- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Házimozi belépő szinten
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferdzsoo
addikt
válasz vendingo #29948 üzenetére
Hát mivel nekem még az 1.4 gtr sem jön be annyira mint a V, annál pedig nemsok nagyobb sor4 van, ezért ezt a megállapításodat én is osztom.
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
félisten
Na végre lépett a biztosító, de csak részben. A panaszomat csak most továbbítják mások felé. Mire ezek idejönnek megnézni már a gumik is mások lesznek. Legalább a befizetett biztosítási díjat jóváírták, igaz neten még nem jelzi.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
BoB
veterán
Tavasszal nekem is cserések lesznek majd a gumik, most megint elbizonytalanodtam.
De jó lenne ha az embernek annyi pénze lenne hogy mindegyikből vehetne egy szettet és végigpróbálhatná
(#29954) SymbianOS: az a fejidom nagyon ocsmány...
[ Szerkesztve ]
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
zsolt19900
őstag
hu, hát kösz a sok észrevételt, igazából eldöntöttem már magamban hogy banditát méghozzá S-es változatot szeretnék, van is egy jó néhány jelölt a piacon, de megakadt a szemem egy egész szép állapotú olcsó visszavett gixeren, amin még így elsőre úgy is néz ki, hogy gondos gazdája volt -és nem leharapni a fejemet, tudom hogy nem így ítélkezünk és mondunk véleményt motorról- és hát ezért tettem fel a kérdést, mivel az már egy 2005 ös fordítottvillás állítható meg "mindenkutyaasza" számomra és így elvitt picit a szívem és az eszem abba az irányba
amire használnám, falu és város között ingázni, én olyan helyen élek, hogy a dugó az ismeretlen fogalom, és hát a Mecseken szoktam túrázgatni, ezen a környéken, általában ilyen kategóriás motorjaik vannak a barátaimnak isszerettem a gs500 on is azt, hogy néha megkergetem, de szerettem vele krujzolni is gondolom azért erre jó megint csak egy bandit és egy gixxer is gondolom nem olyan az elsődleges üléskényelem egy gixxeren, mint egy banditon, de lehet, hogy kényelmes lenne egy gixxer is számomra
az általános karbantartás, pl gondolok itt gumira, vagy ha normálisan és nem pályázással feszegetem a motor erejét, akkor hasonlóak a karbantartási költségek vagy azért mindig drágább egy picivel a sportmotoroknak az alkatrésze stb?
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
BoB
veterán
válasz zsolt19900 #29958 üzenetére
Én a helyedben nem vennék sportmotort, de szerintem azt vedd meg amelyik tetszik, max lecseréled később
-
Daywalker
addikt
válasz zsolt19900 #29958 üzenetére
Nm hiszem, hogy az alkatrész drágább lenne. Gyári alkatrész mindenhez drága, mindenhol. Ami lehúzás lehet a sportmotoroknál, az az idom...de minden más nagyjából ugyanannyi (sőt sokszor ugyanazokat az alkatrészeket használják).
A fordított villától meg nem kell hasra esni...[ Szerkesztve ]
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
zsolt19900
őstag
válasz Daywalker #29960 üzenetére
nem is akarok hasra esni, de gondolom csak jobb mint egy alapvető
ez amúgy jó hír, nem tudom, hogy milyen lenne sportmotoron, megpróbálok valahol rácsücsülni
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
vendingo
veterán
válasz zsolt19900 #29961 üzenetére
A rácsücsülés kevés.
Én is rácsücsültem amikor vettem mocit, aztán az első 500km-es úton megfájdult mindenem.
Azóta is csak szenvedekCsak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Daywalker
addikt
Azért nem rossz, ha van valami állíthatóság, sőt! Csak azt mondom, hogy ne ez alapján dönts sportmotor és egy tök más kategória között!
-
Ferdzsoo
addikt
Sportmotor nagyon nem túra. Én speciel örültem amikor visszaülhettem a cbf-re olyan volt mintha egy létrára másztam volna fel a cbr után.
Persze rengetegen túráznak többezer km-eket sportgépeken. Mindenképpen próbálj ki egyet.
Akkor tudod miről van szó."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
BoB
veterán
válasz vendingo #29962 üzenetére
Ezt én is alá tudom támasztani. Sajnos csak hosszabb használat után derül ki milyen is igazán egy motor egy bizonyos embernek, és abban van lassú, gyors, kanyargós, egyenes, pályázós, túrás stb. használat.
Nekem a Balatonra lemenni a Kawával elég szar volt (utálom az autópályákat, sosem azon megyek), és egyre gyorsabban mentem mert már tele volt a tököm. 2 személyel teljesen felpakolva. Egyedül egy kicsit jobb.
[ Szerkesztve ]
-
-Mosquito-
őstag
Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
BoB
veterán
válasz -Mosquito- #29966 üzenetére
Így meg kell várnom hogy befussanak majd az első tesztek is. Sebaj, nagyjából 1 mili van még kopásjelzőig
-
Ferdzsoo
addikt
válasz -Mosquito- #29966 üzenetére
Jeee. A következő gumim biztosan ez lesz ha lekopik a mostani 3-as.
[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
-Mosquito-
őstag
Én meg lehet megvárom Feree személyes tesztjét. Bár lehet Tirolt még kibírja,Csernobili túrára már új gumma kellhet. Amit megtudtam a 3-as 12-max 15eKm gurul el a Varán. Azzal az 1mm még valaki lenyomna egy szezont is.
[ Szerkesztve ]
-
ujskodas
tag
válasz -Mosquito- #29969 üzenetére
Nekem metzeler sportec-en van még 1,4 mm hátul a jelzőig. Májusi vizsgáig mindenképp ki kell bírnia.
[ Szerkesztve ]
Az ostoba hitelt ad a szóbeszédnek.
-
boogie84
veterán
Van tapasztalatok AGV viszonylag felső kategóriás sisakokkal? Tényleg nem szabad megvenni őket? Tényleg rosszak?
Kinéztem az AGV Grid Sun & moon-t, de így...A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
zsolt19900
őstag
válasz Daywalker #29963 üzenetére
és vendigo és Feree13
igen igazatok van, gondoltam, hogy nem is az első 10-20 perces karika fogja megmutatni nekem az esetlegesen banditos irányultságom ellentétét, csupán arra gondoltam, hogy ráülni és legalább megtapasztalni, hogy mégis milyen.... régebbi gixxeren még olyan kis morcoslámpáson talán srad volt, ültem, és annyit érzékeltem a gs500hoz képest, hogy fekvőtámaszt nyomok hogy elérjem a kormányt a banditon pedig úgy ülök, mint valami "király" a lován
-
Ferdzsoo
addikt
Á csernobilra ne vegyél újat úgyis elmállik a sugárzástól. Kár lenne egy új gummáért.
-
vendingo
veterán
Micsoda? Csernobil? Hogy mikor kivel?
[ Szerkesztve ]
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
ujskodas
tag
válasz boogie84 #29971 üzenetére
Van, ilyennel: [link]
Nem mondanám, hogy rossz, viszont kurvajó. Ha utol érsz bármilyen más járműt, nem rángatja a fejed, ha oldalra nézel, nem emeli fel, vagy tolja le a fejed a szél. Nagyon jól kilátni belőle, mintha semmi nem lenne előtted. Viszont, füldugó nélkül nálam hangos, mert pont ott forog meg a szél, ahol a fejem van. Ha kihúzom magam OK., ha lejjebb megyek OK, plexi mögött egyértelműen OK. Ez nem a sisak hibája, pont akkora vagyok, hogy rossz helyen van a fejem a "széljáráshoz" képest.Daywalker : Biztos jó, nálam az m3 is közel 10 ezret ment el eddig. Közel sem kiaknázva a gumi és motor teljesítményét.
SymbianOS : Igen, mérjük valamivel. Gumi profil mélység mérő műanyag lapocskával, vagy kissé komolyabb mittudomén mi a neve fajtával, de az is valami reklám dolog, mert bridgestone-os. Van egy kiálló fém tüske benne, rárakod a gumira, az benyomódik, és leolvasod a profilmélységet.
[ Szerkesztve ]
Az ostoba hitelt ad a szóbeszédnek.
-
-Mosquito-
őstag
válasz Ferdzsoo #29973 üzenetére
Vendingo:
Tegnap említette a nagy túrázó ismerősöm ezt a túrát. Konkrét Időpont még nincs,valami kb 4-5nap Nyíregyházi indulással.Daywalker:
Mondhatni,szinte hazajár. Tudja miként,meddig lehet ott elmenni azon a részen.Lehet tavasszal az első guruláson eléd kanyarodik valaki oszt kampecó,lehet viszont elgurulsz az egésuz életedben 1Millió Km-t és csak egy bogár fog koppanni a sisakodon. Igen Csernobil valóban nagyon más. Az élet fura fel lehet így is fogni.
[ Szerkesztve ]
-
Daywalker
addikt
válasz -Mosquito- #29983 üzenetére
Jó, de azt én honnan tudjam
Archer: jaja, bár nekem anno sikerült 50-be megvenni. Most is megvenném. Bár szerintem az M7 lesz drágább Szívesen kipróbálnám a Racetec-et is...
-
Archer
őstag
válasz Daywalker #29986 üzenetére
50 nagyon jó ár érte, szólja ha tudsz annyiért Tuti drágább lesz mint az M5, nem is ez érdekel engem, hanem, hogy talán lejjebb nyomja az M5 árát, én (eddig) az M3-mal is elégedett vagyok (vizes aszfaltot mondjuk nem annyira szereti), akkor az M5 még csak jobb lehet.
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
Daywalker
addikt
válasz Archer #29987 üzenetére
Jaja, az M5 vizesen teljesen okés, olyan esőben mentünk már az asszonnyal, hogy el nem tudom mondani és mindvégig betonstabil maradt, pedig toltam neki, hogy hamarabb hazaérjünk, mert nem volt nálunk esőruha Sógoromnak M3 van a Busán...ő is elégedett vele.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Boldog, békés Karácsonyt kívánok minden motoros társamnak!
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
félisten
Na akkor ma mindenki ki egy körre mini karácsonyfával a csomagtartón. Dudál villog énekel.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Kolondrum #29990 üzenetére
Jelenleg még csak most kezd a tökig érő köd felszakadozni nálunk, +0,3 fok a hőmérséklet. Ebéd után viszont szeretnék egy rövidet gurulni, hamarosan elkezdem előásni az öreg csótányt. 9 fokot jósolnak, napsütéssel.
-
zsolt19900
őstag
válasz Ferdzsoo #29996 üzenetére
... ha esetleg leesik a meleg gyertya biztosan jöjjenek a tűzoltók
on: Én is Boldogságosat kívánok mindenkinek!
-
csongi
veterán
Boldog Karacsonyt mindenkinek!!
-
félisten
Gyöngyös: Verőfényes napsütés. Jelezték h ma lehetett menni pár gondtalan kört...
Dunakanyar: Nyálka, köd, permet eső-köd keverék....2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Na, nem bírtam megállni, és sederintettem egy rövid kanyart (70km) az öreg csótánnyal. Másfél hónapja kivettem belőle az akksit, azóta nem volt beindítva. Pöccre indult, de háromszor is leállt, mire negyedjére életet tudtam bele lehelni. Az új gumival majdnem megszívtam, valami szilikonos sz*rral volt leápolva a gyár vagy a gumibolt által (2011-es, túltárolt akciós gumi), eleinte igencsak csúszott, de a végére már lejött róla, a szőrök többségével együtt. Az első tárcsafékemet is megkapta a rozsda állás közben, eleinte igencsak szorult, de már bejáródott. A lelkemnek még talán sokkal jobbat tett ez a kis motorozás, mint a gépnek! Qrva jól esett!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest