- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Micro Four Thirds
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz
Bluegene #319 üzenetére
Szerintem jól gondolod.
Pár területtől eltekintve egy mai kétmagos intel, amd mindenre elég. Amire nem: video kodolás, hangfelismerés, renderelés... oda viszont kitünő lesz a Fusion.
Nagy váltások lesznek a jövőben, tök8 lesz teljesítmény szempontjából, az hogy egy 4ghzes Nehalem vagy egy 3ghzes Deneb lesz a gépedben. Az, hogy melyik gép a sokkal gyorsabb azt a gpgpu fogja eldnteni.
Kiváncsi vagyok Intel mit fog villantani a jelenleg beharagozott sok 286, 1TF, megamagméret, 300W-400Wos fix diszipációval. Nekem kicsit sansztalannak tünik, egy 4850el szemben is, persze elég erősen máshogy közelítenek a témához.Nagy kérdés lesz még az, hogy MS és a swfejlesztők melyiket fogják választani.
Új hozzászólás Aktív témák
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 1 / 2
- Windows 11
- Micro Four Thirds
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest