- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
-
PROHARDVER!
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
PoLizei
aktív tag
Én hiába lakom családiházban, itt nincs egy akkora fedett hely, ahova tehetném az SV-t (a lakórészemben elférne, de a tetőtérben van ). Úgyhogy eszkábáltam egy -nyáron pár csavarral lapjaira szedhető- 3 oldalú tárolót OSB lapokból. A motort a fal mellé állítottam emelőkre, a dobozt rátettük. A teteje ferde, egyelőre deszka + vastag ponyva (a mai vihart jól bírja, szóval sztem nem is kell komolyabb).
Előtte teletankoltam, akksit kivettem, guminyomást csökkentettem, kipufogót, légszűrőt bedugtam.P*L****
-
Type-R
őstag
-
TommyGun
őstag
válasz Ferdzsoo #29151 üzenetére
Nem teljesen beborítani csak a tetejére, ha odacsöppenne vmi vagy ráesne a hó...
Vagy inkább csak a plédezzek?[ Szerkesztve ]
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
őstag
válasz -Mosquito- #29157 üzenetére
Én azt látom benne, hogy lehetőleg úgy van megoldva, hogy minél gyorsabban törjön és lehetőleg semelyik másikat ne lehessen beletenni....
Én eddig csak rosszat hallottam ezekről a két plexi egymáson megoldásokról, hogy összekarcolják egymást.
Persze pinlock nincs benne, pedig azt jobban díjaznám“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” --- Grand Master Oogway
-
Type-R
őstag
válasz -Mosquito- #29157 üzenetére
Ők azt mondják, hogy az integrált napszemüveg gyengíti a külső héj szerkezettét, és ezért választották ezt a megoldást.
Viszont ennek a megoldásnak van egy másik előnye is, mégpedig ha nyitott állapotban van, akkor megváltozik a légáramlat.Ilyenkor csökken a szélzaj, mivel a levegő a sisak felett halad át, és nem a nyaknál, vállnál. -
Integra
titán
válasz Type-R #29161 üzenetére
szerintem igazuk is van a magyarázattal, elég egyértelmű.
de valóban furán néz kia másikra:
jah, egyértelmű, de amikor egy rohadt színes plexit 20k körül kap az ember, akkor nem értem mit hisztiznek a gyártáson, mert simán benne van az árban a transition isa karbon sityak meg egyszerűen mestermű, ahogy kinéz, szolíd, decens, absz csúcs de maradok a szívárvány plexinél.
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Daywalker
addikt
válasz Type-R #29161 üzenetére
Bullshit. A belső "napszemüveg" a héj és az ütéselnyelő réteg közé csúszik be (ők is ezt írják, nem azt hogy gyengíti a külső héjat). Mi a fenéért gyengítené?! Érdekes, belső napszemüvegessel is tudtak már 5 csillagos kupakot csinálni.
Megváltozik a légáramlás: ez lehet jó is meg rossz is. Na ráülsz egy nakedre, amin nincs szélvédelem, akkor nem felette fog elhaladni a szél, hanem szépen bemehet ez alá a felhajtott fényvédő alá és belekaphat a légáramlat ugyanúgy. Bár biztos nem hülyék dolgoznak a Shoei-nél sem, de ez nem áll össze.[ Szerkesztve ]
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
Integra
titán
válasz Daywalker #29164 üzenetére
egész biztosan nem bullshit, mert megvágják a héjjat hozzá a többi sisaknál. a kérdés az, hogy vajon becsapódásnál ez valóban mennyire gyengítheti a gyakorlati életben a szerkezetet. valószínű elhanyagolható mértékben. viszont aki csak arai-ban utazik, annak most van egy megoldása, ha nem akar színezett plexivel járni este is.
-
Daywalker
addikt
válasz Integra #29166 üzenetére
Max ahhoz vágják meg, hogy oldalt legyen egy kar, amivel fel-le lehet állítani. Máshoz nincs megvágva, mivel a külső héj alá csúszik be. Inkább arról van szó, hogy akinek Arai kell mindenképp az tud venni. A többi marketing.
Type-R: azé ennyire ne szopd már be a marketinget
[ Szerkesztve ]
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
Grillo
őstag
válasz Type-R #29154 üzenetére
Ehhez hasonló a Nolan N102 (tényleg karcolja valamennyire alatt a plexit, legalábbis enyémen látszik, meddig ér le), de szerintem jobb egy belső, mert zavaró tud lenni az alsó éle lecsukva, bár tesztben olvastam már olyat, hogy milyen jó, hogy a műszerekre pillantva a sima plexin kell csak átnézni...
-
-Mosquito-
őstag
válasz HUfantom #29160 üzenetére
Nolan N 102 is ilyen. Így van piszok,por,bogár husi (foltos lesz) alá megy,karcolódik. Netalántán víz,lehet még párásodni is fog. Szóval csak a gond van vele. Van benne pin lock.
Type-R
Nyitott állapotban ez zajos szerintem. Esetleg még elkophat a mechanika akkor se fent se lent nem fog maradni. Ennyi pénzért sokkal jobb megoldást is kínálhatna.Bogyo:
Zabálni való.. A kaukázusim szerint.. Bocs kutyás vagyok.[ Szerkesztve ]
Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
maszekember
aktív tag
válasz Bogyó bá' #29171 üzenetére
Haveromnál egy hűvösebb nyári estén a macskák bemásztak a motortakaró ponyva alá. Éjjel buliztak ott egy jót,kicsit megkapirgálták az üléshuzatot,kiszakították a ponyvát,reggel pedig,amikor haver nagy lendülettel,a semmiből lehúzta a ponyvát a mociról,őt is megtámadták,és összekarmolászták a kabátját is. btw szép harmonikus formájú ez a chopper.
[ Szerkesztve ]
" The only time a lawyer can cry, is when it's all over..." -Prosecutor Godot
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz maszekember #29177 üzenetére
Frigyes közép-Európa legbutább macskája, nagyon békés, így ettől nem kell tartani. A motor nekem is nagyon tetszik, ezért is estem azonnal szerelembe irányába, mikor május elején megláttam a hasznaltauto.hu-n. Előtte még nagyrobogót akartam venni első motornak. Mondjuk sokat javít a külsején a 350-es Jawa első lámpája a gyári kis szögletes helyett. Amúgy jóval kisebb, mint egy 125-ös ETZ.
Játékmotor, de qrva jó játék!
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
-
Djuree
félisten
srácok!
ez a bőrruha milyen? mugenrace
megér ez 70k-t? vagy van jobb ennyiért?
lehet beruházok egyre nekem meg bnőmnek is ha azt mondjátok megéri.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
őstag
válasz Djuree #29180 üzenetére
Azzal én is szemeztem nagyon lement az ára.
Mégiscsak egy rendes bőr.... Ilyenkor nem fázik a vesém van térdvédő, csak nekem félek nem jön rám....“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” --- Grand Master Oogway
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz maszekember #29181 üzenetére
Nem, úgy döntöttem, hogy marad. A jogsit szeretném upgradelni, de az új motorra fordítandó (legalább 200k a mostani árán felül) összegből inkább két évig gondtalanul motorozgatok, csavargok, kirándulok ezzel. Így bele fér Erdély, meg még sok más egyéb is. Jellemzően egyedül bóklászok, így nem számít, ha én vagyok a leglassabb az országúton. Úgy tűnik, hogy az öreg gép jó állapotban van, amit kellett, azt már ráköltöttem, ki tudja, mibe futnék bele egy másik vásárlásánál...
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
canniball
nagyúr
válasz -Mosquito- #29184 üzenetére
A honlapjuk erről nem tud, egyetlen egy bőrkabát van leakciózva.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
canniball
nagyúr
válasz -Mosquito- #29186 üzenetére
Én elhiszem, csak így a honlapjukat böngészve azt nem lehet tudni hogy egy adott termék pontosan mennyibe fáj...
boogie84!
Le, (elvileg) szinte minden. Gyakorlatilag annak a pár cuccnak amit már korábban is néztem nem változott az ára.[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
-
ALI_G
veterán
válasz -Mosquito- #29186 üzenetére
Kene vmi jo kesztyu. Van bovebb info?
-
ALI_G
veterán
http://www.sportmotor.hu/motoros_hirek/man_tt/bitter-macau.html
-
Integra
titán
kompresszor és nem turbo lesz a kawa blokkon
bárhogy is, durva lesz...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
lehet, nem tudom, kíváncsi vagyok a megvalósításra és egyáltalán, hogy mi és hogy és hol éri meg. mármint egy ezres motor, ami már 180-200 lovat ad bárhogy is ki magából, most egy kompit rá. ok, lesz irdatlan nyomaték de minek? hogy még több elektronika kelljen, hogy kordában tartsa? nem teljesen világos, de majd meglátjuk
-
Type-R
őstag
Aki nem használ "füldugót", annak érdemes elolvasni ezt a tesztet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest