Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- ZIDOO médialejátszók
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
degec
senior tag
válasz
Mano66 #12216 üzenetére
de most komolyan miért nem jó az üvegen hozott upc Neked..? olcsóbban is kaphatod ügyfélmegtartóban, tvje is jobb mint a telekomnak, igaz nincs gigabit még.. de extrákban is jobb az upc.. kérdem én mint Telekomos ügyfél mielőtt nekem esel..
üvegen hozott netbe szerintem nincsenek különbségek.. már.. invitel is lehetne.. hiszen az üveg biztonságot ad
tiszta száraz érzés.. hót 8 hogy kihozza árban csak a digi aki a legeslegolcsóbb, upc ügyfélmegtartó még annál is olcsóbb fentebb írtam az árakat lapozz vissza..
-
lajosdani2
csendes tag
válasz
Mano66 #12216 üzenetére
Hétfőn még alá lehet írni.
Valóban, az önkormányzat azért indította az egész aláírásgyűjtést, mert a T azt válaszolta az érdeklődő levelükre - hogy ugyan mikor óhajtanak már végre jönni? - hogy NEM IS FOGNAK JÖNNI.
Ezért van ez az egész, mert évek óta hitegetnek mindenkit. Személyesen én is írtam nekik levelet még 2015-ben, és abban is ígérgettek mindent, hogy év végére kész is lesznek. Erre már eltelt 2 év, sehol semmi, és hirtelen meggondolják magukat...
Reméljük jó sokan aláírják. De hogy ez utána fog-e bármit is változtatni? jó kérdés.
Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Manjaro Linux
- Akciófigyelő: Humble 'id & Friends' Bundle
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Overwatch 2
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest