul. Karburátor le, alaposan megpucol... Ha utána sem indul, gyújtásra kéne ránézni, de ahhoz nem tudom próbalámpa és tudás nélkül hozzá merjek-e nyúlni.www.dongosofor.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Dreame D10 Plus robotporszívó és nedves feltörlő
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
- HONEYWELL HR92EE rádió frekvenciás radiátor termosztát 3db
- ÚJ EcoFlow Delta 2 MAX 2kWh LiFePo4 3200W hordozható akku védőborítással, kempinghez is, GARANCIA
- ROWENTA RH6756WO porszívó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest