- LG LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- ASUS notebook topic
- 3D nyomtatás
- Mini-ITX
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerobi
senior tag
Sziasztok!
Én az utántölthetö port tasakban kaptam meg, de szeretném átönteni valamilyen tartályba. Mibe lehetne, amiből könnyű kiönteni?
-
kerobi
senior tag
sziasztok! Az mitól lehet hogy a lézernyomtatóm picit meghajlítja a lap 2 hosszabbik oldalát? 2oldalas nyomtatásnál elég rizikós hogy begyűri.
-
kerobi
senior tag
Sziasztok! Tudjátok hogy hol lehet csak külön hengert kapni tonerbe? Köszi!
-
kerobi
senior tag
Sziasztok ML-2010PR típusú nyomtatóm van. Van olyan aki szedett már szét ilyet közületek? Nekem az a problémám, hogy kontraszttalanul nyomtat, (fel van töltve porral). Azért szedném szét teljesen, mert hátha találok valahol egy potit, amivel vagy a hőfokot, vagy a lapfelszedés gyorsaságát tudom állítani. A gyári szoftvere sajnos semmit nem ér, bármit állítok rajta ugyanazzal a sebességgel ugyanabban a minőségben nyomtat. (Win 7). A hátsó deknit leszedtem, de a paneleken nem találok potit.
Ja és a másik kérdésem, a lapfelszedő görgőnek a gumijának körbe kell futni a görgő palástján? mert nekem kb fele hiányzik , és azt sem tudom levenni... Valamikor több lapot beharap.thx
-
kerobi
senior tag
Hi! HP Photosmart 7260-as szutyvadékom van. 2004-es születésű. Kb akkor nyomtattam vele utoljára, azóta benne voltak a patik, nem használtam. Mostanában összeraktam, win7-re frankon fel is telepitette a drivert, a patikat alapból kicseréltem, mert villogott pirosan, utána zöld lett. De gondolta még megszivat, mert nem törödtem vele, és most nem veszi fel a papirt, pedig van benne jócskán. Azt irja a windows, nincs benne papír! Valami érzékelőbaja van? Hogy hibásodhat meg, ha nem nyultunk hozzá. Tök ujszerű a gép.