Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HP notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
Aktív témák
-
wPityuka
tag
Van mai cm10! [link]
-
wPityuka
tag
válasz
skidrowkill #49959 üzenetére
Nálam a mozaik kép sajnos nem megy, de a többi jó! Hogyan lehetne rávenni a soc-os defyt rávenni a 720p-re?
-
wPityuka
tag
válasz
skidrowkill #49954 üzenetére
Mi változott?
-
wPityuka
tag
válasz
Black Phone #49742 üzenetére
A reboot menü már jól működik, de a kamera még nem megy 720p ben, és a panoráma is csak csak korlátozottan működik. Legalábbis soc-os defyn.
-
wPityuka
tag
válasz
Black Phone #49751 üzenetére
Köszönöm, sikerült!
-
wPityuka
tag
válasz
Black Phone #49742 üzenetére
Légyszíves tedd fel máshova is mert innen nem tudom letölteni! Köszi!
-
wPityuka
tag
válasz
Davebowman #49300 üzenetére
Sziasztok! Ma reggel fel raktam a qcmx-et Minden teljesen ok vele, kb. 3 perc alatt bebútolt! A sebessége és a memória használat is rendben van. Sajnos az LG camera nem csinál videót, de a sajátja igen, csak azon nem tudom állítani a felbontást, azt sem írja, hogy alapból mekkorán van. De szép videót csinál!
-
wPityuka
tag
Srácok jb alatt jó már a hotspott?
-
wPityuka
tag
Én még soha nem tettem fel egyetlen romot sem tiszta talapítésre, pedig már legalább ötven rom volt fenn! Eddig minden alkalommal tökéletesen működött a cucc, és csak az aktuális rom ismert bugjait tartalmazta ha volt olyan! Nem hiszem, hogy normál esetben van értelme az sbf től újra telepítésnek, kivétel akkor ha be üt a krakk!
-
wPityuka
tag
válasz
hodostamas #43647 üzenetére
Nekem megy rendesen! Sőt gyors, gyorsan talál műholdat, szuper az akku használata, eddig magasan a legjobb,sőt a böngésző is villám gyors. Csak a hotspot nem működik még mindig!
-
wPityuka
tag
Nekem inkább az a bajom, hogy a wifi hotspot nem megy, sőt utána még a wifit sem lehet bekapcsolni, csak újra indítás után! A magyar fordítás meg újra felületes, pedig már a cm7nél és a cm9 nél is tökéletes volt! Hiányzik a rom updater is!
-
wPityuka
tag
Mi újság a cm10-el használja valaki? Bugok?
-
wPityuka
tag
válasz
ccs2929 #41873 üzenetére
Nem tudom, hogyan lehet ennyire más egy rom ugyan olyan Defyken! Nekem a legújabb CM9 van fenn, a saját updaterével tettem fel, és tökéletes! Minden része gyors, a böngésző is szuper, aránylag jó a fogyasztása is,megy a hot spot is. Mondjuk az enyém soc-os. Érdekes dolgok ezek!
-
-
wPityuka
tag
Köszönöm mindenkinek, sikerült! Ez a build.prop editor nagyon jó!
-
wPityuka
tag
Tényleg jobb mint az előző nightly, de azért még nem tökéletes! a qvadrant 1100 on csak 2100-at mér harmadikra! a kamerában a panoráma megy, de fura kis képen, de arcocskákat nem lehet választani. Így elsőre ennyi. Valaki meg tudná mondani, hogyan lehet a vissza nyíllal való progi bezárás idejét le csökkenteni, úgy ahogyan a régebbi nightlykban volt, mert most nagyon sokáig kell nyomni?
-
wPityuka
tag
Szóval ez a CM9 Fast Edition Blavk 1.2 tuti, hogy nem jó soc-ra, semmilyen úton módon?
-
wPityuka
tag
Sziasztok! Régen a CM7-nél zárt képernyőnél a home gombra betudtam állítani a vakut, De már az új nyuszinál nem találom a beállítást. Nem tudja valaki, hogy kell?
-
wPityuka
tag
válasz
baal-amiga #34097 üzenetére
Köszönöm neked is és Sominak is! Simán ráment az 1,3 arra meg az1,4. Csak először beszartam!
-
wPityuka
tag
válasz
kanyazsombor #33708 üzenetére
Elolvastam!
-
wPityuka
tag
A v1.4 es fehér nyuszihoz dobna valaki egy linket? Előre is köszönöm.
-
wPityuka
tag
Nekem ez a fehér nyúl a legjobb idáig! Mikor lesz új nyúl?
-
wPityuka
tag
Sziasztok! Fel tettem a fehér nyulat jónak tűnik! De lenne egy pár kérdésem ezzel kapcsolatban. Amit az aroma installerel nem tettem fel, arra utólag van lehetőség? A bravia engint, honnan tudom elő csalogatni! Vajon kangos beckup mehet rá?
-
wPityuka
tag
Azt elfelejtettem megkérdezni, hogy ugyanúgy megy fel a fehér nyúl mint a nightlyk? Ez az aroma instaler megzavart. Mi az?
-
wPityuka
tag
Na kipróbáltam a nyolcadikai CM9-et, még mindig egy fos! Szerintem még rosszabb mint volt!
-
wPityuka
tag
Valaki próbálta már az ötödikei cm 9 et ami cm 90 nek van írva?
-
wPityuka
tag
Még mindig nem értem tökéletesen a cm 9 felrakását! Most 7.2 nightly van fenn, akkor is kell új kernel meg data wipe biztos? Tudok vhogy olyan bekapot csinálni amit az ics-n vissza tudok állítani? Bocs ha sokat értetlenkedem, de nem akarom elcseszni és kínlódni vele!
-
wPityuka
tag
válasz
Jaffa75 #27311 üzenetére
Hidd el, hogy nem a telódal van baj, csak a navi mappád hiányos vagy hibás. Tölts le egy jót, és a contentet töltsd fel a hozzávaló fájlokkal, biztosan menni fog! Arra ügyelj ha először teszed fel a save mappa legyen üres, ne tárolja más telók beállításait, az tuti hibát szül!
-
wPityuka
tag
válasz
Jaffa75 #27279 üzenetére
Saját tapasztalat, hogy szép nagy kerek marhaság amit le írsz! Csak nem jól van összerakva a hárombetűsöd, ha jó a progi, teljesen tökéletesen, gyorsan, hiba mentesen megy a Defyn! Persze, hogy nem segít a wiui sem ha nem jól van össze rakva a cucc! Ne hasonlítgasd ilyen hülyeségekkel össze, mint a sygik, óriási a két progi közti különbség!
-
wPityuka
tag
A február harmadikai kang rom szuper gyors és minden megy benne szépen! Nyugodtan fel lehet rakni, soc kameráson tesztelve!
-
wPityuka
tag
válasz
baal-amiga #25465 üzenetére
Ki próbáltam az új 27. i Kangal is azon is ki javították, már látszik a töltés kikapcsolva is úgy mint régen!
-
wPityuka
tag
válasz
CoolBoy323 #25012 üzenetére
Hát pedig pláne a kangos nightlyk a legjobbak sokunk szerint! Neked valami telepítési gondjaid lehettek. Én még nem találtam egy bugotsem bennük!
-
wPityuka
tag
válasz
CoolBoy323 #24938 üzenetére
Hát nem mondom, hogy igazad van, mert hazudnék!
Kendek: De valahogy mégis sikerül neki, és nagyon szépen működik az egész!
-
wPityuka
tag
Hát fel raktam az új 24.-i nightlyt El kell, hogy mondjam Kang romja tudásban is és magyarításban is köröket ver rá. Ráadásul darabos az asztalok váltása is!
Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest