- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
-
PROHARDVER!
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daywalker
addikt
válasz -Mosquito- #29751 üzenetére
Hringre mindenképpen. A kisebbekre zárt ruha + protektorok is megteszik általában.
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
Daywalker
addikt
válasz csongi #29755 üzenetére
Ha jól emlékszem, sportrobeszokkal simán szoktak Figy, az én sógorom chopperral jött Hringre) Szerintem ez nem verseny, ezek nyílt napok, mindenki azzal jön, amivel akar. De ha jól emlékszem, akkor ez le is van írva pl. a Hring nyílt napra vonatkozó szabályzatában is (mármint hogy nem verseny, hanem nyílt nap van és élménymotorozás folyik).
-
félisten
A sok bénát biztos kiröhögik a "nagyok".
&rew!
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
csongi
veterán
Azt hittem nagyobb ez Kecsó ring De egyszer kipróbálom.!
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz yodamastah #29757 üzenetére
Ezek ötvenesek, vagy 125-ösök "50-es papírral"?!
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
-Mosquito-
őstag
válasz Daywalker #29754 üzenetére
Hringet azt gondoltam,hogy ott alap. Igaz ott sztem pöppet kevéske lenne 94Le,bár ki tudja.
Csongi:
Miért ne lehetne. Anno Kakucson voltunk Apriliával,Burgman 650-el a robogónapon.
Mellesleg a Yodamastah linkelt videón Gáspár Attila a fórumunk szerelője is versenyez (igaz azt hiszem akkor ép besült a dugattyúja. ) .Symbian:
Ehh
Jobb időt mennek az 50-70cm3 robeszek mint a 250cm3 MZ-ék,és pariban vannak a 125cm3 gépekkel. Érdemes néhány versenyt megnézni.[ Szerkesztve ]
Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
Daywalker
addikt
válasz -Mosquito- #29762 üzenetére
Mi az, hogy kevés? Kimotoroztad már valaha rendesen? Nem ezressel kell megtanulni pályázni (és ezt azok után mondom, hogy én 900-assal szopok, talán szerencsésebb lett volna kisebbel kezdeni). Hidd el, túragéppel is lehet nagyot csapatni és döntögetni
[ Szerkesztve ]
-
Archer
őstag
válasz -Mosquito- #29764 üzenetére
Fékrendszert próbálta valaki alulról, a légtelenítő csavartól feltölteni egy nagy fecskendővel? Működik ez a dolog?
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
Ferdzsoo
addikt
-
-Mosquito-
őstag
válasz Archer #29765 üzenetére
Nem,ahhoz elég nagy/masszív fecskendő kellene. Egyszerűbb a féktartályból leszívni a régi folyadékot újjal felönteni,felpumpálni majd a légtelenítő csavart megnyitni. Ezt addig eljátszani míg meg nem jelenik a friss fékfolyadék.
Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
-
csongi
veterán
Nem kell semmit pumpalni! El lesz baxva .
Lazisd meg a legtalanito csavart, es lazan huzd vissza. Vedd le a tartaly fedelet szipantsd ki az olajat, ontsd fel ujjal nyisd ki a legtelenito csavart es figyeld a tartalyt ontsed utanna. A legtelenitore tegyel atlatszo pvc csovet, mokor megjelenik a friss olaj elzarod acsavart utanna ontod a megfeleo szintet es kesz. Kb 10 perc es nem kell kinlodnia pumpalassal.
Ki nyirom a szomszed kutyajat ket napja egyfojtaban ugat hogy rohadna el!!! -
csongi
veterán
válasz -Mosquito- #29774 üzenetére
Olyan fekem van hogy bexarsz jatszi konnyeddseggel Fekezem sirosra az elso gumit. Pontosan olyan fizika ez is mint a tobbi legmentesen le cserelodik a folyadek.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz canniball #29773 üzenetére
Mióta ideköltözött az aktuális szomszéd azóta ez a kutya is folyton ugat. Egyik éjjel nyáron elegem lett, ablak kivág és ami kifért a torkomon. Kuss lett. Lehet hergelni aztán a nagy csendből elkezdek működni. Pamacsa a neve.
Ezért ne szólj meg.
Rengeteg a baj a kutyákkal itt felénk, főleg mert nem zárják őket be. Egyik reggel bnőm visszajött és felkeltette a házat, hogy valaki kísérje le mert morog rá a szomszéd kutya ugyanis ki lett zárva. De volt már h nyílt a kapujuk, kutya fel hozzánk egyenesen és Gömbit készült elkapni. Úgy szaladtunk, hogy előbb érjünk oda mint a kutya mert a macska nem látta h épp felé tart a kutya. 90m-re lakunk az utcától jelezném.
Előfordul h a gazdinak nincs türelme megvárni még visszajön a kutyuka és kizárja, láttuk.
Minap 2 idegen kutya jött el tőlünk késő este, de rengeteg történet van.
Kiskoromban megharapott egy utcabeli kutya (nem altatták el), az olyan trauma volt nekem, hogy ma már egy bizonyos méret alatt nekimegyek.
A motoron volt h nekem jött kutya. Miről beszélünk? Jó h hagyom élni őket!2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
csongi
veterán
válasz -Mosquito- #29777 üzenetére
Nem akarom ki kell probalni es kesz.
-
Pocee
senior tag
válasz -Mosquito- #29777 üzenetére
ha nem várod meg hogy a tartály kiürüljön hanem folyamatosan töltöd,nem jut levegő a rendszerbe...
Mr.Brightside
-
Mizsala
tag
válasz csongi #29778 üzenetére
Én is így cseréltem folyadékot, szerintem bevált módszer. Egyetlen lényege van, hogy ne hagyd, hogy a tartályból kifogyjon a friss folyadék a pumpálás közben. Én mondjuk nem csak megvártam, hogy megjelenjen az új folyadék, hanem jól át is mostam a rendszert, azaz legalább 2-szer annyi folyadékot nyomtam át rajta mint amennyivel elsőre megjelent a friss. Ha már megvettem egy flakonnal, akkor el is használtam. 2 tartályba bőven elég volt az egy flakon folyadék.
-
csongi
veterán
válasz Bogyó bá' #29781 üzenetére
Az mar a topik tars baja .
Elnezest, ezen kis apro resznel elsiklottam . Fek folyadek cserere gondoltam.
Akkor pumpljad vazze pumpaljad. Ha van fekelosztod akkor nem art egy vakum pumpa sem. Szeret beragadni ott a levego. Persze nem torvenyszeru hogy az osszes olajat le kell engedni, ha van egy is segitseg. -
canniball
nagyúr
válasz Kolondrum #29776 üzenetére
" Mióta ideköltözött az aktuális szomszéd..."
Akkor talán vele kéne elbeszélgetni..." Kiskoromban megharapott egy utcabeli kutya..."
Kifogás." Jó h hagyom élni őket!"
Ne hagyd, inkább szerezz egy fegyvert és lődd halomra mind amit meglátsz!https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
őstag
válasz Bogyó bá' #29781 üzenetére
Akkor a kolléga szerezzen egy barátot akinek van kompresszora a hozzá való szívókészülékkel. Meg menjen vegyen fékcsövet és vágják méretre...
Szilárd fékcsövet nem otthon gyártunk........
“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” --- Grand Master Oogway
-
vendingo
veterán
Jelenleg mizujság Quad fronton rendszámügyileg?
Lehet nem lehet, ha igen, akkor hogyan miként milyet?
Kéne egy terepjáró, vagy egy quad, csak úgy... butulni.....Ha nem lehet rendszámozni, akkor csak trailerezni lehet?
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
válasz Kolondrum #29787 üzenetére
Terepjárót szerettem volna tavaly venni, amikor voltak ezek a tökig havak.
Akkor valahogy nem jött össze, most összejött volna, helyette vettem egy mezei Golf4-et, de már bánom.
Most kéne valami ami olcsó könnyen fenntartható, átmegy árkon bokron és szóba kerültek a quadok is.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
Jó lenne találni egy 4x4-es munka quadot olcsóért.
Sajna 700-800 ezer alatt nem nagyon láttam, lesni kell majd a hirdetéseket, hátha felbukkan egy.
Lényeg, hogy pakolható legyen és legyen hely csörlőnek is.Az is játszik, hogy kintről hozatok egy jimny-t/samurai-t/ vitarat. Ez lenne az egyik legolcsóbb megoldás, csak akkor erre is biztosítás, fenntartás, sok helyet foglal.
Quadot rendszámmal (már ha lehet rendszámoztatni) még mindig olcsóbb üzemben tartani, mint egy autót.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Archer
őstag
válasz HUfantom #29785 üzenetére
Miért hol írtam, hogy én tákolom otthon össze a csövet? Előre gyártott típus specifikus cső direkt az adott motorhoz. Egy darab rövid cső a hátsó nyereghez, semmi elosztó meg semmi, szervizbe csak lábon tudnám vinni úgy meg lefagyok róla, tavasszal meg nem lesz rá időm szóval szeretném most megcsinálni. Azért kérdeztem, hogy van-e valami tuti módszer légtelenítésre fékcső csere esetén...
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
őstag
válasz Archer #29795 üzenetére
Én nem feltételeztem, hogy otthon akarod összetákolni valami befőttes-gumiból
Van egy ilyen vákuumos cucc amit kompresszorra lehet kötni és azzal ki lehet szívni a fékfolyadékot a rendszerből. Ha esetleg van nagy kompresszorod egy olyant talán tudsz kölcsönkérni és kész. De szerintem a többiek tanácsa is működhet, persze ha jön belőle valami mikor kinyitod a légtelenítő csavart. Pumpálni a végén mindenképp kell, hogy ha maradt benne levegő kijöjjön a tartály tetejére.
“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” --- Grand Master Oogway
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest