- LG LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- ASUS notebook topic
- 3D nyomtatás
- Mini-ITX
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
laktop
tag
A HP P1102 fixen rajta van egy PC-én. Meg lett osztva. De ha sokáig nem használja senki sem, akkor ugye elmegy aludni, majd kikapcsol. De ha valaki nyomtatni akarna ezután, akkor addig nem hajlandó, amíg be nem kapcsoljuk.
Megoldható valahogy, hogy egy nyomtatásra elküldött dokumentum felébressze a nyomtatót Ne kelljen állandóan bekapcsolni.
"- Mennyire vagy túsz? - Sörhöz hozzáférsz?"
-
laktop
tag
válasz Csavarnyuzo #2003 üzenetére
Próbáltam már azt is, de nem használt neki. Hagyom így, legalább működik.
-
laktop
tag
válasz Csavarnyuzo #2000 üzenetére
Sajnos ezt is már többször végig csináltam.
-
laktop
tag
Az USB-s HP Laserjet P1102 nyomtatóm elvileg rendben fel van telepítve, tökéletesen működik. Viszont a Win7 eszköz telepítője valamit mindig fel akar telepíteni minden nap többször is, de nem tud, mert "az eszköz illesztő szoftver telepítése sikertelen volt". Mintha mindig új hardware-t ismerne fel.
Benne is van egy sárga felkiáltójeles ikon a nyomtatók és faxok között "HP LaserJet 1100 Series" névvel. Hiába távolítom el onnan az eszközt, kis idővel megint próbálkozik valami telepítéssel, megint nem sikerül neki, és megint ott lesz a felkiáltójeles ikon.
Mi a probléma? Hogyan tudom orvosolni, vagy lelőni?
-
laktop
tag
Sziasztok!
Van egy HP Scanjet G3110 szkennerem, de nem tudok a beolvasási parancsikonok közül egyet sem törölni (semmilyen törlés gomb sincs sehol). Egy HP support oldalon ajánlották, hogy jobb klikk a törlendő parancsikon felett, majd a törlés és átnevezés két lehetőség közül választhatok. Nem mintha nem próbáltam volna ki 1000szer, de a jobb klikkre nem reagál egyáltalán.Esetleg melyik fájlban tárolja el ezeket a parancsikon beállítást? Kézi szerkesztéssel lehet gyorsabban végeznék.