-
PROHARDVER!
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
KádárTamás
újonc
Sziasztok,
2 nap szerelgetés után a következőkre jutottunk a 3 hengerezés kapcsán.
- számítógépes hibakiolvasás : 1-es henger gyújtás kimaradás hiba
- megboroszkópoztuk a hengert ( sok kilóméter miatt ) szép felület, szelepek épek
- kompresszió mérés : érték 12 fölött
- 3-as injektor lehúzva a motor úgyanúgy megy tovább
- ellenállás mérővel meggyőződtünk, h a befecskendező szelepek jók, felcserélve is ugyanez a hibajelenség.Tehát a injektorhoz nem jut el az amper, kéne róla kapcsolási rajz, hogy melyik vezeték hova fut.
Hogy épül fel maga a rendszer.
Tudtok ebbe segíteni ? Van valakinek kapcsolási rajza ? letölthető vhonnan ?
privát címem : kadartamas987@gmail.com
Minden segítséget előre is köszönök.autó: 2007-es Grand Scenic 2.0 16V m.kód 4RZ770 99kw
Szép hétvégét.
-
giigz
veterán
Ha jól emlékszem a múltkorában volt róla szó, karbonfóliát pl. a visszapillantó külső részére fel lehet rakni hajszárítóval is?
Lehet belevágok a dologba
-
Laraxior
titán
Debrecen topikban lesz segítséged, én is be akarom fóliáztatni a bukósisakomat, én van a topikban egy arc aki ilyen helyen dolgozik, azt mondta nyugodtan keressem meg.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
Hátsó lengéscsillapító kellene a Megane-omhoz. 2001-es 1.4 16V, motorkód: K4J-714 ilyen.
Milyet ajánlanátok?[ Szerkesztve ]
-
AthlonXP
őstag
válasz csibor #33410 üzenetére
A 2 volt 9000 !!!4?
Az gyanúsan olcsó, még esetleges kedvezménnyel is, nem félsz tőle egy kicsit?
Monroe-ról mi a vélemény? Az Unixnál láttam most akciósan 16-ért darabját ( alul-felül szemes rögzítés, gázos ), akciósan...Vagy esetleg a többiről vélemény? Hasonló a Bárdi kínálata is, ahogy nézem, bár ott most pl. nincs Monroe.
[ Szerkesztve ]
-
-
Sly189
senior tag
Ha érdekel valakit 990 Ft
-
-
SZATA
senior tag
Nem tudtok Bp-en egy ügyes karosszériást? Egy kis fazon(vissza)igazításra lenne szükségem.
-
Vangelis
félisten
Üdv Fórumtársak!
drága barátom vett egy megane verdát és xarakodik a kártyaolvasó, mert nem mindig látja a kártyát.
Csak a csere segít?
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Doki16
addikt
Ennek a könnyűfémfelninek tudja valaki, hogy mi a neve?
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
rob210
Topikgazda
-
bob969
újonc
Sziasztok!
Van egy SCENIC 2 1.5 dci-s autóm. A problémája az, hogy beindítom, elindul és az esetek 90 %-ban csak 500 körüli fordulaton ketyeg, azt is egyre lassabban és a gázpedálra sem reagál. Be van vezetve a hidegindító szívócsőbe (Így vettem) a levegőszűrő után, ekkor egy hangyafingnyit fújni kell neki és beáll a ~800-as alapjárat, gyönyörűen ketyeg és ki lehet menni vele a világból. Rárakták a műszert, az alapjárati nyomást tökéletesen tartja, illetve követi a kért értéket. Ha valakinek van jó ötlete, ossza meg. Köszi -
mycso
Topikgazda
válasz bob969 #33433 üzenetére
Ott valami nagyobb probléma lesz...pl.: szétkopott motor, szétkopott csúcsok, esetleg elhasznált nagynyomású szivattyú, sőt akár turbo hiba.
Egy biztos, hogy így megmondani nem lehet, de valószínű, hogy a motor vagy az ü.a. ellátó rendszer hibája.
Én szaladnék vele szerelőhöz (aki ért is hozzá) és nem erőltetném a hidegindítót: link (nehogy egyszer így járj)Jah még egy kérdés, ezt csak napi első indításnál csinálja? Tehát ha így berőffen a löttyel, jár egy darabig, majd leállítod, utána normálisan indul vissza?
[ Szerkesztve ]
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
_Csaba_
senior tag
1es megane-ra milyen felni passzol? Anno nem mertem venni mert nem tudtam milyen furatot kell nézni stb. De lehet raszannek egy kissebb osszeget. 15-17" ramegy szerintetek?
-
rob210
Topikgazda
válasz _Csaba_ #33436 üzenetére
Azt nem árt tisztázni az elején, hogy PHII vagy PHI, csak azért mert a PHI az 13"-14"-15" al használható,
De a PHII csak 15"-tól használható, mivel elől 280mm-es re cserélték a féktárcsákat arra pedig nem fér fel 15"-alatt semmilyen felni.16"-17" felmegy ugyan de én ezeket már nem javaslom, ha csak nem vidéken használod, mert Pesten egy 17" os kerékkel az életed nagyon keserű lesz.
PHI gyári méret : 4/100,0/ 60,0/ ET 36,0 5.50B x 13 / 4/100,0/ 60,0/ ET 36,0 5˝J x 14
PHII gyári méret: 4/100,0/ 60,0/ ET 43,0 6J x 15Jah és a rend éber őrei előszeretettel megcseszegetik a kis outputodat, ha nem a gyári méret van a kocsin.
[ Szerkesztve ]
Renault power
-
rob210
Topikgazda
Részben igazad van!
Legutolsó információim szerint a PHII-es Megane ok 90%-a ABSel szerelt amik 280-as tárcsával jöttek ki.
De valóban van ABS nélküli PHII-is ami viszont 254es tárcsával szerelt.De ezért is krzdtem azzal, hogy jó lenne tudni milyen kocsiról van szó, mert mint látjuk bazira nem mindegy
Renault power
-
Josi
senior tag
Ahogy nézem, attól függ milyen fékrendszerrel szerelték elől.
Ha Lukas, akkor 260mm a tárcsa
ha TRW, akkor 280mmLegalábbis a Bárdinál ez van az én 1.4 16v Ph2 kocsimhoz.
Ja ABS van nálam is.Ha meg nem ABS-es akkor 238mm az első tárcsa.
[ Szerkesztve ]
''Ne ess pánikba, és mindig tudd, hol a törülköződ'' Ford Prefect után szabadon
-
-
PAti69
újonc
Sziasztok!
Régóta kb 7 éve van Renault megane diesel autóm. Nincs benne tempómat. Olvastam régi írásokban, hogy TSW adapter beszerelésével ez megoldható. Tudtok segíteni benne, hogy hol lehet venni és a beszerelésében is ki tud segíteni? Köszi előre is !!!
Attila
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest