- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen házat vegyek?
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Házimozi haladó szinten
- SSD kibeszélő
- Adobe Creative Cloud előfizetést kínál az NVIDIA App
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
-
PROHARDVER!
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonguru
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #199 üzenetére
Akkor a NOD32 nagyon jó program, mert egyedül ő talált kártékony kódot, mivel a többi mind gagyi!
-
Tetete1
senior tag
Free 180 Days Spy Emergency 9 License key
-
sznorbi2
senior tag
Trend Micro Titanium Internet Security 2011 Promó 1 éves érvényességgel.
Jó kis Cloud technológiával felvértezett Internet Security!Trial verziót aktiválva 1 éves elérhetősége lesz!
-
HZoli87
veterán
Csak lájkolni kell: McAfee Internet Security 2012 - 6 hónap
-
PC Tools Privacy Guardian 4.5 Promo
Promo oldal
Letöltés -
-
Tetete1
senior tag
Free Download EmsiSoft AntiMalware v6
-
janes1976
őstag
Valaki nem tudna a KIS 2012-höz küldeni privibe valami jófajta promó kódot?
Mondjuk ami otthon porosodik vkinek.
-
-
válasz
Fire/SOUL/CD #166 üzenetére
A TUNE-UP link egyelőre nem megy:
This promotion is not currently active, no new product keys are being issued! If you have already registered your e-mail for this promotion, you can request your product key again.
-
HZoli87
veterán
válasz
AmigaFan #167 üzenetére
Vicces is lenne, ha másfél hónapon keresztül osztogatnák az 1 éves előfizetéseket, végén még csődbe mennének. Ezek a promók rendszerint 1-3 napig tartanak, persze kivétel mindig is volt, van és lesz. Érdemes gyakrabban látogatni a topikot, vagy elmenteni a kedvencek közé.
-
TuneUp Utilities 2011 - Ingyenes kulcs
Promo oldal
LetöltésProgram használata csak saját felelősségre!
Disable / Enable Windows 8 Metro UI and Explorer Ribbon UI
Letöltési oldalProgram használata csak saját felelősségre!
-
[link] Ez egy 90 napos trial kulcs (promozták, nem warez és mindenki ezt kapja), elméletileg működik. Viszont mivel trial kulcs, ezért nem fog hozzáadódni a hátralevő napokhoz, hanem azzal párhuzamosan ketyeg lefelé az "óra" ha beaktiválod vele. Így célszerű, ha megvárod, amíg a mostani lejár, és csak azt követően aktiválod be, remélem elfogadja még...
-
Tetete1
senior tag
Kaspersky Anti-Virus 2012 free 3 months License
-
uRex DVD Ripper Platinum
Promo oldal - kulcs az oldalon kiírva
Letöltés -
Tetete1
senior tag
Avira Internet Security 2012 Serial License Key For Free
-
janes1976
őstag
Most már teszteket kéne látni. Megjelent a NIS 2012, a KIS 2012, az Eset 5, az Avast 6, a Trtustport 2012, a Panda 2012. Szinte az összes jelentős szereplőből megjelent a legújabb. Mikor jönnek a tesztek? Az av-comparativesnél alszanak?
-
janes1976
őstag
Amíg a frissítést nem oldják meg, elmehetnek a sunyiba. Ha megoldották akkor én kérek elnézést.
-
Tetete1
senior tag
Nekem ezt hozza be:
-
válasz
ErosenZold #146 üzenetére
Egy kicsit normálisabb hangot kérek, nem a kocsmában vagyunk.
Ami át van húzva, persze, tök logikus.
-
válasz
ErosenZold #144 üzenetére
felőlem, de akkor jó lenne egy link ahhoz az oldalhoz, amiről a kép készült.
-
Sz_Imre
senior tag
-
ErosenZold
senior tag
Comodo TrustConnect VPN Free 10 GB / Month
(600 hónapos license
)
-
Másik topicban már linkeltem:
TrustPort Játék
Az első rész megoldása után küldi a TrustPort Total Protection 2012 kódot a megadott mélcímre. A kód 1 éves licenszet jelent! -
Tetete1
senior tag
Free Norton Antivirus 2012 Product Key – 6 Months
-
Tetete1
senior tag
Norton AntiVirus 2012 Free 180 Days OEM Product Key
-
Visormail
addikt
Kösz, nem ismertem ezt az oldalt a lejjebb levő Avira Security Suite free for 180 days is működik még, kb azonnal megküldték emailbe a fél éves aktivációs fájlt.
-
Tetete1
senior tag
-
Tetete1
senior tag
Download Norton AntiVirus 2012 90 days Free version
-
Visormail
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #127 üzenetére
Aha, érdekes
Egyébként a 2esnél annyi volt a különbség hogy az ingyenes egyszerre csak 1 játék parancsikonját engedte belehúzni a saját gyorsindítási ablakába, a premiumnál meg nem volt korlát. Itt viszont nincs is már ilyen külön kis ablak, hanem a programon belül az egyik fül alatt vannak a játékok parancsikonjai és nincs rá utalás benne sehol hogy milyen verzió.
-
-
Visormail
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #123 üzenetére
Ebből az új game boosterből már csak ingyenes verzió van nincs premium? Vagy mert fent volt már a telepítés előtt a 2es premium ezért ez is egyből az lett?
-
csaba1203
addikt
Ashampoo HDD control:
[link] -
törölt tag
Zed linkelte :
McAfee SiteAdvisor Live Free 1 Year Subscription Promoció. Nagyon jó
A simát eddig is használtam, tehát a teljesen ingyenest. Persze továbbra is csak a kisebbik gépemen, mert amúgy a NIS toolbarral nincs túl jóban, így ezt a nagyon már meg sem próbáltam
-
iObit Uninstaller 2 - Freeware/Portable
Letöltés
Egy kis infóiObit Game Booster 3
Letölés -
csaba1203
addikt
Paragon partició manager 11 promó:
[link] -
sznorbi2
senior tag
Emsisoft A-M 6 promó 6 hónapra.
-
cigam
titán
"Vissza az iskolába" kedvezmény szeptember 10-ig:
All-in-one BDlot Video Media Suite
License kód: BT-TNTXYYGV-QJFQFJ -
mazza
tag
VIPRE AntiVirus 4.0 Free 1 year License
Csak nekem nem tölt be a promo oldal?
-
po1son
addikt
-
Avira Premium Security Suite 10.2 - 6 hónapos kulcs
[link] -
Debilon
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #110 üzenetére
hamár ashampoo:
ingyenesen letölthető(ek) ezek:
[link] -
Ashampoo Undeleter ingyenes kulcs
Kulcskérés - emailben kapsz egy linket, amelyre kattintva fog megjelenni a kulcs
Program letöltés
Gyári oldal -
cigam
titán
Kaspersky facebook promóció. kicsit eldugták, de az oldal alján ott a 90napos _német_verzió linkje
-
AtHoS
nagyúr
Hátha valakit érdekel
Ingyenes váltási lehetőséget kínál az Agnitum OSS-re más terméknél érvényes Internet Security licence-el rendelkező felhasználóknak
-
-
szmi
tag
Na,proxyn keresztül lejött 1 rar file.Már csak az lenne a kérdés hogy az avast kulcs-fájlt használ vagy seriált?Mert ebben a rarban van 1 avastlic. kiterjesztésű fájl,amibe TC-el belenéztem ott látok sérialt,és két érdekes dátumot:License creation date: Jul 1, 2011,és: Update license expiry date: Apr 18, 2012.Akárhogy is nézem ma nem jul.1 van,de ha még az is lenne ez nem 6hónap.
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Butcher-HUN #89 üzenetére
Kulcs nem érkezik meg az email címre
.
-
Butcher-HUN
senior tag
Üdv! Nem tudom hogy volt e már ha igen akkor sorry
Avast! IS 6 10 hónap [link]
-
Arki
tag
Köszi. A kereséshez ki kell engedni a netre, de aktiválással mindent szépen le tudott tölteni - igaz, szerintem kevesebb meghajtót ismert, mint a hasonló termékek és egy hardvert néha többször kilistáz (telefonnál egyértelműen ez volt a helyzet). Amúgy meg a vizsgálat/letöltés egész gyors, a telepítés meg egy kattintás ~ eléggé klassz cucc :].
-
sznorbi2
senior tag
Uniblue Driver Scanner 2011 Free licence promo!
-
csaba1203
addikt
Outpost promó 1 éves:
[link] -
Nagyon jó ez a topik!!!!!
Már be is szereztem egy féléves Avirát -
cigam
titán
Augusztus 23-ig beregisztrálható a WinX HD Video Converter Deluxe, ezzel a kóddal:
AF-TDTTYXTV-JXMBEK -
cigam
titán
5 napig ingyen beregisztrálható a Modiac DVDripper
Mindenki ugyanazzal a kóddal élesítheti a programot:Activation email: tipradar@modiac.com
Activation code: f1470c6e10e8 -
cigam
titán
Ezzel a kuppon-al, aug.21ig beregisztrálhatod a Modiac vieókonverterét.
Mindenki ugyanaz a kódot kapja:
Ezt az e-mail címet kell megadni a programnak : liewcf@modiac.com
Az ehez tartozó regisztrációs kód: f1130c6e10bc -
csaba1203
addikt
Ashampoo Anti-malware 6 hónapos promó:
[link] -
cigam
titán
Csak egy like, és kapsz egy regisztrációs kódot a SnowFox YouTube Downloader HD 2.1-hez.
-
HZoli87
veterán
Avira Premium Security Suite -180 napig ingyen
- Az adatok kitöltése után egyből letölthető a kulcs (hbedv.key), amit betallózunk a programon beül.
-
dbius
veterán
Agnitum Outpost Security Suite 1 éves PROMO kulcs: [link]
A tájékoztató szerint a promo csak 72 óráig él!!
-
cigam
titán
Mert nem is onnan kell letölteni?
"For a free trial version, enter your email address and we'll send you a download that will expire 60 days after you install it."
Szóval a neved, e-mail címedet megva, küldik el azt a linket/serial-t amit telepítve/megadva 60 napig használható.
Pár perce töltöttem ki a form-ot, de nem jött még levél.
-
cigam
titán
Ingyenes regisztrációs kód kérhető a Wise Disk Cleaner Pro ill. a Wise Registry Cleaner Professional-hoz, itt.
-
cigam
titán
Ha valaki a facebookon "lájkolja" a Daniusoft-ot, akkor cserébe kap egy Aimersoft DVD Ripper licence-t.
-
cigam
titán
KIS 2012 60napos próbaverzió.
-
cigam
titán
EaseUS Partition Master Professional Edition (v9.0.0)!
Speciális, regisztrációt nem igénylő verzió, csak 48 órán át érhető el. (08.17-ig?)
-
szeva000
addikt
én meg mint mondtam,dolgozok!Ahol nincs idő erre pl...Sokszor a telfont felvenni sem.
De egyébként nagyon szívesen intézek bárkinek,persze,ha az ismerősöm bevállalja,elküldözgeti az összes kulcsot és még talán adunk is neki egy kis jutalmat.Mert kint pont ilyen rózsás a helyzet,hogy nincs erre ideje,nem fog 3-4 órát elqúrni,mert kint ennyi idő alatt talán van ideje aludni.Nekem is szerencsém volt,hogy valahová utazott éppen és így el tudott menni.Nah,induljak nyaralni.... -
cigam
titán
Akkor most panaszkodsz, vagy dicsekszel?
Egyébként "barátom", én még most is melóban vagyok, és már vártam napokat ki fizet ki nem.
-
szeva000
addikt
Miért és hova szólnék,mikor azt sem tudtam mennyi lesz?Én beküldtem,hogy nézzen szét,felhívott,mondtam azonnal,hogy kell. ennyi.Én barátom nem itt ülök napközben,hanem ma is toltam a melót reggel 5-től este 8-ig,így nem hiszem,hogy erre várjak napokat,hogy ki fog majd fizetni,ki meg nem.
-
szeva000
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #4 üzenetére
Ez akció?
Ma ment el a haverom kint angolban és vett nekem kilenc licencet,3X3PC/1év,dobozos verziót 63fontért -
-
HZoli87
veterán
Újabb Agnitum promó: Outpost Security Suite Pro 7.5
Ezt a kódot kell használni: 54YP8-BPAWD-GK48G-KWGC8-GCC4C
-
Arki
tag
Magix Movie Edit Pro 15 Silver - promó.
Korlátozások: automatic scene detection, MPEG import trim edits and other functions are disabled in this version. Completed videos may only be exported as WMV files with a maximum resolution of 640 x 480. -
ro_bert17
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #44 üzenetére
Viszont valamit elbénáztam. Invalid vagyok, az e-mail címem is, meg a szériaszámom is.
-
-
ro_bert17
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #42 üzenetére
Regisztrál, letöltés vezérlő letölt, telepítő letölt, majd ez az exe készít bootos eszközt ha jól látom?
-
Az enyhe kifejezés, hogy jó, egyszerűen elképesztően jó.
Kipróbáltam, egy boot-os pendrive-ot hoztam létre, WinPE alapú, amiről egy lebutított W7 Ultimate x86 indul, akár netezni is lehet alóla. Funkciók tárháza, minden témakörben, pl a jól ismert hal.dll hibát is javítja, de ez csak csepp a tengerben. Számomra ez igazi kincs, egy helyen van minden és erre a progira is igaz, hogy amit ezzel nem lehet megoldani, azt nem lehet megoldani.
Én mindenkinek javaslom, hogy éljen a promoval, mert igazi "ékkő", és ha eddig nem is volt szüksége ilyen jellegű progira, a jővőben még jól jöhet.
-
ZCoyote
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #40 üzenetére
Köszi, ez jó cucc!
-
Ez egy olyan progi, ami igen hasznos lehet bizonyos helyzetekben, hihetetlen gazdag funkcionalitással.
Wondershare LiveBoot 2012
Gyári oldal
promo oldal -
cigam
titán
Ha itt megadod az e-mail címed, az O&O elküldi neked a Media Recovery 4 programjukhoz tartozó licence kódot.
-
cigam
titán
Augusztus 15-ig ingyen letölthet/regisztrálható a Tipard Registry Cleaner
-
Roxbury
őstag
Végre megtaláltam a topikot.
-
cigam
titán
Szintén augusztusi Cyberlink akciós program a PhotoDirector 2011 13'778.-Ft.
Bemutató videó:[link]Ingyenesen frissíthetsza a PhotoDirector2012-re, és kapsz mellé egy 1évre szóló AVG Anti-Virus 2011 licence-t.
-
cigam
titán
Ha augusztusban veszel egy CyberLink PowerDirector 9 Ultra64-et, 13778.-Ft-ért (Hogy mit tud nem írom le, inkább nézzétek meg: [link].) , az ajándékba megkapja
- a Cyberlink MediaEspresso 6.5 ATI/nVidia GPU támogatással rendelkező videókonvertert
(értéke 6'884.-)
- a CyberLink Holiday Pack Vol. 3 DVD menü gyüjteményt
(értéke 5'693.-)
- a CyberLink PowerDirector 9 Tutorial Book-ot, ami egy 267 oldalas e-book
és
- 1éves 1 gépre szóló AVG Anti-Virus 2011 licence-t
(értéke 3'390.-) -
HZoli87
veterán
-
Esetleg ezt a promot próbáld meg, lehet ehhez nem kell az a speciális telepítő: [link] (nem tudom, milyen időszakra szól a promo, meg azt sem hogy nelyik Agnitum termékhez,
csak úgy "kísérleteztem", amikor "véletlenül idejutottam".
Működni működik, vagyis kulcsot ad...)
-
-
-
cigam
titán
A Photo Scissors Pilot egy program, mellyel képek méretét, vagy arányát lehet megváltoztatni, valamint objektumokat lehet a képről eltávolítani, anélkül, hogy fotomaszkolással dolgozna. Helyette kivágja az objektumot a képből és helyét a kép környezetéből pótolja.A program használható Adobe Photoshop és ezzel kompatibilis képfeldolgozó alkalmazásokkal pluginként.
A program tulajdonságai:
- Objektumok eltávolítása a képről
- A szükséges és szükségtelen objektumok megjelölése
- Az eltávolítandó rész irányának kiválasztása (vizszintes, függőleges)
- Az eredeti méret visszaállítása az objektum eltávolítása után
- A kivágott rész pótlása- A megmaradó képrész kijelölése
- A megmaradó rész mentése a kivágás előtt
- A kis, szükségtelen elemek eltávolítása a képről
- A szinek manipulálása
- Kép kivágása
Az ingyenes licensz regisztrálása a ezen a weblapon, az adatok kitöltésével igényelhető. -
Brown ügynök
senior tag
Aki szeretne HD Sentinel-t, örökös licenszel, 3200 Ft-ért az erre fáradjon: [link]
-
cigam
titán
-
cigam
titán
A Wondershare Video Converter Ultimate 5.4.3-as verziója ingyenesen beregisztrálható ennek az ürlalapnak a kitöltésével. (Nem az aktuális 5.6-os!) Levélben elküldik a regisztációs kódot, és a letöltési linket.
Ebben az akcióban nem névre szóló kódot kapsz, hanem egy általánosat, mindenkinek ugyanazt küldik ki:
Product name: Wondershare Video Converter UltimateVersion: 5.4.3
Licensed e-mail: nfs@wondershare.com
Registration code: EA198724F2B251215A79A7179BA61526
License type: Single-User Personal License (Giveaway)
License number: 1
Download URL: http://download.dvd-ripper-copy.com/dvd-converter-studio_full495.exe -
xKacsax
aktív tag
Jó és hasznos topik, csak így tovább
-
g.gergo
senior tag
TrustPort 2011 3 hónapos promó. (A kapott serial jó a sima AV-hez is, és a 2012-es kiadásokhoz is.)
-
g.gergo
senior tag
Panda Cloud Antivirus Pro 6 hónapos promó (like-olni kell)
Panda Antivirus Pro 2012 6 hónapos promó (like-olni kell) -
fatal`
titán
Jó topic.
-
Esetleg még az alábbi oldalt tudom ajánlani
Aki esetleg nem ismerné: oldalról mindennap le lehet tölteni egy-egy shareware programot jogtisztán, teljesen ingyenesen.
-
cigam
titán
Auslogics BoostSpeed 5 SE érhető el ingyen egy rövid (ingyenes) regisztráció után. Telepítéskor kell megadni a INCISIVE0810 promóciós kódot.
-
törölt tag
Ez egy jó topic
-
po1son
addikt
már hiányoltam egy ilyen topikot az oldalról, de most már végre van ilyen is.
-
Kaspersky Internet Security 2012 [1 PC - 1 év]
még 3 napig 58%-os kedvezményKaspersky Internet Security 2012 [3 PC - 1 év]
44% kedvezményBitDefender 2011-es termékek - kiárusítás
[link]
2011-ről lehet upgradelni 2012-es verziókra (amelyek hivatalosan mától lesznek elérhetőek), de a BD szerverekről már letölthetőek: [link]) -
Végül is jó gondolat.
Én is hébe-hóba szoktam linkelni promokat, de néha átsiklanak a más topikokban rajta a versenyzők, főleg ha pörgösebb az adott topik és nincs kedve valakinek sokat visszaolvasni...
Aomei Partition Assistant Professional Edition [GIVEAWAY] 3.0
Gyári oldal
Promo letöltés (előre aktivált, csak telepíteni kell)avast Internet Security 6.0 - 270 napos kulcs
Promo link: http://www.my-avast.de/AVAST-Aktion-com-so-gehts
Német proxy kell hozzá, használjátok valamelyiket: [link] | [link]ESET Mobile Security - 6 hónapos promo
Gyári oldal
Promo - Sorban-> vezetéknén, keresztnév, email, katt a gombon
A kapott serialt regisztrálni kell - az 1/2/3/5 mezőt kell kitölteni, amelyek sorban serial/vezetéknév/keresztnév/email, majd katt a gombon. Ezt követően fog megérkezni a felhasználónév/jelszó páros és a lejárati időt tartalmazó email -
Arki
tag
Nem láttam hasonló témát, csak egyes témaköröknél láttam aktuális promó belinkeléseket, szerintem jó lenne egy helyen értesülni ezekről. Vélemény? :].
iolo System Mechanic 10.5: karbantartó program | 30$ USD-ral kevesebbért, egy licenccel a család összes gépére telepíthető, most csak 20$ USD. Kupon: TEN5.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest