Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • belovary

    senior tag

    Sziasztok!

    Na most lett időm olvasni a hozzászólásokat.
    Köszönöm mindenkinek. Na most az a helyzet, hogy amiket írtam korábban árakat, és gépeket,
    jelenleg komplikált a vétel, mivel cég nevére veszem, stb... nem untatlak titeket a részletekkel, a lényeg az,
    hogy nagyon szűkös a paletta, ami benne lehet ebben a témában. Eleve használt kilőve, de ha úgy lenne, akkor egyértelmű, hogy vennék egy régebbi jó bevált 600D vagy valamelyik társát.

    Korábbi hozzászólásomnál írtam le pár gépet, és árat, nem tudom ezt olvastátok vagy sem.
    Ezekre lenne most lehetőség. Azért még egyszer megérdeklődöm, hogy milyen lehetőség volna.

    Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy milyen lehet egy ilyen írás számotokra, akik értenek is hozzá. Más témában, más fórumon én is segíteni szoktam, és most ugye a másik oldalán vagyok a helyzetnek.
    Ki lehet jelenteni, hogy nem értek hozzá, és szeretnék jó gépet, amitől egyáltalán nem fogok tudni még jó képet összehozni, max jól mutat, és jobban kihúzhatom a mellkasom a büszkeségtől. :)
    De az a helyzet, hogy gyerekkorom óta fotózgatok, ami most odáig ért, hogy szeretném megtanulni, és kifejezni magam a képeimmel. Szorgalmasan tanulni, és gyakorolni, és hallgatni a gyakorlottabb emberekre...

    Nem untatok senkit tovább, van 1-2 napom hogy eldöntsem, és egyenlőre most még jobban nem tudom hogy melyiket is vegyem meg. Objektív felől közelítem meg, legalábbis próbálom, de mivel még csak tanulgatom, hogy hogyan is közelítsem meg, ezért így elég nehézkes. :)

Új hozzászólás Aktív témák