- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
Aktív témák
-
reset
senior tag
Köszi, McJames! Már ugrok is a topicra...
-
Dorian
félisten
A 85 Hz teljesen elég a szemnek, és így még kíméled is valamennyire a monitorodat. Jobb, hogy nem Dévút vettél, mert azoknak rövid időn bekül nagyon fos (homályos) lesz a képük. Haverom munkahelyén olyan van, össze se lehet hasonlítani őket az ő MAG-jával, vagy az én DTK-mal.
Bár valaki (számtech boltja van, azt mondta, hogy a Bellineák is gariidő (3év) lejárta után veszítenek a színtelítettségükből, de ez csak 1 ember, a Dévúkról meg saját szememmel tudtam meggyőződni. -
9CS
senior tag
Lehet, hogy tévedek, de pl. a sugárzás védelmi szabványok is nagyrészt a 85Hz en mért értéken valósak. Szerintem, nem kell aggódni, ha ''csak'' ennyit tud a monitor.
-
reset
senior tag
No végre, itthon van a Belinea 10 30 75-ös...Minden oké, csak nincs hozzá driver - a Belinea honlapjáról lehetetlen letölteni, a tartozékok között pedig nem volt / máshol sem.
Ja, és jó lenne valami free monitorbeállító (mérőábra) progi is; mert hát a finomhangoláshoz kevés a Win '98 és a monitorvezérlő szoftvere.
Jók azok is, de miért is ne fárasszam a hardvert más feladatokkal is... -
guest
veterán
Nekem 105046-os Belinea van.
ez csak 15''-os és 1024*768 ban 85Hz-et tud.
Szerintem a tied tud többet is csak 85 az ajánlott felbontás. -
reset
senior tag
Köszi Karib, köszi Láma az infokat!
Holnap kedd, ugrok a kereskedőhöz. Remélem leszállította a Belineát - ha nem, akkor módosítom a megrendelést Daewoora, bár az nem flatron, de több MHz-et tud attól, mint amennyivel drágább... -
Dalai Láma
őstag
Ja, jó monitor. A 85Hz elég, nekem sajnos 1024x768-ban max 75Hz. Az meg nekem kevés, mert látom a vibrálást. Ezért 800x600-ban kell néznem az asztalt, de ott is csak 85 a max. Amúgy egy Samtron55E-m van. Tudom, hogy ez nem a legkorszerűbb darab. Sajnos nem is a legprofibb, de sok panaszom eddig nem volt rá. Meg ugye rohadtul olcsó. Legszívesebben valami jó lapos LCD-t vennék, amin normálisan mennek a játékok is. De annyiért meg már jó számítógépet is vehetnék.
De a te monitorod jó, bár a Daewoo jobb lenne. De én megelégednék a te Belineád is elég jó, ez a cég jó cuccokat gyárt (szerintem). -
guest
veterán
Haverom épp tegnap vett egy Daewoo-t a fentebb említett fajtából és azt mesélte hihetetlen szép képet ad és kellemes... A Belinea Flatron-ja ha jól emlékszem elég jól szerepelt a teszteken képminőségben... Sztem egyikkel se jártál volna rosszúl... 85Hz meg bőven elég, 100 fölé én sose teszem a monitorom pedig lehetne 140-ig...
-
reset
senior tag
Most rendeltem meg az új, 17 collos monitort, kedden megyek érte. Eredetileg Daewoo 720 D típusút akartam venni,aztán Belinea 10 30 75-ös lett belőle. Ez utóbbi FLAT képernyős, a Daewoo pedig magasabb képfrekikre képes.
1024x768-on a Belinea 85 Hz, a Daewoo 119 Hz.
A Daewoo viszont nem FLAT és drágább vagy 15 rugóval.
Nyugtassatok meg, hogy nem lesz rossz a
10 30 75-ös Belinea sem :-(
Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus 14 Zenbook UX425E FHD IPS i7-1165G7 4.7Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest